Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orient

hehe na spiocha

Polecane posty

Gość orient

na sylwestra poszedlem do kumpla, u mnie nie bylo rodzicow na chacie to siostra zorganizowala babskiego sylwka u nas w domu (smialem sie ze lezba party), przychodze okolo 3-4 lukam a tu jej kumple najebale porozkladane po calym domu. wchodze do swego pokoku a tu lezy maniurka, co prawda w opakowaniu ale w miniowie. coby tam dlugo sie nie zastanwalialem, natoczylem gume na wacke spudnice na gory, stringi na bok i jazda hehehe , przejebalem malolatke nawet nie drgnela. ostro najebana jeszcze spi hhehe. chyba rozbiore ja i sam poloze sie nawaleta, pewnie urwal jej sie film to jak sie obudzi bedzie miala do myslenia.

Gość orient
hehehe właśnie sobie pomyślałem, że mógłbym ją puknąć raz jeszcze zanim się obudzi. Nacoągnąlem gumę, rozchylam uda a tu kurwa penis. Hehehe myślałem, że to jakaś siksa a to mój wuja z Rzeszowa przyjechał w gości i spał w moim łóżeczku hehe. Przeleciałem własnego wuja hehehe.

Gość zgierz_anka
kiepski jesteś... nawet fantazjować nie potrafisz... błeee...

Gość frannnnek
myślisz że nie czuła że ja ruchasz to się mylisz Ja moja też tak czasami rucham a na drugi dzień mi mówi że było jej dobrze i mam tak robic jak mam ochotę

Gość orient
lol jaki gwalt wrcam do domu a w wyrku czeka na mnie ruchanko. laska sie wogle nie skleiła, wstala pogadalismy wypilismy herbatke i wszystko ok.

orient tak to był gwałt bo wykorzystałeś to że była w sanie upojenia alkoholowego

Gość pozdro6OO
rodzinie ?, chyba chodzi o koleżankę siostry??