Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna babeczka

wstydzicie sie czasem....

Polecane posty

Gość taka jedna babeczka

rozmawiac z kims przez telefon?np z nowopoznanym facetem? bo ja wlasnie zaprzepascilam swoja szanse....nie wiem jestem po 6 letnim zwiazku miesiac po rozstaniu...tamten do mnie telfonowal nie odbieralam nigdy,jakos nie potrafilam sie przelamac...a przeciez to zwykla rozmowa telefoniczna.Wczoraj zadzwonil nie odebralam i chyba obrazil sie na zawsze...nie bede rozpaczac z tego powodu oczywiscie... ale czy to jest normalne by bac sie porozmawiac z kims przez telefon? w sumie to byly takie sytuacjie kiedy rozmawialismy na gg a nagle on mowi zadzwonie do ciebie a ja mowie po co skoro rozmawiamy teraz na gg i juz on mial jakies ale...

Gość ja sie nie wstydzeale boje
jakos mi nie wychodza rozmowy telefoniczne, brakuje mi tematów, pusto w glowie,wole rozmowy face to face i tez czasami jak ktos dzwoni, to nie odbieram, bo sie boje:)

no... cisza w słuchawce jest dołująca. odrazu się denerwuję i myślę, że trza coś mówić ! a w głowie pustka :D

Gość zbmlkhsREYOHBC
u mnie jest podobnie, moge pisac smsy, na gg, ale przez telefon juz nie zabardzo

Gość taka jedna babeczka
on sie naprawde na mnie obrazil ze nie odebralam...ale co ja mam mu mowic skoro o wszytskim porozmawialismy juz na gg..nigdy nie slyszal nawet mojego glosu ja jego tez,to jest przykro bo rozmowa telefoniczna to nic zle...ale jakos tak sie boje...wiecie ile razy trzymalam sluchawke w reku z wykreconym jego numerem?i za akzdym razem tchorzylam...

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
nie odbierasz tel bo sie boisz? a czego sie boisz?

Gość zbmlkhsREYOHBC
ja tez mam tremę jak mam gdzies dzwonic, albo gadac z chłopakiem przez tel,

Gość taka jedna babeczka
sama nie wiem czego...jestem po 6 letnim zwiazku moze to mnie tak blokuje? on mysli ze ja sciemniam klamie zupelnie nieslusznie

do mmmmmmmmmm - boje sie poczucia porazki, jakie odczuwam prowadzac nieudana rozmowe

ups, teraz doczytalam:)widze,ze to pytanie nie bylo do mnie:)

Gość taka jedna babeczka
albo ze cos powiem nie tak

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
pytanie było do was obu ;-)

Gość taka jedna babeczka
juz sama nie wiem co o tym myslec,to chyba nie jest normalne zachowanie co?

ja tez mam zawsze pietra przed odebraniem takiego telefonu. Jak o sprawach zawodowych mogę nawijac godzinami tak z nowopoznanym mam problem :p ale nie dziwi mnie jego chęc usłyszenia głosu , podobno ładny głos to i reszta ładna :D:D a jak masz pustkę w głowie to powiedz mu to poprostu np. no to co obgadalismy juz wszystkie tematy przed chwilą na gg ... Albo najłatwiej powiedz ze niewychodzą Ci rozmowy przez tel. i wolisz w4 oczy tym sposobem nakierujesz go na propozycje spotkania

Gość taka jedna babeczka
propozycje spotkania oczywiscie byly ale ja jak jakis dzikus doslownie telefonu nie spotkania nie a on mial do mnie naprawde anielska cierpliwosc nie wiem co we mnie wstapilo przez 6 lat z jednym facetem dzien noc dzien noc i tak w kolko a teraz nagle cos sie zawalilo a ja mam dzwonic do innego? o boze tragedia jakas dla mnie

napisz mu smska w którym opisz wlasnie to co teraz tutaj piszesz , ze zwyczajnie masz obawy ,albo moze cos spróbuj zabawnie ze po tak dlugim zwiazku masz wtórny analfabetyzm w kontaktach z facetami i potrzebujesz wiecej czasu zeby sie z nim oswoic pomysl ,sama nie jestes ciekawa jego glosu- taki fajny meski glos jest mily dla ucha i taki kojący ;) moze to Cie jakos osmieli

Gość fooobiaa
masz fobie spoleczna

Gość taka jedna babeczka
on sobie doskonale zdaje sprawe w jakim jestem polozeniu...nie wiem chora sytuacja hcyba dam sobie spokoj

Gość taka jedna babeczka
nie sadze abym miala jakakolwiek fobie zachowuje sie tak beznadzieje tylko w tym jednym jedynym przypadku...on sobie mysli o mnie bog wiec co