Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria7849528792

kocham kolezanke czy jestem les??

Polecane posty

Gość trfffffffffffffffffff
Myślisz? pewnie masz racje... dlatego musi sporo zarabiać żeby mógł płacić za spuszczanie się hehehe :)

Gość mysliciel42
trf......jestem zbyt przystojny i romantyczny, bardzo dobrze tancze i pisze wiersze na poczekaniu...wiec nie bede i nie mam zamiaru placic za seks...to bylaby dla mnie trgedia

Gość mysliciel42
mieszkam za granica juz 20 lat i zarobilem troche kasy....a wrunki mam dobre..jeszcze zadna nie skarzyla sie..

mysliciel42 jaki Ty pewny siebie jesteś... a może te wszystkie kobiety które z tobą próbują dojść... uważają Cie za męska prostytutkę ...

a może są na tyle zniesmaczone i rozczarowane, że nawet im się komentować tego nie chce...

Gość mysliciel42
po pierwsze nikomu nie proponowalem kasy tylko pisalem ze zaprosze na wszystko...po drugie to nie jestem prostytutka tylko kochankiem a po trzecie to mam czas na wiersz bo wiersz potrafie napisc kilka minut...to zalezy od kobiety

Gość mysliciel42
ja wiem kiedy kobiecie jest dobrze...troche klasy dziewczyny

mam ważnienie, ze jesteś zakompleksionym facetem, któremu tylko za kasę robią dobrze...

Gość mysliciel42
no i rozczaruje was...jest zupelnie inaczej i niestety nie bede mogl was o tym przekonac...wierzcie co chcecie, ale sa tacy faceci jak ja..chyba jeszcze takiego nie spotkalyscie i w tym jest problem..zycze wam zebyscie spotkaly kiedys faceta ktory was mocno pokocha, napisze wiersz, pojdzie na spacer, przetanczy cala noc i zrobi z was prawdziwa kobiete i w jego oczach bedziecie juz tylko widziec nowa kobiete i nigdy nie utoniecie w szarosci tego swiata i nie bedziecie musialy codziennie po kawalku umierac w ramionach beznadziejnych mezczyzn.

Gość kiutyrt
mysliciel to jak Ty za granica jestes to nic z tego :( ja w PL mieszkam... :( a szkoda, chetnie bym sprawdzila czy te przechwalanie sie to prawda :P

Gość mysliciel42
nie przejmuj sie jestem w Polsce dosc czesto w interesach..lubisz Swinoujscie?

Gość mysliciel42
kant_dupy ..powazniejsi to znaczy nudni i bez uczuc i romantyzmu

Gość mysliciel42
dobra zmykam..dziewczyny nie poddajcie sie prawdziwi mezczyzni sa na swiecie ale dupkow jest troche wiecej..powodzenia w Nowym 2009 Roku!!!

Gość kiutyrt
Myśliciel- lubie, lubie bardzo nad morzem byc, za to mieszkam na poludniu.. :( eh, same problemy...

Gość mysliciel42
kiutyrt..to moze zaprosze cie kiedys do Swinoujscia..bede tam w kwietniu..co ty na to? kan_dupy..to tylko konwersacja a co moze masz ochote na cos wiecej?

Gość kiutyrt
no brzmi niezle, chetnie :) nie zanosi sie bym do kwietnia kogos miala wiec bede zapewne tak samo wyposzczona jak dzis :P dobrze ze lubisz kilka razy dziennie :P

Gość mysliciel42
nic na to nie poradze..kobiety to pasja mojego zycia, poza muzyka i poezja, wlasnie mam zamiar obejrzec sobie film "Casanova", popatrzec na mistrza nie zaszkodzi a pozniej jak bede mial sily to obejrze moj ulubiony, najpiekniejszy film w histori tego smutnego swiata "Trstan i Isolde"..polecam goraco!

Gość mysliciel42
kiutyrt...zachowaj ten nick w przyszlosci..skontaktuje sie z toba...a teraz zmykam...zycze dobrej nocy i slodkich snow...o e-mail nie prosze bo to chyba niebezpieczne tak na forum...nieprawdaz?

dobra, nick zapisze sobie :) kafe to moja pasja wiec i w kwietniu tutaj bede, :D

no a dla pewnosci ze sie ktos nie podszyje to go zrobilam na czarno :)

Gość mysliciel42
no to do zobaczenia na Kafeterii...trzymaj sie! ja tez zachowam moj dla ulatwienia...aha mam zasade nie podrywam zajetych dziewczyn, takze jak bedziez kogos miala to nic z tego...

Gość mysliciel42
i fajnie i za to coraz bardziej podobasz mi sie..uczciwosc to zlota cecha...ale musze juz spadac..bawcie sie dobrze dziewczyny!