Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ademisiaaa

albo bede miec faceta takiego jak chce albo bede sama

Polecane posty

Gość paco rabannnne
to nie jest załosny tekst tylko motto "jak kochac to tylko ksieżniczki jak krasc to tylko miliony"

Ty za to swoje glupie madrosci piszesz na damskim forum i kto tu jest zalosny???? facet na damskim forum hahahhahahhah widac nie masz nic ciekawszego do roboty pewnie sam jestes i tryskasz nienawiscia do calego swiata co widac w twoich wypowiedziach do autorki --. masz racje nie zadowalaj sie facetem tylko dlatego ze ma spodnie szukaj takiego ktory Tobie odpowiada bo to Ty z nim spedzisz reszte zycia albo jego wieksza czesc i nie czytaj wypowiedzi sfrustowanych facetow piszacych na tym forum ktorzy sami nie maja nic do zaoferowania i uzalaja sie ze"Ty masz jakies wymagania" 🖐️

Gość to prawda a ze wy
szukacie lasek tylko do seksu nie oznacza ze kazda kobieta kieruje sie tym samym

Gość paco rabannnne
bravo super ze ty to jedyna rozumiesz a twoje kolezanki nie

Gość to prawda a ze wy
paco za to ty zdaje sie nic nie rozumiesz...

Gość oses
"Ty za to swoje glupie madrosci piszesz na damskim forum i kto tu jest zalosny???? facet na damskim forum hahahhahahhah widac nie masz nic ciekawszego do roboty pewnie sam jestes i tryskasz nienawiscia do calego swiata co widac w twoich wypowiedziach" http://pl.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_personam W książce "erystyka" jest to wymieniony jako ostatni sposób dyskusji, kiedy już wszystko inne zawiodło i wiemy, że nie mamy racji. A widzisz Ty chcesz autorce dać radę, aby nic ze sobą nie robiła bo i tak "jest mądra i ładna", a ja racjonalnie chce dać do zrozumienia, że musi ze sobą coś zrobić i się zmienić. Ty poprostu wierzysz w przypadki, ja w praktykę bo wiem, że osoby tak mówiące w 99% coś muszą zmienić

'' Ty za to swoje glupie madrosci piszesz na damskim forum i kto tu jest zalosny???? facet na damskim forum hahahhahahhah'' a czy faceci na tym damskim forum nie maja prawa sie wypowiadac? jest to gdzies w regulaminie zapisane? brak mi słow na takich ludzi.jestes na poziomie przyczepiajacych sie o ortografie.z mysleniem cieniutko ale jak juz mowilem - jestes tylko kobieta

Gość paco rabannnne
tutaj jest najwiecej dziewczyn gotowych oddac mi sie (bez zobowiazan)

Gość to prawda a ze wy
paco na pewno. ja 1 !hehehehe

Gość racja.....
greq Ty taki glupi jestes czy takiego udajesz? zalosne sa Twoje wypowiedzi i faktycznie facet na damskim forum w Nowy Rok czy to was dziewczyny nie dziwi?:D

Gość paco rabannnne
"jak kochac to tylko ksieżniczki jak krasc to tylko miliony"

Gość oses
"i faktycznie facet na damskim forum w Nowy Rok czy to was dziewczyny nie dziwi?" tak jak napisałem kiedy już się nie ma argumentów to się tak pisze... Wiadomo, że kobiety chcą zwalać na wszystko tylko nie widzieć, że może lepiej o siebie zadbać, ale nie przesadzajcie... Ale ja wiem tak tak to przypadek, jak się nie ma powodzenia to oczywiście cały świat się uwziął i wszyscy faceci to świnie. W końcu ja mogę stawiać im wymagania, bo przecież każda chce mieć "normalnego faceta" a ja nic nie będe robiła przecież to wina facetów nie moja. Ja mogę wymagać, oni nie!

Gość ores dla was wystarczy
ze kobieta ma dziure a widzisz my mamy wieksze wymagania. w koncu wiadomo ze faceci to prymitywne samce kierujace sie instynktem zwierzecym!

Gość oses
W tym problem, że to co piszesz przeczy się z tym co ja mówię, bo autorka i podobne jakoś mają dziury a powodzenia nie

a skad wiesz ze nie ma powodzenia? napisala ze spotykala sie z facetami ale nie moze znalezc tego jedynego...kumasz?

ksiezniczki maja dziury i sa tzw workami na sperme.i tylko ruchaczy przyciagaja.taki typ pustej modelki.co to nie ja.do zaliczenia dobra ale na cos powazniejszego odpada

Gość racja.....
oses Ty to chyba zawodowke zaocznie konczyles? bo widac z czytaniem ze zrozumieniem u Ciebie kiepsko no ale coz....facet

greq daje sobie reke uciac ze zadnej kobiety w zyciu nie "zaliczyles"

Gość paco rabannnne
przeciez pisałem (bez zobowiazan)

Gość oses
Tylko w tym problem, że ten "jedyny" to tak naprawdę dla kobiet ma cechy podobne: atrakcyjny fizycznie (tylko różne rodzaje), zaradny, inteligenty, zabawny itd. a skoro ma się wymagania to trzeba coś dać od siebie... A tak to oczywiście Twoje twierdzenia, że facetowi wystarczy dziura to bzdura, ale za chwile się zlecą panienki, które będą twierdzić, że to prawda bo jacyś desperaci chcieli je posuwać:D

Gość oses
"oses Ty to chyba zawodowke zaocznie konczyles? bo widac z czytaniem ze zrozumieniem u Ciebie kiepsko no ale coz....facet" Które wypowiedzi źle zrozumiałem, proszę daj przykłady

Gość racja.....
pewnie nie .... pies ktory duzo szczeka nie gryzie

no tak na peewno bzdura - pelno takich dyskotekowych palantow ktorzy tylko szukaja kolejnej laski do kolekcji coby bylo sie czym przed kolegami pochwalic

Gość oses
a przepraszam a skąd się bierze podać dla tych palantów:D Za chwilę usłyszymy, że dyskotekowe lachociągi i tirów to szukają miłości a faceci ich okłamują i to ich wina:D

Gość paco rabannnne
ja nie musze chwalic sie przed kolegami :)

Gość oses
*tirówki

dyskusja jest bezowocna - ja swoje a ty dalej swoje. dalej tkwij w swoich durnych przekonaniach ja spadam na obiadek:) zegnam

Gość oses
i *podaż - po sylwestrze:-p

Gość paco rabannnne
nigdy tak nie ma ksiezniczek

Gość oses
"dyskusja jest bezowocna - ja swoje a ty dalej swoje. dalej tkwij w swoich durnych przekonaniach ja spadam na obiadek zegnam" na tym możemy skończyć tak: Ty jak uważasz, że taka kobieta co nie może znaleźć jedynego powinna tylko głosić, że to wina facetów bo lecą na dziury (co za bzdura wogóle) i nawet jak o siebie nie dba to nie ważne - to wina facetów! Ja uważam na odwrót - no, ale cóż