Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko popiol na glowe

Koszmarne imie Jessica !!!!!!!!

Polecane posty

Jacobs... Miedzyrzecz to strony takie moje, nie moje, bo chociaz ja pierwszy dzien w Miedzyrzeczu zobaczyl, to serce daleko na Wschodzie, gdziem jeszcze dnia nie widzial. A skad Twoje dziady? A, ze Jessicow nie widac w miescie Miedzyrzeczu, to moze powyjezdzali, albo sie pochowali. Chociaz, tamtego lata widzialem jedna taka wypisz, wymaluj Dzessika! Stala na przystanku zaraz za rzeka Paklica, mi sie wydawalo, ze do Kalawy chce jechac, albo do Keszycy. Dobre to... Mi sie tez nie podoba jak sie czesto powtarza \"jest tyle pięknych polskich imion\", bo to moze znaczyc, ze powtarzajacy maja na mysli imiona takie, jak; Janek, Malgosia, Ania, Ewa, Piotrus, Arturek, Lukaszek i tym wszystkim podobne. Na mnie to tez dziala prawie, jak plachta na byka! mała złośnicaaa... Minetta tez brzydkie imie, a Zenada, paskudne! Nazywac sie Zenada? Ja bym sie pochlastala.

Gość cha cha cha
Dawidek, przestań, bo skonam ze śmiechu :-)

Cha cha cha... Dopiero rok sie zaczal, a Ty juz chcesz umierac?!! Poczekaj, to nie smieszne! Tu trzeba plakac. Jessica... A Bronia mi sie podoba. Naprawde polskie imie! Polacy, w ogole, to jest ulomny narod, wyzbywaja sie swego, a cudze slepo chloną.

Gość -Małyszka
:-))))))))))))))))

Gość minetta dobre
a może Oralia :P będzie miala dużo kolegów w gimnazjum

Gość wiktor258
Moja żona nazwała córkę Nicoletta :(

Gość pomaranczowa skanska
wiktor258 powaznie? brzmi jak nicorette. boze ludzie co wam odbija z tymi imionami. moze jeszce zacznijcie dzieci nazywac Jackie Chan albo Muhammad

Pomaranczowa skanska... Mowil mi jeden, ze czytal nie dawno w gazecie, ze na wyspach brytyjskich imieniem na drugim miejscu z najczesciej nadawanych, jest imie Muhammad. A mowi moj inny znajomy, ze on zna Polakow, bo tam na lato jezdzi, ze juz sobie wyobraza, jak zaczna swoje dzieci Muhammad nazywac, bo oni lubia, kiedy jest tak samo, jak w Anglii. Zwyczaje polskie gina, religia powierzchowna, przyjedzie jakis szejek z bogatych Emiratow, podsypie naftodolarow, to Polacy nawet i dusze mu sprzedadza! Przyjedzie z drugiej strony opasly Chinczyk z towarem, to Polacy jemu kawalek kraju pozycza ( a Chinczyk nie oddaje! ), namnozy sie Chinczykow, jak w Rzymie, jak w Paryzu! z czasem narobia dzieci takich Jackie Chanow!

Nie, no... az tak calkowicie nie bedzie, bo w zapadlej wiosce miedzy Miechowem, Kielcami w jednym gospodarstwie zupelnie nie europejskim urodzi sie drugie dziecko ( teraz-o, w maju, dadza mu imie Bolesław, na przekor tym wszystkim ciulom z Warszawy i z Europy, chociaz niektorzy w Miechowie, a nawet w Krakowie i dalej, juz sie podsmiewuja, mowia: - O, ja pierdole! Ale wsiowe imie mu dali! Muhammad jest swiatowe, a Bolesław, to wsiowe.

Gość dobra dobra bardzo
dobra nazwa na burdel! :-))

Gość Czesika
No i?

Gość wild cherry2
a moze Czesia z Klanu ,

Gość Juz nie popiol na glowe
Dziekuje wszystkim i Dawidkowi tez za wsparcie. Moja zona ostatecznie zrezygnowala z tego imienia .

Gość RZUCIBOMBA
Pańska żona jest kiepskim trollem. 2/10 najwyżej. Srsly.

Gość Grenlandia zeby bylo dziwniej
Arkadia :-)))))) Moze Arka Noego!

Gość Bronia jest ładnie
Bronia Bronia Bronia

Gość Cztery lata i prawie pol
Mieszkalismy w Rzymie siedem lat, tam sie urodzila nasza coreczka i tez nazwalismy ja Bronia, ale jednomyslnie. Tak nazywala sie moja prababcia.

A w Miechowie, na osiedlu kolejowym mieszkaja Gacie. U nich, to, jak to sie mowi; co rok prorok, i dobrze, bo dzieci, to piekna sprawa, zwlaszcza, ze dzieci Gaciow zdrowiutkie i nawet ladne! Tylko ze Gacie bardzo lubia dziwne imiona; Oliwier, Rajan (albo Barajan, czy jakos tak), Kewin i jeszcze jakis jeden, nie wiem, jak sie nazywa, moze i nawet Dawid. Tak mi sie cos zdaje, ze jak sie w nastepnym roku Gieciom corka urodzi, to moze nawet ja zechca nazwac SarachJessica, to do nich podobne! Bedzie SarahJessica Gieć. I juz.

Ja wiem, chociaz ja nie z Miechowa, bo w Miechowie mieszka moja... znajoma, to wiem, jak dzieci sie nazywaja sasiadow i w ogole. Zdaje sie, ze slyszalem o imieniu Wiosna... albo Vesna... Wiosna... Gdzies w Serbii, jak bylem kiedys na wyciaczce. Lubie takie.

Serbow lubie szczegolnie, gdy o imiona chodzi! Polacy, to taki narod, jakby zwyrodnialy, prawdziwie slowianskie imiona sa niezwykla rzadkoscia wsrod kilkuletnich dzieci.

Gość kto012
To imie jest piękne!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czekoladka89
to imie mi sie nie podoba osobiście ... jest wiele innych ładnych imion np. zuzia, aurelia, karolina :)

Gość anenek
wieśniackie to są np. zoski czy stasie, a jessica to bardzo ładne imie, wiec nie dziwie, sie twojej zonie, a dziewczyny piszą, że wiesniackie, dlatego, że zazdroszcza innym dziewczynom takiego imienia, poza tym w polsce pisze sie nie jessica a DżESIKA

anenek, w Polsce, to sie teraz wszystko pisze, jak kto chce. Polska kultura sie zmienia, wyrodnieje, skoro ma sie w pogardzie wies i imie Stanislawa, ktore jest jednym z najbardziej Naszych, polskich imion.