Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00090________________

czego nie lubią faceci w kobietach??!!

Polecane posty

Gość
Histerycznych(mają swoje powody).

Gość katarzyna27
faceci nie lubia: niezadbanych kobiet, ktore przeklinają co drugie słowo i zachowuja sie jak faceci, smiardza, gryza pazury, sa nienaturalne, kleja sie do nich jak pszczoly do miodu, planuja dziecko na drugiej randce i bez przerwy dziamgola nad uchem. co do solarki - to trzeba znac umiar. z tipsami tez. kumpla fetyszem sa okulary u kobiet... co do tuszy, to znam paru facetow, ktorzy kochaja kraglosci - juz nie mowiac o tych wszytskich wielkich tylkach murzynek na teledyskach, moj facet uwielbia:) rozne sa gusta.

Gość wiesniaK
UWOELBIAM JAK KOBIETA PIĘKNIE PACHNIE :)

Gość katarzyna27
oj, prawda, glupoty tez nie lubia... tzn. jak laski sa tępe, zero tematu do rozmowy. fecet lubi byc zaskakiwany przez swoja kobiete, ze wie cos nie cos, a nie tylko robi za ladny obrazek.

Gość
Pachnę wodą toaletową :D

Gość Człowiekjestwielki
Tylko beznadziejne kobiety, takie które nie mają nic do powiedzenie lub pokazania zastanawiają się nad tym co faceci w nas lubią i starają się im dogodzi!! Albo facet akceptuje mnie, z całym moim bagażem wad i zalet albo nie! I nie jest ważne czy mam długie tipsy, bo jeśli mam swój charakter, dużą wiedzę chocby tylko w jednej dziedzinie (byle nie li tylko mody) to jetem osobą godna zauwazenia. Co wogóle znaczy TAKIE PYTANIE! Czy naprawdę czujecie sie takie niedocenione???? A może wreszcie faceci zaczną zastanawiac sie co nam sie nich niepodoba?

Gość julkaaaaaaa1234
"Facetom nie podobają się kobiety wulgarne, niemoralne, alkoholiczki." ups :P

Gość a moja Andzia
czasem przeklina,ale robi to cudnie w jej wykonaniu najgorsze przeklenstwo brzmi jak miodek,ale ona ma w sobie to cos

A właśnie ! ! :-D Mężczyźni nie lubią męskich kobiet. Feministki twierdzą, że faceci się takich \"boją\". Przyjmując tenb sposób \"myślenia\" możnaby dać analogiczną tezę, że kobiety boją się zniewieściałych mężczyzn. :-) Właśnie, czemu nikt nie pomyślał o takim \"rozumowaniu\" ? I czym ono się różni ad swego odpowiednika ? ? . .

Gość P.A.T.U.S.I.A
pEWNIE 5 KG nadwagi...

Gość
Marudzenia i gderania.:)

Warczenia , kiedy nie wiadomo o co chodzi, miny jak by za chwilke mieli kogos ukatrupić. Utajniania swoich spraw.

O pardom ja napisaółam o tym czego kobiety znaczy sie ja ni elubie w swoim f męzu.

Gość uuuuuuupppppppp
gderania:)

Gość pośrednia
jeśli tak rozwinął sie temat solarium i tipsów to wszystko w umiarze a kiczu nie będzie przecierz nie chodzi o to żeby zrobić z siebie jole rutowicz :) na wielkie wyjscia jak np ślub większość kobiet robi tipsy i pare razy skoczy na solare i nie ma w tym nic niewłaściwego

yhyhy...u blackbirda odpadam w przedbiegach:D W sumie przy tej wypadam jak muchomor.będę płakać.a następnie przeczytam wszystkie posty i zanotuję jaka powinnam być.kolejnym krokiem będzie zastosowanie w praktyce.bo ja chcę się wszystkim podobać.chcę być królową świata:P

Gość pijawek i larw
!

Gość beagle09
podkolanówek

Gość Rude jest słodkie
Niektóre kobiety są otyłe przez to, że biorą sterydy - sama tak mam. ;/ Ale to nie oznacza, że jesteśmy brzydkie, po prostu mamy swoje kobiece kształty :) Niestety, większa część chłopaków patrzy tylko na wygląd :/ Co się w tym XXI wieku dzieje to ja nie wiem ;/ Albo oceniają, że jak rude włosy to na pewno jest chętna albo fałszywa, bez przesady ;d