Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00090________________

czego nie lubią faceci w kobietach??!!

Polecane posty

Gość 00090________________

Gość ABY ODTWORZYĆ PONOWNIE TĄ WIAD
TUSZY

Gość powiem ci czego
1. długich, ohydnych paznokci, jak już nosisz tipsy to je przytnij żeby były krótkie! 2. cuchnący oddech, coraz więcej lasek ma z tym problemy, do stomatologa leniwe paszczury! 3. owłosione nogi i jakakolwiek ina częśc ciała, dziewczyna powinna miec tylko extra włosy na glowie, gdziendziej sa zbędne 4. nienormalny styl ubierania, udziwniony, zbyt ekstrawagancji, jakieś cudakowate kolorki i dziwne buty...jak nie masz gustu to pozostań przy bezpiecznej klasyce 5. szpiczaste buty to porażka sama w sobie i musze o tym wspomnieć w odzielnym punkcie 6. Tatuaże też są ohydne, szczególnie takie wielkie

Gość wypowiedz wyzej
napisala zapewne kobieta...bez komentarza

Gość powiem ci czego
wypowiedź wyżej napisał 100% facet:) 7. solarniana opalenizna tez jest żałosna, skóra opalona w solarium ma taki nienaturalny koloryt, albo naturalna słoneczna opalenizna albo blade ciało! oczywiście o tym że cera powinna byc extra zrowa nie musze chyba wspominać ...

Gość wypowiedz wyzej
szczerze w to watpie

Gość mala cytrynkaa
oj widać że facet pisał...mój ma identyczne poglądy... do tego dodałby jeszcze pewnie papierosy

Gość powiem ci czego
8. silikonowe cycki! są nienaturalne, maja kształt łatwy do rozpoznania (naturalne sa jak kropla wody, a silikony okrągłe jak półmisek).... a do @wypowiedz wyzej-------> wyciągnij wnioski, bo widac że jestes przeciwieństwem tego co napisałem więc pwnie stąd twoje słabe powodzenie u facetów 🖐️

Gość grembus
krótkie nażelowane włosy, dziwnie asymetryczne. Kobieta powinna mieć naturalne długie wlosy, nie farbowane, tapirowane i tp

Gość
wypowiedź powyżej napisał na pewno facet... z tymi włosami to paranoja ale zapuściłam :D

Gość grembus
Wbrew pozorom jestem kobietom. Zawsze miałam długie włosy ale przeważnie nosiłam je spięte, zaplecione itp. pewnego dnia rozpusciłam włosiska i dawaj przez miasto. Jak przechodziłam obok grupki chłopaczków usłyszałam komentarz"patrz jakie ma zajebiste włosy" i to mi dało do myślenia. Teraz każdy facet jest zachwycony moimi włosami ale duzo kasy mnie kosztuje utrzymanie ich a takim stanie. W pracy tez zauważyłam że szef wodzi wzrokiem za mną, że przyglada się włosom, raz nawet usłyszałam komplement na ich temat.

\"krótkie nażelowane włosy, dziwnie asymetryczne. Kobieta powinna mieć naturalne długie wlosy, nie farbowane\" jak dla mnie mogła by równie dobrze mieć 2-3 cm pomalowane na fiołkowo :D

Gość grembus
Degustibus non est disputandum...

Gość wypowiedz wyzej
a z kad ciolku wiesz jak wygladam???? zebys sie nie zdziwil....kazdy facet twierdzi ze nie lubi solarki/ tipsow itp a za takimi laskami sie oglada. jesli na prawde jestes facetem to wspolczuje ....a ciekawe jak tobie jedzie z geby i moze tez sie caly zacznij golic bo to teraz modne takie meskie cioty

Gość
Mam bardzo wyraziste oczy, mężczyzni zwracają też na to uwagę, noszę bardzo ładne okulary, gdy wchodzę do kawiarni, patrzą na mnie, coś ma takiego w oczach,że ich to przyciąga.

Gość
a ja widzę że się koledzy śmieją z solarek i tipsiarek :D no ale żyj nadal w świecie marzeń gdzie jesteś Królową :D

Gość
słowiczka - to muszą być kurviki, nie ma co :p

Gość wypowiedz wyzej
musze cie rozczarowac bo jestem blada jak sciana i mam paznokcie baaaaaaardzo krotkie ,moze nawet za bardzo, nie mam farbowanych blond wloskow i nie ubieram sie na rozowo . ale nie musze ci sie z niczego tlumaczyc glupia krowo bo i tak nie zrozuumiesz...

Gość
Mówią mi,że mam inteligetne spojrzenie.

Gość wypowiedz wyzej
a twoi koledzy owszem smieja sie z takich panienek tylko niestety gdyby taka na nich spojrzala to zaden by sie nie oparl...

Gość
a "z kad", na pewno nie zrozumiem :p

Gość wypowiedz wyzej
masz problemy z ortografia?

Gość blackbird
a mi sie takie nie podobają wogóle (czyt. solarki i tipsiary) ja mam swój ideał kobiety, którego szukam, i wielu znajomych twierdzi że jest ona średnia, a jednak mnie strasznie kręcą takie dziewczyny. a czego nie lubie jeszcze? 1 krótkich włosów 2 otyłości 3 niedbalstwa 4 budowa ciała "kłoda" 5 małe oczy 6 makijaż ala kleopatra ( takie kreski wychodzące z oczu, mające powiekszyć wizualnie oczy) 7 tępoty 8 słitaśności ( sweet różowe dziewczynyki) 9 jak dziewczyna nie ma własnego zdania

Gość ojojoj- ojojojjjjjjjjj
Inteligentnych , mądrzejszych od siebie, tego nie lubią.............

Gość jak zrzedzi że chce
mieć wyjśc za mąż i mieć dzieci

Gość
Nie zapuszczam paznokci, bo nie lubię, maluję je bezbarwnym lakierem, do solarium nie chodzę, wolę słońce, włosów nie farbuję, są zdrowe, mają naturalny brązowqy kolor, ładnie jest mi kolorze brązowym, zielonym, fioletowym, niebieskim, czarnym. Oczy maluję czasami, lubię naturalność, mam kolor oczu jak Małgosia z M jak miłość, ale buzię ładniejszą, chodzę w dżinsach i czarnych kozaczkach.

Gość lampola
słowiczka ,po co sie reklamujesz :-)

Gość ja nie mogę ale frustratka
"a z kad ciolku wiesz jak wygladam???? zebys sie nie zdziwil....kazdy facet twierdzi ze nie lubi solarki/ tipsow itp a za takimi laskami sie oglada. jesli na prawde jestes facetem to wspolczuje ....a ciekawe jak tobie jedzie z geby i moze tez sie caly zacznij golic bo to teraz modne takie meskie cioty" :D:D:D:D widocznie ktos cie tu dobrze opisał i strzykasz agresją :D

Gość
Mówię prawdę tylko:)