Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slooooooow

pierwszy raz - co on sobie o mnie pomysli?

Polecane posty

Gość slooooooow

Ja mam 19 lat, on 23. Ja jestem dziwicą, on miał kilka partnerek seksulanych. Jesteśmy ze sobą od roku, On powiedział, że poczeka aż będę gotowa, tylko jest problem...Kocham Go, to moja pierwsza poważna miłość i chciałabym już z nim się kochać, ale wstydze się, nie wiem czy jestem 'gotowa':O Nie wiem czy spodobam mu się naga; czy w pojedynku 'ja vs. jego byłe' mam jakies szanse:O

Gość Anonimowa Alkoholiczka
Wątpliwości są chyba zawsze...

Gość katarzyna22
oj, nie przejmuj sie wspomnieniami o bylych. umysl faceta jest prosty, dla niego liczy sie tylko tu i teraz. nie bedzie cie porownywal, ba! nawet go o to nie pytaj. jest zakochany, czeka przeciez juz rok na twoja milosc. dla niego bedziesz najcudwnijesza kochanka, mimo braku doswiadczen. daj sie poniesc emocjom, jego doswiadczeniu w seksie, a bedzie dobrze. aaa i pamietaj o zabezpieczeniu!!

Gość slooooooow
wiem, ze mnie kocha i widze, jak sie musi czasami powstrzymywac np jak lezymy w łóżku:P ale i tak boje sie o te byłe - znam jedną z nich, drugiej widziałam zdjecia - obie naprawde piekne. Nie mam jakis olbrzymich kompleksów, w miare czuje sie atrakcyjna, ale i tak boje sie tego co on o mnie pomysli; nie widział mnie nigdy nago, nawet w stroju kąpielowym:O a zabezpieczenie załatwione:)

Gość slooooooow
nie wiem jak to jest z podnieceniem u faceta, ale nie sądze, żeby nie zauwazył masywnych ud, bo z tym mam najwiekszy problem:O

Gość ciekawa2490909
a jak się musi powstrzymywać? tzn co facet robi w takich chwilach?

Gość trfffffffffffffffffff
a tak, masywne uda bardzo przeszkadzają w sexie...

dla mnie dziwne jest to że ktoś przejmuje się tym , że jej partner wcześniej miał jakieś super laski itp.. i że ona im do pięt nie dorasta i w ogóle.. w końcu czegoś jemu w nich brakowało i znalazł Ciebie.. i watpie żeby w czasie sexu patrzył na to, że masz masywne uda.. a może właśnie to go podnieca????????

Gość slooooooow
ciekawa - np wkładał mi rękę pod spódnice, ale po chwili zastanowienia ją stamtad wyjmował:P albo całowaliśmy się, a on dalej się nie posunął, choć czułam przez spodnie, że już jest bardzo podniecony

hehehe on Ci zrobi minetkę, possie języczkiem i wtedy ocenisz sytuację czy on nadaję się dla Ciebie

Gość ongvornevionoeiv
jejuu mam ten sam problem w sumie... znamy sie od roku,wiele razy mowil ze mnie kocha.Ja odwzajemniam jego uczucie... pytal sie czy chcialabym to z nim juz zrobic..a ja zawsze jakos odmawialam bo nie bylam gotowa..ale w tej chwili czuje ze coraz bardziej chcialabym sie do niego zblizyc...on nie jest prawiczkiem...mial jedna dziewczyne...co mi akurat odpowiada, ze facet jest doswaiadczony. ma 22 lata... tylko jednego sie boje... co bedzie juz po... czy bedzie mnie kochal tak samo jak teraz...

Gość slooooooow
ongvornevionoeiv - to ja tego problemu nie mam, bo wiem, ze bedzie mnie dalej kochal - to widać, w Jego oczach, w tym jak mnie traktuje, jak angazuje sie w zwiazek, jak przytula, caluje, co mówi i co robi. A skoro Wy jesteście ze sobą rok, to Twój też musi Cię kochac:) u mnie przeszkodą sa raczej kompleksy - powiedziałam Mu, że już chcę to zrobić, zarezerwował dla nas domek w górach na trzy dni. I tego się boję, że będzie miał duuuużo czasu aby pooglądać mnie z każdej strony:P I dużo czasu aby porównac mnie ze swoimi byłmi (musze sie od tej mysli uwolnic:D) I ja też mam na niego straszną ochotę. Uwielbiam jego ciało, dotyk, uwielbiam przeczesywac jego włosy, całowac usta, szyję, uszy, klatkę i brzuch (za kilka dni przybeda nowe czesci ciała, które bede mogła całowac:P) i kocham jak on mnie całuje; a jak widze go bez koszulki, w samych dzinsach albo bokserkach czuje w całym ciele, w tych intymnych miejscach tez, takie mile mrowki:D I mysle, ze ten pierwszy raz bedzie połączeniem i tego i tego - i miłego uczucia i straaachu:P

Gość ongvornevionoeiv
:) ajajaaajjj ja też lubie to wszystko... ten dotyk...jego cialo ahhh;D normalnie tylko sie rozmarzyc :) nie boj sie raczej ze bedziesz nie atrakcyjnie wygladac;P jak juz wezmiecie sie do dziela to pewnie zapomicie o bozym swiecie ;D i nie beda dla was wazne jakies niedoskonalosci:) ...napewno to bedzie magiczne uczucie:) trzymam kciuki ;) PS o zabezpieczeniu tylko pamietac :);p

żebyśmy ciociami i wujkami nie zostali :p

Gość keke keke oł
slow - zazdroszcze ci; moj były chciał mnie rozdziewiczyc po miesiacu (i myslał ze to i tak za długo) i w moim pokoju, gdy za sciana rodzice:O

Gość slooooooow
prawiczku, mylisz pełne uda z masywnymi udami:)