Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dodaj nowy temat....

rozwódka z dziećmi-jest coś gorszego??

Polecane posty

Takie kobiety to największe desperatki:o Poniżaja się,zeby tylko złapać jakiegoś frajera.. zapraszam do gorącej dyskusji:classic_cool:

prawda jest taka że nie wiele z nich cos zdziała na co takie mogą w życiu liczyć??

A moze masz szanse znalezc kogos kto Cie pokocha, ale zakladajac, ze szukasz frajera Twoje zachowanie bedzie to potwierdzac to zaden facet porzadny nie bedzie chcial Ciebie. Wyznacz sobie cel/marzenie do ktorego bedziesz dazyla, rozluz sobie je na czynniki pierwsze sproboj rozkochac w sobie kogos nie musisz od razu mowic, ze masz dzieci. Pozdrawiam Cie trzymaj sie cieplo ;)

Gość autor tego postu
chyba nie jest rozwódką - desperatką...może jakimś sfrustrowanym facetem bojącym się układu z rozwódką??? No i czy wszystkie można wrzucić do jednego gara???

Gość rex dewon
najgorsze sa panny po 25.roku zycia..desperados na calej linii

Gość *Samii
WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :P:P

ja nie jestem rozwódka ja jestem znajomym faceta którego taka sie uczepiła i zawraca mu dupe mimo ze to nieudacznik bez pracy to potwierdza tą desperacje

ale co poruchał - to jego:P:P

a jak kobieta występuje o rozwód z winy faceta, bo znęcał się nad nią,pił bił... to może mieć obrzydzenie, brak zaufania w stosunku do nich.. i to nie będzie desperatka :o

Gość ŁOŁ......
To raczej faceci biegają za takimi jak kot z pęcherzem,mając nadzieję na szybki numerek:P A kobiety zasadniczo mają w dupie amory.Trauma robi swoje.Mamy inne rzeczy na głowie:P

Gość *Samii
Przestańcie facet bez pracy i wybrzydza:O Hehehe to nie desperatka tylko kobieta litościwa:P

do tego po więzieniu poruchał kilka razy i dał sobie spokój-->podoba mi sie to,ja tez taki będę:classic_cool:

Gość kurnaChata
Prawiczek ty jednak jesteś gupi jak but, rozwódka z dziećmi jest ok, a panna z dzieckiem nie ok, człowieku zacznij pisać co naprawdę myślisz, bo twoje naciągane poglądy zaczynają być nudne

Gość vcdvfrfvdfa
mylisz się koleś... czemu myślisz że rozwódka to od razu szuka nowego kolesia?? jakby nie mogła sama egzystować??? rozwódki najcześciej są ostrożne w zawieraniu nowych damsko-męskich znajomości. rozwodnicy tak samo... z resztą musisz być bardzo młody, bo z wiekeim to prawie każdy ma dzieci i taki rozwodnik dzieciaty czy rozwódka to coś normalnego a nie "gorszego" ja nie jestem rozwódką bo nie miałam ślubu, ale sama wychowuję dziecko i wyobraź sobie że to do mnie przyczepił się koleś ( bezdzietny kawaler ) wiec wydaje mi się że natręctwo to raczej kwestia charakteru a nie sytuacji życiowej

Gość *Samii
Kłamiesz :P na pewno nie chciała takiego kolesia no chyba że powalająco przystojny ale to i tak nie wiele daje:P

rozwódka z dziećmi to ani coś gorszego czy lepszego. Po prostu miała pecha trafić na śmierdziela co nie stanął na wysokości zadania.......

Sami mówie poważnie przystojny nawet jest ale mocno przepity z kaszakami na szyi nie wysoki jakies 170 pare chucherko takie

Gość vcdvfrfvdfa
prawiczek dorośnij wreszcie ze wsi jesteś? przejmujesz sie jak co brzmi?? jakbym miała twoją mentalność to bym latała po USC a potem włuczyła się po sądach tylko po to żeby nie być panną z dzieckiem tylko rozwódką :-O też mi różnica....

Gość jestem z miasta - to widac
rozwódka z dziećmi-jest coś gorszego?? owszem jest, to: prawiczek i kropka 1987

Gość kolkjh
macie rację rozwódki z dziećmi są okropne nic nie robią tylko szukają jelenia, żeby utrzymywał i je i ich bachory, a ci biedni faceci muszą tyrać i swoją ciężko zarobioną kasę na to wydawać rozwódki z dziećmi to najgorszy gatunek kobiet najczęściej są leniwe, zaniedbane, nie umieją na siebie zarobić, nie mają zainteresować, olewajcie je wspaniali mężczyźni, bo to swołocz:(

wydzwania za nim robi z siebie szmate i pośmiewisko żal:o

Gość *Samii
Dodaj nowy temat.--no to sie zakochała ale i tak Ci nie wierzę:O

Gość lalajkooooo
Desperatką, może być każda kobieta, bez względu na stan cywilny. Panna będzie bała się staropanieństwa, mężatka może bać się utraty męża. A największą ułomnością jest głupota, która jak tu widać nie omija żadnej grupy społecznej.