Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati_z_mazowszaa17

czego on chciał???

Polecane posty

Gość Pati_z_mazowszaa17

pewien chłopak z mojego wieku kiedyś zaprosił mnie do znajomych na nk, chociaż się nie znaliśmy, przyjęłam zaproszenie nie pytając czy się znamy, kim jesteś itp...Po chyba 4 miesiącach robiłam przegląd znajomych, bo szał na 200 osób w znajomych mi minął no i napisałam czy się znamy, bo wydawało mi się że go z kimś pomyliłam a on odpisał nie za bardzo ale nic poważnego się nie stało. Lol, głupia sytuacja, o co mu chodziło??? bo przyznam że teraz wydaje mi się nawet przystojny i nie wiem czy zagadać....

Gość a z którego jesteś wieku
bo ja z przełomu XX/XXI ?

Gość Pati_z_mazowszaa17
ja też z przełomu XX i XXI :D:D:D ale serio powiedźcie czy on chciał zagadać ale skoro ja się nie odezwałam to dał sobie spokój?? ale przecież przyjęłam zaproszenie... nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć... kurde bo on mi się teraz podoba:):D a nie wiem czy mam szanse, czy to zaproszenie to przez pomyłkę... :o

daruj go sobie...... Serio.

Gość gvearvb
ale jestes glupia

Gość Pati_z_mazowszaa17
dziękuję za pomoc..... :O wiedziałam że mogę na was liczyć.... :o

Pisałam poważnie - przecież to oczywiste, że on nie chce kontaktów!

Gość gienowefa
gdyby chcial zagadac tro zaprosilby i zagadal a rtak widac tylko, ze zbiera znajiomych. Zenujace

Gość agusia.199
miałam z pół roku temu idntyczną sytuację. Po 2 miesiącach od czasu gdy odpisał że to przez pomyłkę wysłał zaproszenie napisał że był nieśmiały i głupio mu było zagadać bo bał się odrzucenia. Teraz jesteśmy parą:D:D:D:D. Nie trać nadzieji:) albo może wtedy mu się podobałaś i wysłał zaproszenie a po tych 2 miesiącach jak nie odpisywałaś mu przeszło??? tak też może być... :(

Gość Pati_z_mazowsza17
kolekcjonował znajomych??? ciekawa teoria skoro on ma ich tylko 89 osob podczas gdy inni mają po 400 i więcej osób.... :o ehh niestety sądzę, że tak jak napisała Aga mogło mu się znudzić.... :o dlaczego ja wtedy nie napisałam czy się znamy... już raz jednen chłopak kiedyś wysłał mi tylko zaproszenie a nie wiadomość, ja napisałam znamy się? a on nie, ale chciałbym Cię poznać... Kurcze, może i teraz byłoby tak samo??? :o.... :(...

Gość Pati_z_mazowsza17
no wiec skoro nie byl kolekcjonerem znajomych bo miał ich tylko osiemdzesiat kilka to czemu wysłał zaproszenie??

Gość Pati_z_mazowsza17
ja nie zbieram znajomych i on też nie zbiera i nie zbierał, wiem to od koleżanki, mojej i jego znajomej. wypytałam jej nie mówiąc narazie że on mi się podoba.

Gość Pati_z_mazowsza17
czesto mi wklada reke w majtki i mowi , ze szuka tam Ani z zielonego wzgorza. nie wiem o co mu chodzi

Gość magda234
moze chce zagadac i blizej cie poznać? moze warto sporubować :)

Gość magda234
to ze nie odp to jeszcze nic nie znaczy moze niewie jak wiesz wysłanie zaproszenia juz o czyms swiadczy :P

Gość Pati_z_mazowsza17
ale ja napisałam że teraz nie przyjmuję takich zaproszeń, a jakieś pół roku temu jak założyłam nk i był na nią wielki szał to się zapraszało wszystkich. Z czasem się opamiętałam, połowę znajomych wywaliłam, bo widziałam ich może klika razy w życiu i byli z mojej okolicy. Jego natomiast nie wywaliłam bo stwierdziłam, że mi się podoba i napisałam żeby się dowiedzieć o co m chodziło.... tak więc widzisz, teraz nie jestem kolekcjonerką znajomch...

Gość Pati_z_mazowsza17
magda dzięki, ale właśnie że on odpisał na moje zapytanie czy się znamy: ''nie za bardzo ale nic poważnego się nie stało.'' - no i się boję, ze on kiedyś coś czuł ale z mojego zwlekania się rozmyślił.... :o

Gość Pati_z_mazowsza17
zresztą mnie interesuja tylko starsi bogaci.

Gość Pati_z_mazowsza17
ale po raz setny napiszę, że on nie zbiera znajomych do kolekcji i jestem tego pewna a dlaczego to napisałam wcześniej, ale może nieuważnie czytałaś...