Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiehiehie

Wpadki podczas sexu?

Polecane posty

Gość hiehiehie

Jakie wpadki zdarzyły wam się podczas sexu, przez które automatycznie odechciało wam się kochac, a drugą osobę woleli byście juz wiecej nie zobaczyć?

Gość hiehiehie
co jeszcze?

Gość a moj facet
kiedys nie mogl trafic przez dllluuzsza chwile i mi sie odechcialo

Gość lossa
a co powiecie na to, że kochałam się z facetem z 1,5 godziny i nic normalnie we mnie nie drgnęło, ni, tylko czułam jak by ktos mnie kołkiem pchał...b yc moze dlatego, ze miał bardzo małego...

Gość kiedy lizałem
pipkę laska puściła mi bąka prosto w nos bllleeeee

Gość kiedy lizałem pipkę
puściłem lasce bąka prosto w nos,kiedy mnie lizałą xd bllleeeee

Gość pipa rapa
po sexie siadlam na lozku zeby sie ubrac,a moj facet stal tylem do mnie nago i nagle schylil sie po slipy i jak się nie spierdolil tzn.spierdzial tak glośno że masakra,a jak śmierdziialo,SZOK! ale wstyd!!!!!!!!!!!!!!!

Gość joannnn
Prawiczek -----to marzy o analau :P ale nie z kobietą :D:D: :P

Gość joannnn
Prawiczek -----to marzy o analau ale nie z kobietą :

Gość limek
czekala na trzesienie ziemi

taaa moja też raz leżała jak by ktoś jej przystawiał pistolet do skroni grożąc, że jak się ruszy to ją zastrzeli. Raz przy minetce dostałem bombarda z dupy na twarz ... Udałem, że nic się nie stało bo początkowo myślałem, że się jej tak cipka zapowietrzyła. Jednak jak poczułem aure to od razu wiedziałem, że to druga dziurka.

Gość pech
mam 15 lat i gdy posuwałem moją koleżanke która ma 21 lat to było bosko i gdy jęczała zoraz głośniej to gówno wyleciało jej z dupy prosto na podłoge miałem szczęście że pieirzyłem ją akurat w słotką muszelkę:P

Gość umcia umcia
kiedys podczas pozycji na ''jezdzca'' , gdy juz dochodzilem, tak sie skurwysynsko zjebalem z podniecenia, ze musialem glosno blagac laske zeby dokonczyla, tak jebalo :-)

Gość Magdaaaaaa
W pracy na biurku miało być na szybko po cichu.Gdy on już dochodził dostałam takiegu skurczu w udzie ,ze go odepchnęłam , penis tryskał jak szalony bylam cała poplamoina. Doatam tylko ,że w czarnym żakiecie i musiałam szybko wyść z biura.

Mi się zdarzyło przy calonocnych igraszkach z moją żoną ze po porządnym wypłukaniu tyłeczka do zabaw analnych jak jej lizałem cipkę i tyłeczek to trochę jeszcze jej wyleciało wody niby czystej ale ona się bardzo tym przejeła i zawstydziła mi to wogóle nieprzszkadzało ale ona dłuższy czas po tym zdażeniu niemiała ochoty na analne zabawy ale przecież takie żeczy się zdażają lepiej niech troszkę wody poleci niż co innego