Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kattie

ACNE DERM -- wysyp! jak długo?

Polecane posty

hej! czy na początku stosowania mieliście wysyp pryszczy? jak długo sie utrzymał? dziękuję za każdą odpowiedź i pozdrawiam!

Gość Affie
Cześć właśnie też męczę się z trądzikiem już prawie 2 lata ostatnio moja skóra była w świetnym stanie miałem może 4-5 pryszczy ropnych ale małych w okolicach ust lecz nie było źle.Wtedy zacząłem stosować peeling na lekką regeneracje przebarwień i się zaczęło trądzik szybko się rozprzestrzenił i znowu było gorzej.Wtedy wpadłem na pomysł z Acne Dermem niby działa przeciwtrądzikowo lecz pryszczy po nim coraz bardziej przybywa. Czy to wysyp po skorzystaniu i po jakimś czasie przejdzie? Dodam że pół/rok temu twarz miałem nieźle zniszczoną przez wielkie podskórny syf i pełno ropnych. Dermatolog już mi nic raczej nie pomoże iż prawie wszystkie specyfiki wykorzystałem a lekami na bazie "izotretynoiną" nie mogę być leczony iż moje próby wątrobowe są nie najlepsze. Czy wam dermatolog robił ocene skóry tzn że zadawał wam pytania i na bazie odpowiedzi ustalał czy macie cerę suchą itp.?