Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaŁamana91111111

depilacja miejsc intymnych

Polecane posty

Gość zaŁamana91111111

cześć dziewczyny mam nadzieje że mi pomozecie. od roku gole sobie cała pipke jednorazowa maszynka i powiem szczerze ze mam juz tego dosc :/ albo wyskakuja krosty, albo na 2 dzien mam juz odrost i nie wspomne o zacieciu sie. Od tego wszystkiego zauwazylam ze mam ich wiecej i rosna tam gdzie kiedys nie było sladu po nich :/ strasznie mnie to dołuje. Nie wiecie jak moge osłabic te włoski albo usunac? (zaden laser ani wosk) moze jak zaczne brac hormony żenskie to zmniejszy sie ta ilosc? a moze depilatorem usunac? wiem ze to straszny ból, ale niektore dziewczyny tak robia i mówią ze są słabsze i mają ich mniej. Jeżeli skusiłabym sie na ten depilator to co zrobic zeby to tak nie bolało? czego uzyc? moze ochlodzic pipke? prosze pomozcie mie ;( mam 17 lat ;(

Gość cellullit
na nadmierne owlosiiene pomagaja tabeltki DIANE 35 sa to tabletki typowo hormonalne na takie rzecz i antykonceptycyjne zarazem nie mozna ich brac dlugo, ale moja znajoma miala podobny problem - nadmiar owlosiena i jej pomogly co do golenia to kup zel do golenia w piance moze?

Gość zaŁamana91111111
a na ile mi to wystarczy? juz myslalam zeby uzyc kremu do depilacji poczekac 10 min az wloski stana sie słabsze i uzyc depilatora? :P a ile takie tabletki kosztuja? i jak dlugo mam je stosowac? i czy nic mi sie po nich nie stanie :P?

Gość mama dobra rada
jak użyszek kremu to depilator możesz schowac do szuflady bo włski sie rozpuszczą i wykruszą wiec depilatorem nie bedzie nawet za co "złapac"... Zresztą po depilatorze strasznie wrastają :o wierz mi - te krostki po goleniu to nic przy wrastaniu :o Diana jest na recepte i raczej Ci ich gin od reki nie da ( teraz raczej przepisują te nowsze) - może odwiedz endokrynologa. Ale przypuszczam że nie masz zaburzen hormonalnych tylko po prostu zwykłe owłosienie :D Ja biore hormony i włosy nadal mam tam gdzie normalne "niegolone" kobiety, tzn miałabym gdybym ich nie usuwała :p