Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agulec23

FACET MNIE ZDARDZIL A JA GO NADAL KOCHAM!! CZY TO NORMALNE???

Polecane posty

Gość agulec23

Gość karolina020
jak najbardziej. bylas zaangazowana, wiec to normalne zwlaszcza jesli na codzien bylo wam dobrze, a jemu zdarzyla sie jednorazowa zdrada.

Gość agulec23
no ale jak mu sie ta zdrada zdarzyla to jescze nie raz tak bedzie robil.... tym bardziej ze wiem ze nie jest on obojetny wobec kobiet... 4 laski pzrekonaly sie na wlasnej skorze o mojej zazdrosci

Gość karolina020
po ile macie lat? i ile ze soba jestescie/byliscie?

Gość a ja sobie biegam
Ja nie wybaczyłabym facetowi żadnej zdrady ... nawet jakbym go po tym jeszcze kochała.

Gość agulec23
on ma 24 ja 23 bylismy 2 lata... nie raz mnie juz oszukiwal... zle sie z tym wszystkim czuje.... on ma pewnie teraz satysfakcje ze cokolwiek by nie zrobil to i tak do iego wroce a ja sie czuje okropnie!!!!

Gość karolina020
trafilas na zlego czlowieka, a ty z kolei jestes za dobra i ulegla:(

Gość agulec23
to jest silniejsze ode mnie.. nie ptrafie zyc bez niego...zerwalam z nim 2 ttyg temu ale nadal ze soba piszemy.. bo po prostu nie moge wytrzymac

Gość uuuupppp
Zerwij wszelkie kontakty ... czas leczy rany.

Gość agulec23
dpdam jeszce ze dzis pobilam jego kolezanke...z zazdrosci chyba

Gość karolina020
a ja sobie biegam ja tez nie wiem czy bym potrafila. mam 20 lat i jestem ze swoim 3 lata, bardzo go kocham i nie wiem co bym zrobila... ale na szczescie jak narazie jest tylko we mnie zapatrzony. wiem ze to nieskromnie brzmi, ale tak jest

Gość agulec23
on najpierw zrobi zle a potam mnie przeprasza i jest taki milutki ze po prostu nie potrafie inaczej!!! mowi ze mnie kocha.. placze.... wiem ze to prawda...a le to zly czlowiek....

Gość karolina020
oj agulec strasznie ci wspolczuje:( probowalas byc stanowcza, ale nie wyszlo, prawda?

Gość agulec23
karolina.. no to fajnie ze ci sie uklada... ja jakos nie potrafie spojrezc na zadnego faceta juz... z kazdym jest cos nie tak...a zmuszac sie tez nie bede... zeby byc z kims na slile tylko po to zeby zapomniec

Gość karolina020
najgorsze jest to ze on czuje sie zbyt pewnie i ze dlatego czesto cie oszukuje...

Gość agulec23
zwariuje chyba... nie wiem jak mam sobie poradzic z tym wszystkimm.. nawet znajomi sie ode mnie odsuneli bo przez niego ich zaniedbywalam,,,

Gość agulec23
skad jestes tak wogole?

Gość a ja sobie biegam
karolina ... ja ze swoim jestem od 6 lat i mamy dziecko ... ale jakby mnie skubany zdradził to od razu bym się spakowała i zabrała dziecko. Do autorki ... miałam kiedyś faceta w tym samym typie. Jakoś udało mi się skończyć ten związek . Też płakał. Teraz dziękuję Bogu, że mam to już za sobą. Dziewczyno, musisz być stanowcza i twarda. On już zawsze będzie Cię oszukiwał :(

Gość karolina020
oj roznie to z nami bywa. moj ma problem chorej zazdrosci i zaborczosci. ale ja sie nie daje, wie o tym ze ja sama szanuje siebie i nie pozwole tak sie traktowac dlatego krok po kroku zmienia sie jego podejscie

Gość karolina020
jestem z lubelskiego. ja tez mialam problem z przyjaciolkami. ale z drugiej strony dzieki niemu dowiedzialam sie ktore byly nimi i sa naprawde, a ktore nie...

Gość karolina020
a ja sobie biegam no to fajnie ze ci sie ulozylo. gratujuje. ja napewno nie przepuscilabym swojemu tego, ale nie wiem czy potrafilabym sie rozstac...

Gość karolina020
ale skupmy sie na kolezance

Gość karolina020
jestescie?

Gość mmii
aga wiem o czym mowisz mam to samo co prawda moj nie zdradzil ale prawie i tez mnie czesto oszukuje..;/ kocham go nie potrafie zostawic tego wszystkiego czasami marze zeby sie oderwac od tej rzeczywistosci to straszne:( nie wiem za co...

Gość agulec23
jestescie????