Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobic.

CZY WASI PARTNERZY JESZCZE WAS PODNIECAJA

Polecane posty

Gość niewiemcorobic.

ile macie lat? ile razem jestescie razem? Czy dalej pozadacie swojego partnera czyteraz to juz tylko uczucie wewntrzne? Jestem z chlopakiem 4lata, mam 21lata wsumie niewiele, ufam mu, dba o mnie, wiem ze nigdy mnie nie zrani, ale nie podnieca mnie juz jak kiedys, jest bardziej jak przyjaciel. czy to normalne? bo jestem przerazona...

Gość mala cytrynkaa
ja jestem z facetem 3 lata. Podnieca mnie ale to zależy od sytuacji/nastroju...Wiadomo że to nie to co na początku ale wolę mieć przyjaciela i kochanka od czasu do czasu niż niewiernego macho bez mózgu ;)

Gość mala cytrynkaa
w zdaniu przyjaciela i kochanka chodzi mi o jedną i tą samą osobę. trochę źle zdanie skonstruowałam :)

Gość niewiemcorobic.
rozumiem mala cytrynko.... poprostujak gdzies wychodzimy i patrze na inynch mezczyzn to mi sie podobaja, a moj chlopak juz sama nie wiem, z drugiej strony wiem jak wazne jest na przyszlosc przyjecielskie uczucie iwiernosc....

Gość ja na kafe on na pleyu
ja z moim tez jeste 4 lata i powiem ci, ze zauwazylam ostatnio, ze nasz sex juz mnie nie kreci tak jak kiedys. wszystko jest takie samo, robione jakby automatycznie, na odwal. Moge powiedziec, ze nasze akcje (o ile mozna to tak nazwac) znam na pamiec. :O

nasze akcje lozkowe mialo byc :)

Gość wkurzona cholera
mnie jak wkurzy to nie podnieca, a kiedys było na odwrót a poza tym zmisiał i od jakiegos czasu sugeruję mu zeby się zmienił

moj tez zmisial :O Najgorsze jest to, ze ani ja, ani on nie wykazujemy jakichs checi by cos zmienic, tzn. ja dosc czesto proponowalam cos nowego, jakies zmiany ale on jakos niechcetnie do tego podchodzil, wiec sobie odpuscilam :O

Gość wkurzona cholera
no to dupa jak on nie chce, musi miec impuls, czyli sama rób sie na bóstwo i dawaj do zrozumienia ze ma się postarac

wkurzona cholera- no ale ile mozna...? :O juz zaczynam miec dosc powoli... Chyba nic z tego nie bedzie... i nie tylko o sex tu chodzi..

Gość a my jestesmy ze soba...
5 lat prawie... juz mnie nie podnieca i tak jak u was wszytko jest mechanicznie i wiecznie tak samo no moze nie zawsze ale i tak juz jest to nudne..

Gość o marce sie nie wypowiem ale
5,5 roku razem, praktycznie wcale mnie nie podniecal, rozeszlismy sie miesiac temu

Gość niewiemcorobic.
gorzej jak sie stara a na was to nie dzila? co wtedy

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
40 lat razem-i jeszcze cały cza się podniecamy oboje to cudowne.....