Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onienienie

odpalanie petard i fajerwerek powinno byc karalne!

Polecane posty

Gość onienienie

Glupie gowniarze od rana strzelaja petardami. Pomyslcie o psach i malych dzieciach ktore sie tego boja. Ja mam i jedno i drugie wiec wyobrazcie sobie co sie dzieje w moim domu gdy ktos odpali jebana petarde!!!!!!

Gość karalne powinno być też
pisanie takim językiem jak ty. Podejrzewam, że jesteś już dość dużą dziewczynką, skoro masz dzieci, żeby nauczyć się pisać gramatycznie. Jaki ty przykład dzieciom dasz???? A jak świat światem na całym świecie hucznie wita się Nowy Rok, więc nie marudź. Daj psu coś na uspokojenie i sama też zażyj. Wszystkiego dobrego na Nowy Rok, a przede wszystkim więcej tolerancji i poczucia humoru. Albo może jakaś bezludna wyspa? Tam będzie cicho i spokojnie :)

Gość no nie daj szansę matce
naturze przecież jak nawet jednemu na sto z takich głąbów ujebie dzisiaj jakąś część ciała to już pula spierdolonych genów w przyrodzie się zmniejszy. bo bez połowy palców taka gównażeria bo wejściu w wiek rozrodczy wyrwie mniej lachonów co skutkować będzie mniejszym współczynnikiem parzenia się i rozmnażania wśród nich natura wie co robi

Gość kochanna
Zgadzam się z tobą, autorko. Ja nigdy tych dzieciaków nie rozumiałam, nawet gdy byłam w ich wieku. Co za radocha, że sobie coś wystrzelą? Phi...

Gość no nie daj szansę matce
---> karalne... tej gównażerii nie chodzi o świętowanie nowego roku zapewniam cię. to po prostu typ "ludzi" którym przyjemność sprawiają rzeczy typu: wywalanie koszy na śmieci i rozwlekanie ich zawartości, rzucanie kamieniami w koty, wyrywanie i łamanie ławek, napierdalanie jak najgłośniej czymkolwiek w cokolwiek, malowanie ścian i murów, rysowanie samochodów i tego typu rozrywki. odpalanie petard pod cudzymi oknami od 8 rano to tylko okazja żeby nacieszyć pustą banię hukiem.

Fajerwerki mogą być bo to przynajmniej jakaś atrakcja jest. Ale petardy? Huk i smród. To wszystko.

Gość o marce sie nie wypowiem ale
zgadzam sie. raz petarda wybuchla mi nad glowa. od tamtej pory panicznie sie ich boje. do tego mam psa, ktory do strachliwych nie nalezy, ale czasem sie wystraszy. wiem, ze na zachodzie mozna odpalac petardy tylko zwodowcom. dziwie sie rodzicom, ze pozwalaja dzieciakom na cos takiego, pozniej placza w tv, ze dziecku reke urwalo :O

Gość rtyrt
przed swietami gównażeria wieku ok7-8 lat rzuciła mi serie petard pod nogi i uciekli za blok. dziś jakiś na oko 7latek rzucał je do koszy na śmieci i za siebie - tylko czekać aż mu jakaś do kaptura nie wpadnie

Gość onienienie
fajerwerki o polnocy - ok!!! ale cala ta jebana reszta powinna byc zabroniona!!!!!!!!!