Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaa00

Chyba oszalałam

Polecane posty

Gość zalamanaaa00

Mam prawie 18 lat i bardzo chce miec dziecko. Wiem , ze zaraz tu pewnie wszyscy mnie zjada , ze jestem młoda i głupia ale prawde mowiac czuje wielki instynkt. Uwielbiam czytac o wychowywaniu dzieci i o ciazy. Młodszago brata wychowuje prtawie jak swoje dziecko , wszystko przy nim robie. Oczywiscie czhodze do szkoly wiec po szkole to robie. Teraz moja ciocia urodzila córeczke i tez uwielbiam sie nia zajmowac.Wiem ze to dziwna ale bardzo chce miec dziecko.

Gość ja nie wiem co robić
a facea masz ??? instynkt instynktem ale na wszystko przyjdzie pora

Gość zalamanaaa00
mam faceta i to starszego o 7 lat, ale to nawet nie chodzi o to . Bardzo chce miec dziecko ale wiem , ze narazie nie moge sobie na nie pozwolic.

skonczysz szkole to zalatw sobie wyjazd na au pair, to prawdziwa szkola zycia;)poznasz jak to jest byc mama:D

Gość chceic a moc co innego
a ja mam 18 lat i mam instynkt do samodzielnego mieszkania, tak mi się marzy własny domek z basenem itp. a nie mieszkanie z rodzicami i siostra w jednym pokoju. Co mam robi, skąd wiząśc pieniądze.

Gość zalamanaaa00
mam zamiar wybrac sie na studia prawnicze wiec wiec au pair mi nie po drodze :) monika ma bzika tez tak masz? witaj w klubie , a ile masz lat?

Gość anastka1656543
ja mam 17 lat i samodzielne mieszkanie i powiem Ci że średnio jest fajnie :) ale dzieci nie znosze i mój 28letni facet też nie :)

Gość zalamanaaa00
ojj widze , ze nie tylko ja tak mam. Ja moze po maturze sie zdecyduje na dziecko.

tez bym chciala swoje a co tam nie kryje sie z tym :) sisotra mojego chlopaka urodzila corke fajny maluch zawsze jak mam okazje to jej pomagam i jakos dla mnie male dzieci sa slodkie:) anastka- masz 17 lat tyle co ja jestes niepelnoletnia i mieszkasz bez rodzicow mnie chlopak tez chce zabrac mnie ale nie wiem chyba policja wy na karku byla?

Gość zalamanaaa00
Ja mam chłopaka starszego o 7 lat ale narazie z nim nie chce zamieszkac. W domu to zawsze w domu:)

Gość zalamanaaa00
up up

Gość no taktaktak
z chlopakiem nie chcesz mieszkac, bo u mamusi lepiej, a do wychowywania dziecka cie ciagnie?:Odziewczyno dorosnij:Onie ma nic gorszego jak dzieci,ktore chca miec dzieci:O

Gość zalamanaaa00
Nie chodzi o to , ze u mamusi lepiej ,ale wiem , ze jesli u niuego zamieszkam to nauka zejdzie na dalszy tor a narazie dla mnie powinna byc na pierwszym planie.

Gość pyza00
ja mam bardzo podobnie, tez chce miec dziecko ale jestem jeszcze za mloda.

Gość zalamana00
up up

ja bym chciala mieszkac z chlopakiem ale w jego domu panuje sodoma i gomora jednym slowem czasami dziwie sie ze on ma poukladane w glowie zreszta kazdy ma inne potrzeby pragnienia czy odczucia to co komu do tego co ja chce glupie komentarze sa nie na miejscu:)

Gość zalamanaaa00
Witak Monika:) Zgadzam sie z Toba:) Jeszcze powiem, ze jedny sa gotowi na dziecko wczesniej drudzy poznije i mnie od tego pragnienia dzidzi odwodzi tylko to , ze jeszcze sie ucze.

Gość i wlasnie takie
dziewczyny nie mysla o zabezpieczeniu i pozniej sa tragedie:O

Gość zalamanaaa00
ale ja sie zebezpieczam , biore tabletki , lecz instynkt jest bardzo silny normalnie jak widze dzidziusia to nie moge.

Gość zalamanaaa00
Ja tak samo:):) mam nadzieje , ze na studiach mi sie uda zajsc w ciaze :) albo moze juz po maturce:)

ja z chlopakiem czesto o tym mowilismy jak to by bylo jakbysmy mieli dzidzie jestem jego pewna i ufam mu ale narazie to nie mozliwe ehh takie zycie ale dalbym sobie rade wpadka nie wchodzi teraz w gre ale jakbym tak np teraz sie dowiedziala ze bede mama to bym w szoku tego nie przyjela chyba by radosc byla mimo wszystko jak powiedzialam kuzynce tak nie dawno jak w odwiedziny przyszla i jak tak gadalismy to mnie wysmiala niestety :(

Gość zalamanaaa00
A co w tym jest smiesznego? Ja jak mojemu to mowilam to stwierdzil ,ze on chce miec dzoecko bo mu latka leca ale poczeka jeszcze na mnie :)Nawet debatowalismy kiedys nad imionami hehe

Gość amoze
powiem Ci, że to minie :) jak miałam ok 18 lat, to też bardzo chciałam mieć dziecko, ale wiedziałam, że nie mogę sobie na to pozwolić, zajmowałam się wszystkimi dziećmi z rodziny, ale po jakimś roku mi przeszło musiałam się wziąć za przygotowania do matury, potem studia i odkryłam że jest masa przyjemniejszych rzeczy a instynkt gdzieś się ulotnił :)

nie wiem co jest w tym smiesznego dla niej moze tak bo ja chce zostac mloda mamcia a ona ma zupelnie inne nastawienie do zycia ja od ponad 2 lat jestem z jednym chlopakiem a ona lata od jednego do drugiego jak tylko moze jestesmy zupelnie inne chociaz rodzina i wiesz co my kiedys z moim tez jak nam sie nudzilo wzielismy sobie kalendarz i patrzelismy jakies ladne imiona i dla chlopca i dla dziewczynki :) a co tam pomarzyc sobie mozna nikt mi tego nie zabroni moje zycie i moje pragnienia kurde po co wy piszecie jakis glupie komentarze co niektorzy ze to i tamto jestem ciekawa czy wy jestescie tacy swieci tyle wam powiem mloda dziewczyna moze byc 100 razy lepsza matka niz jakas materialistka ktorej zdarzy sie wpadka i albo usuwa ale jak juz urodzi to podrzuca dziecko od jednej nianki do drugiej i dlatego nie potepiam mlodych mam

zalamanaaa00 ja cie rozumiem:) jestem o rok od ciebie starsza a moja córka ma rok i 8 msc i teraz jestem w 4 msc ciąży:) dzieci to szczęście