Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grijpstra

Się kobieta musi naharować...

Polecane posty

Gość Grijpstra

Balsam do ciała, krem do twarzy, krem pod oczy, krem do stóp, krem do rąk, maseczka do włosów, odżywka do rzęs - kurna, i to wszystko co wieczór po kąpieli :D Nie wspominając nawet o czynnościach wykonywanych co parę dni typu depilacja czy peeling ;) Taka mnie refleksja naszła po kąpieli, że kobieta to sie musi trochę "narobić" ;) Faceci mają mniej do roboty... ale i tak na płcie bym się nie zamieniła ;) Zresztą, co ja się żalę... i tak nie mogłabym bez tych wszystkich zabiegów pielęgnacyjnych żyć :D Wy też? :)

hmm, w sumie troche niefajnie jak sie człowiek nie umyje, albo chociaz zębow... poza tym jak sie nie wykąpię co dzień, to też się żle czuje, włosy mam beznadziejne :( bez makijazu wyglądam jak chomik, wiec tez trzeba sie malować... jakby tak pomyślał to ciężko żyć bez tych zabiegów :D

Gość to prawda dlatego
zastanawiam sie jak sobie radza kobiety które nie maja dostępu do tych wszytskich potrzebnych rzeczy.Np kiedyś był taki reality show "Wyprawa Robinson"i oni tam nawet mydła nie mieli,a kobiety wyglądały ładnie

Gość Grijpstra
Tak, tylko ze oni tam byli przez jakis czas ;) Paroletni okres bez takich zabiego zaowocowalby kiepskim wygladem w starszym wieku ;) Poza tym, oni tam mieli cieplo, a nie mroz tak jak u mnie teraz jest :D A od mrozow skora sucha, rece przesuszone i wlosy sie elektryzuja... No i jak tu sie teraz obejsc bez tych wszystkich czynnosci upiekszajacych? ;)