Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Punky

Sex w miejscu publicznym.. doradzcie gdzie..

Polecane posty

Gość Punky

Chciałabym wiedzieć gdzie można uprawiać sex w publicznym miejscu. Bardzo chcę tego spróbować, podpowiedzcie gdzie będzie to najbardziej ekscytujące, byleby nas nie przyłapali.. Opiszcie mi gdzie i jak.. jestem ciekawa propozycji..;]

Gość Ciekawskiii
gdzie? hmm. najlepiej to chyba w cipke bo mniej bedziecie smierdziec.

Gość Punky
Chodziło mi bardziej o miejsce gdzie możemy to zrobić...

Gość Ciekawskiii
najwygodniej zawsze na łóżku więc moze meblowy albo ikea.

Gość na rozbieraną
zakątek w pustawym pubiku, na kolankach z rozłożoną spódniczką bez bielizny pod spodem lub w stringach. Wyzwolony przez rozporek wejdzie ładnie, nie za głęboko ipewnie dość spokojnie, ale prężenie i pulsowanie poczujesz znakomicie.

Gość Freitag
na nagrobku dziadka

Gość Punky
Ikea to dobry pomysł..;] No i ten pub rowniez..;] Dziekuje za pomoc.. a może a ktoś jakieś wspomnienia?

W przebieralni, na basenie, w samochodzie, na plaży, w parku, na klatce i w wielu innych miejscach. Rusz wyobraźnią :)

Gość za jakis czas moze Cie nawet
Ja to robilam na: placu zabaw klatce schodowej na lawce przed blokiem przed kosciolem na murku :O

Gość trfffffffffffffffffff
w jacuzzi jest boooooooooooooooooooosko :) a obok nas ludzie :)

Gość na przystanku tramwajowym

Gość nanatalka
Mnie zawsze nachodzi ochota jek jesteśmy w sklepie meblowym. Chyba dlatego, że nie ma ludzi i jest pełno zakamarków, gdzie wtstarczy się nachilić nad srołem wypinając pupkę na mojego misia. Zimą może trudniej, ale jak wychodzimy razem, to często nie mam majtek:-) Za to udało się nam kiedyś w restauracji. Była mała pusta salka na piętrze. Jak ktoś szedł po schodach to było dobrze słychać, więc zrobiliśmy to tak jak lubię: na pieska, klęczałam na ławie, a mój pan stanął za mną i uwinął się w minutę. Trochę się bałam jak schodziliśmy na dół, bo mi ciekło po pończochach, ale nikt się nie zorientował. Było cudnie

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Marcelina znajdziesz mnie na http://seksnumer.pl/sex-telefon-marcelina.html Jestem doświadczona i taka, która wie czego chce, zapraszam młodych i starszych panów, każdy znajdzie u mnie super niespodziankę, czekam na twojego grubego i cieplutkiego:)