Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość just one chance

kac po sylwestrze...moralny...

Polecane posty

Gość just one chance

I stało się...wypilismy za duzo(zbyt duzo) i całowałem się z siostrą dziewczyny.Teraz czuje się strasznie,przez 7 lat byłem wierny,a tu taki wygłup. Kac moralny jeszcze większy niż ten zwykly.Co mam teraz zrobić?

Gość burak pastewny
ty chuju.......................cioto....pastewna......pedale......

Gość Anonimowa Alkoholiczka
no to odjebałeś.

Gość just one chance
a na koniec poleciałem w ślimaka z wujkiem gienkiem:o

Gość plisowana lalka
sam musisz zastanowić się dlaczego do tego doszło,czy ta siostra cię pociąga,czy chcesz z nią związku.....jeśli tak,musisz uczciwie powiedzieć o wszystkim swojej dziewczynie.Jeśli to tylko przez alkohol,milcz i więcej tego nie rób

tak ta siostra mnie pociąga od dawna. Nie chcę z nią związku bo jestem szczęsliwy w tym w którym jestem.To głównie wina alkoholu, o tyle że uwolniliśmy swoje fantazje.Powiedzieć musze i to zrobie,wiem ze wybaczy,ale to nie zmienia faktu ze czuje sie beznadziejnie...

ale szukasz tu rozgrzeszenia czy jak? :p my ci niestety nie pomożemy, bo sam zjebałeś sprawę, że tak sie wyrażę

Gość Anonimowa Alkoholiczka
Ja bym cie kopnęła w dupę po takim numerze 🖐️

Gość taaa M jak miłośc
:P

no cóż, alkohol robi swoje, ale nie ma się co nim zasłaniać :-O swoją drogą co sobie myślała siostra twojej dziewczyny... ojj, ja bym się wkurzyłaaaaaa! :P

Gość no to tylko
pozazdroscic dziewczynie faceta i siostry...ja bym sobie chyba w leb palnela :O

ja sie nim nie zasłaniam.Tylko pozwolił na to na co od dawna sie zanosiło.Rozgrzeszenia nie szukam,wiem ze i tak je dostane.Tylko jakos tak choojowo sie czuje.Az tak choojowo ze napisalem na kafe:P

Gość a ja pokłóciłam się
nie bądź taki pewny siebie... Nie wiesz, czy co wybaczy. Możesz mieć tylko nadzieję

Gość a ja pokłóciłam się
wiesz, co innego mówić, a co innego robić... więcej pokory

Gość ja bym nie wybaczyla i
kopnela takiego frajera w dupe :S

Gość no to tylko
wiesz co, a ja mysle, ze ty sie chujowo czujesz, bo sie zwyczajnie boisz jej reakcji i zdajesz sobie sprawe, ze to nie bedzie przyjemna rozmowa. a nie dlatego, ze jakies wyrzuty sumienia masz...jakbys mial okazje, to bys pewnie zrobil drugi raz to samo...

Gość pewnie że wybaczy bo
baby to glupie dupy tolerują takie numery żeby tylko mieć spodnie na stanie a potem sie tu żalą i oczekują wspólczucia takich palantów kopie sie w dupeeeee !!!!

Gość no to tylko
ale bedzie miec dziewczyna poczatek roku :O

Za słabo sie nastukałeś, skoro pamiętasz takie rzeczy :D. Swją drogą, "pić trzeba umić" :D:D

Gość karlajna
mam nadzieję,że Ci nie wybaczy. To jakiś śmiech na sali- wiem, że mi wybaczy?! Człowieku, całowałeś się nie z jakąś obcą dziewczyną czy nawet nie z koleżanką, a z jej... siostrą. Na miejscu Twojej dziewczyny, na którą swoją drogą nie zasługujesz, kopnęłabym Cię w dupe kazała spierdalać. Hahahahahah rozbawiłeś mnie szczawiku.

Gość no to tylko
chociaz z drugiej strony, jak cie zapewniala ze wybaczylaby zdrade no to teraz ma! oj, jakie te baby glupie... mam nadzieje, ze praktyka okaze sie trudniejsza od teorii i ze jednak ci nie wybaczy.

wlasnie nie boje sie reakcji, ani rozmowy.Wiem ze nie bedzie łatwa,ale to nie problem. Czuje sie zle bo nie chce zdradzac osoby z ktora jestem.Mam wyrzuty sumienia ze sie tak zachowalem.Tyle.

Gość no to tylko
jakbys nie chcial to bys nie zdradzal! co to za gadka??? na sile cie siostra calowala??? a jeszcze piszesz, ze od dawna sie na to zanosilo?! trzymaj sie jednej wersji bo mi sie zaczyna niedobrze robic :O

Gość pablo picasso 222
A wy wielkie cnotki pewnie nawet facetow nie macie:D I dobrze ze z siostra a nie z jakims pasztetem poznanym na imprezie wszystko zostanie w rodzinie:P

ja z doświadczenia chociażby wiem, że facet może różne numery wywinąć, nawet gdy ma buzię aniołka i pięknie mówi o miłości :-O to chyba przykre, że w sumie nawet mnie to nie dziwi... ale żeby własna siostra gździła się z moim chłopakiem :-O

Gość gjht
Czy to było analne zauroczenie?

Gość no to tylko
ja rozumiem, ze cos takiego moze sie przytrafic...ale potem to jeczenie: co ja zrobilem, nie chcialem...no, normalnie nic tylko siasc i plakac, taki biedny jestes..zamiast zalic sie na kafe powinienes juz byc po rozmowie z dziewczyna!

a jak napisze ze wczesniej bawilismy sie w trojkaty to pewnie cala katolicka zbiorowosc mnie wyklnie:) A zauroczenie bylo tylko oralne:D

Gość no to tylko
skoro dziewczyna taka otwarta to moze ci i wybaczy...i zapewne odplaci pieknym za nadobne :D mam nadzieje, ze nie masz brata :P