Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uszkooooo

czy ciagla ochota na seks po utracie dziewictwa to normalne?

Polecane posty

Gość trfffffffffffffffffff
chciałas tego czy on zmusił Cię do tego ???

Gość uhygtrfdesdfcg
chcialam, zakochalam sie. on mowil, ze bedzie czekal ile bedzie potrzeba, bo mu bardzo zalezy na mnie, ze nigdy nic takiego nie czul itd...

najzwyczajniej Cię oszukał... za jaja za przeproszeniem bym takiego powiesiła...

Gość niedswiadczona.......
dlugo z nim bylas zanim sie przespaliscie? i ile on ma lat?

Gość uhygtrfdesdfcg
no wlasnie.... a ile w to trudu wlozyl... w zyciu bym nie powiedziala ze wlasnie to taki typ faceta, wszyscy ktorzy go poznali - nikt nie mogl uwierzyc przepraszam, ze przeze mnie nastapila zmiana tematu, powinnam chyba wlasny zalozyc, ale jakos tak ciezko, a nie mam zbytnio z kim pogadac...

może jest w tej dziedzinie specjalistą i nie byłaś pewnie pierwsza którą oszukał...

Gość uhygtrfdesdfcg
on 25, przed tym bylismy ze soba jakies 2,5 miesiaca razem, potem nie dal znaku zycia przez 2 dni, potem napisal zebym przyjechala do niego (wiadomo po co) ja idiotka pojechalam, i potem juz mnie zupelnie olal, nie odbieral telefonow, nie odpisywal na smsy....

a jak wygladal ten 1 raz? i czy tylko raz z nim spalas?

zakochałaś się, nie chciałaś go stracić więc się przespałaś z nim.. a on okazał się ostatnim draniem...;/ i Cię zranił

Gość uhygtrfdesdfcg
lacznie spalam z nim 4 razy (dwa po dwa ;)) jak wygladal? idealnie, pieknie.... napisz dokladnie co masz na mysli to Ci odpowiem najsmieszniejsze jest to, ze ja zawsze bylam zamknieta w sobie, nie ufalam facetom, myslalam ze wszyscy sa tacy sami, a on byl zupelnie inny, pierwszy raz sie tak zakochalam...

chodzi mi czy krwawilas jak z bolem jak on sie zachowywal?

Gość uhygtrfdesdfcg
oj tak, zranil bardzo... ale tu nie bylo takiego motywu ze musze sie z nim przespac bo go zdradze. ja chcialam, i bylam pewna, on mowil ze nie musimy , ze on moze czekac, ze ja jestem najwazniejsza itd.

szczerze powiem, że wydaje mi się, że to tylko zauroczenie było.. okręcił Cie wokół palca.. ehhh.. dobrze, że chociaż masz miłe wspomnienia jesli chodzi o sex z nim... :)

Gość uhygtrfdesdfcg
za pierwszym razem, zachowywal sie bardzo delikatnie. bol byl tuz na samym poczatku, potem przeszadl. a co do krwawienia, to dziwne, bo dopiero na drugi dzien, ale tak ledwo ledwo

Gość uhygtrfdesdfcg
trfffffff -> moze i masz racje, moze to tylko zauroczenia, ale czegos takiego nigdy nie mialam .... no tylko tym sie pocieszam ;)

ja po pierwszym razie tylko tak lekko plamiłam przez cały dzień zaraz po.. więc to normalne..

on wiedzial ze bylas dziewica? dziwny koles...

a teraz spotykasz się z kimś?

a teraz spotykasz się z kimś?

Gość uhygtrfdesdfcg
wiedzial, ale wiadomo- nie od samego poczatku. teraz sie nie spotykam z nikim... jeszcze za wczesnie, caly czas mysle tylko o nim :o no wlasnie, dziwny, bo nie wiem jak to nazwac.... mogl sobie darowac wiedzac od poczatku , ze nie jestem laska z ktora sie moze spotykac tylko na seks....

a skadgo znasz? moze to typ lovelasa tzreba bylo zrobic wywiad wsrod znajomych:)

znam ten bol mimo ze ja sie z tym moim nie przespalam ale zaufalam ze chce ze mna byc i wyjechalam za nim do innego kraju dla niego a on pojawil sie ze swoja dziewczyna o ktorej nic nie wiedzialam 8 mc sie leczylam ale jest jzu ok:) u ciebie tez bedzie...

Gość uhygtrfdesdfcg
teraz wyszlo na to ( po wywiadzie srodowiskowym) ze to typ lovelasa, i ze byl taki dla wszystkich lasek. ale na serio, w zyciu bym nie powiedziala... jaka on mial fantazje, zeby tak zmyslac i grac. poznalam go w klubie (wiem, ze to takie srednie miejsce na nawiazywanie znajomosci) no i nie mialam sie jak rozeznac

a Ty Niedoświadczona ile masz lat?? spotykasz się z kimś?? badasz grunt po jakim czasie można się oddać mężczyźnie?? a Ty uhygtrfdesdfcg sama zobaczysz, że jak już związesz się z kimś odpowiedzialnym kto będzie widział w Tobie kobitę do kochania to odnajdziesz szczęście i w miłości duchowej jak i cielesnej

Gość uhygtrfdesdfcg
niedoswiadczona -> dzieki 🌻 mam nadzieje....

Gość ciekawa2490909
no to CIę załatwił. a miałas chociaz z tego jakaś przyjemność (ograzm)? dobry był czy tylko sprawiał wrazenie takiego lovelasa? a czemu się zostawił? jak ipodał konkretny powód? ma teraz kogos?

Gość uhygtrfdesdfcg
trfff-> to piekne co powiedzialas... tylko nie wiem, kiedy moge byc pewna, ze ktos jest ze mna dla mnie samej.... rozumiesz co chce powiedziec.?.. jak mam to rozpoznac, jezeli tak latwo dalam sie oszukac i zwodzic...

hehe nie badam gruntu..czemu tak pomyslalasz?:P ja juz mam swoj 1 raz za soba..choc tez skoczylo sie kiepsko nie spotykam sie z nikim poki co teraz ledwo co wyszlam z tej nieszczesliwej milosci ale wole byc sama

Gość uhygtrfdesdfcg
ciekawa -> on wlasnie w ogole nie przypominal lovelasa, sama bys powiedziala, ze taki dobry i wrazliwy facet (gdybys - czego Ci nie zycze- go poznala) dlaczego mnie zostawil? jaki powod? nie wiem... po prostu przestal sie odzywac, zerwal kontakt... no ja sie tylko tym seksem pocieszam, bo psychicznie co mi zostalo w glowie przez niego, to masakra

Niedoświadczona tak tylko pytam :) uhygtrfdesdfcg zobaczysz, że teraz będziesz bardziej czujna inie dasz się oszukać...