Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka26

jestem skromna dziewczyna ale jak moj facet musi mi kupic pierscionek za 2000 zl

Polecane posty

Gość magdalenka26

inaczej to bedzie wiocha przed znajomymi. poza tym musze sie tez czyms pochwalic na naszej klasie. to bardzo wazne dla mojej popularnosci.

Rozkręcamy się, prosta dziewucho? :)))))))))))))))))))))))))))

Gość tak slabe
ze podnosze z litosci

Gość spi
-10/10

Gość magdalenka26
Jak mi kupi za mniej to bedzie znak, ze nie myslal o mnie powaznie. Ja mierze baaaaardzo wysoko i nie pozwole sie tak traktowac. Aha, i bedzie musial mi sie oswiadczyc w jakims romantycznym plenerze za granica bym miala o czym potem opowiadac kolezankom.

Gość niktamozektos
Czy wy naprawde nie macie wiekszych problemow???

Gość DKMG na kacu gigancie
to ja ci kupię taki za 2500 ale potem odpracujesz to dając dupy

Gość gtretywer
a jak jestes brzydka to odrobisz jako myjka podłogowa

Gość magdalenka26
Ja nie daje dupy byle komu. Ja mierze wysoko. niezadowalam sie jakims tanim ciuchem tylko ubieram sie u najlepszych stylistow. Ludzie mnie podziwiaja, kolezanki respektuja i wszyscy daja mi pozytywne komentarze na Naszej Klasie. I dlatego juz ostrzeglam chlopaka: nie kupuj mi pierscionka tanszego niz 2000 zl bo nie zniose komprimitacji wsrod mych znajomych.

gtretywer ale przecież dziwka ma klientów obsługiwać a im to obojętne

Gość gretywer
no niby tak, posadzisz pod ruską granicą i będzie się ścierała za 3 dychy

Gość magdalenka26
ubieram sie u tomka jacykowa :)

dokładnie jak totalnie paskudna to niech obsługuje bezdomnych z centralnego

Gość magdalenka26
to byl podszyw. Ja sie ubieram u Valentino i Versace. Wszyscy mi zazdroszcza ale ja sie nie obnosze z moimi pieniedzmi bo jestem skromna dziewczyna.

JACYKOW NIE PROJEKTUJE UBRAŃ :) ELEGANCKA KOBIET UBIERA SIĘ U BACZYŃSKIEJ ;)

A co to TY jesteś jakas Paris Hilton? Watpliwa sprawa w ogole i w szczegole -pewnie daleko ci do niej ;P!!! Wiesz co ci laska powiem ???Mam z tego niezlą bombke! A co do pierscionka z brylantem ... Najwidoczniej, jezeli twoj men posiada full hajsu a nie kupi ci pierscionka z brylantem za 2000 tylko za 200czy 500 zl to nie jestes w jego oczach az tyle tego nawet warta !!! Bylo powiedziec ze w 2000 Euro ksiezniczka sobie zyczy pierscionek z brylantem! !!! Lans blans i cukierki haha !Tak przykozaczyc przed przyjaciołeczkami chcesz ... no ba! jakiegos chinskiego szajsu nie zalorzysz bo ty jestes ze zlota ;D ....hehe dobre sobie ! A tak na marginesie to ludzie ktorzy maja hajs to sie tym nie chwalą bo jest to zachwanie nietaktowne co do ich spolecznego statusu....ty najwidoczniej masz w glowce troche zle wytlumaczone ... I jeszcze mu to w oczy powiedzialas ze za tyle i tyle ....P.S No i co z tego ze taka bogata jak taka glupia .Glupota az razi po oczach !!!Teraz masz odpowiedz czemu facet ci tylko za 200 zloty kupi pierscioneczek...Wsadz na Youtuba te swoje zareczyny to sie wszyscy posmiejemy z naszje ksiezniczki z kafeterii! Tylko daj znać moze rodzina tez sie ustawi Pozdrawiam

Nasza ksiezniczka poszla spac do swojej komnaty patrzcie no w poscieli za 2000zlociszy :P....;D Bombka !

No to co, moja Droga, sadzisz o pierścionku za 6 000 zł? Nie odpowiedziałaś...

Gość obserwuję temat
ale z was prostaki. laski już dawno nie ma na forum a wy nadal reagujecie na podszywy i tylko się kompromitujecie swoją zazdroscią

Gość szpan to oznaka niedojrzalosci
dziewczynko....... pusta prosta dziewczynko ja rozumiem doskonale ze pierscionek jest na cale zycie, tez dostałam taki z brylantem ale w życiu bym o tym nie pomyslała i nie mam pojecia ile kosztowal - bo nie o to w tym wszytkim chodzi!! cenisz się- czym się cenisz? przeciez jestes pusta! opierasz swoją tozsamosc na podstwie ubran, kosmetykow, gadzetow i pustych zachwytow - wiesz dlaczego.. bo gdyby to wszytstko zabrać to nie bylo by nic..... radze iść do psychologa z takim podejsciem szkoda mi Ciebie i kazdego kto spotka ciebie na swojej drodze

Do Obserwuję temat: I własnie ilka osób z tamtego topicu napisło tutaj :)) Prześmiewczo zresztą ;))

Gość obserwuję temat
jakieś małolaty sobie wymyśliły ten topik i podszywają się pod tamtą laskę nie karmić trola