Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko popiol na glowe

Koszmarne imie Jessica !!!!!!!!

Polecane posty

Gość D loool
Sama mam tak na imię i jakoś mi to nie przeszkadza haha szkoda mi Cię pajacu :)

We wsi Nietoperek, pięć minut od Międzyrzecza mieszka chłop, który się nazywa Władysław Jasica (piękne, królewskie imię). Jasica był ułanem w 39-tym. Wzięty do niewoli uciekł Niemcom, a później, we wiosce na Wołyniu chcieli go zamordować Ukraińcy z UPA. Nie dał sie. Mieszka w Nietoperku, na zachodzie Polski, ma syna i córke. Syn ma dwie córki i syna. Syn pana Jasicy był sześć lat w Nowym Jorku, wrócił, ożenił się, córeczka się urodzila. Chcieli dać imię Jessica, ale ich ksiądz wyśmiał; - Jak dziecko się będzie nazywać aż do zamążpójścia? Jessica? Jessica Jasica? A jak za mąż nie pójdzie, to przez całe życie będzie się tak nazywać! Dali imię Bronia (bo dziadek Polski bronił).

We wsi Nietoperek, pięć minut od Międzyrzecza mieszka chłop, który się nazywa Władysław Jasica (piękne, królewskie imię). Jasica był ułanem w 39-tym. Wzięty do niewoli uciekł Niemcom, a później, we wiosce na Wołyniu chcieli go zamordować Ukraińcy z UPA. Nie dał sie. Mieszka w Nietoperku, na zachodzie Polski, ma syna i córke. Syn ma dwie córki i syna. Syn pana Jasicy był sześć lat w Nowym Jorku, wrócił, ożenił się, córeczka się urodzila. Chcieli dać imię Jessica, ale ich ksiądz wyśmiał; - Jak dziecko się będzie nazywać aż do zamążpójścia? Jessica? Jessica Jasica? A jak za mąż nie pójdzie, to przez całe życie będzie się tak nazywać! Dali imię Bronia (bo dziadek Polski bronił).

Mój sąsiad, Marian Gacek z Wrocławia (mieszkałem we Wrocławiu), jeździł ciężarówką aż do samej Hiszpanii, opowiadał mi; - Jeździło się... Czasem, człowiek zmęczony, tylko droga i droga, potrzebuje rozrywki. A, poszło się na dziewczyny. Najpierw trochę popatrzeć, a potem, to tego... Tam, co druga, co trzecia miała na imię Jessica! Opowiadał pan Marian, więc może ma rację ten Krokodylowy, że Jessiki, to k u r w y, chociaż ja uważam, że to lekka przesada. Nie szkodzi, że imię paskudne, może być grzeczna dziewczyna. (Powyzsze trzy razy mi sie czegos wysłało... Ja w Kazachstanie mieszkam, tutaj internet słaby.)

przestancie sie bezsensownie kłocic. tyle ze wiekszosc narodu polskiego jest strasznie zacofana. jak ktos wyjdzie przed szereg, jak sie komus cos innego podoba i osmieli sie to uzewnetrznic i pokazac to w mniemaniu szarego ludu jest nienormalny, ma kompleksy i wogole psychiczny. bo daje dziecku na imie jessica, ryan, nadia, bo ma irokeza na glowie, bo ma tatuaze, bo mowi co mysli, bo nie wydziela wazeliny i ma w dupie konwenanse. nie kazdemu podoba sie imie Ania czy Krzys. moze ktos ma inny gust i nie widzi piekniejszego imienia od Jessiki? wiec nie wymądrzajcie sie bo to nie ma sensu. troche tolerancji. uszanujcie to ze ktos ma inny gust i przestancie pierdolic "jest tyle piekniejszych imion/ciuchow/fryzur/samochodow/domow" i chuj wie jeszcze czego.

Gość ehhemm
nie davidek przypominasz mi jedną osobę z pewnego czatu, podobnu styl pisania :D

o co ci chodzi... Taki wiersz słyszałem; Gdzie bułki bielsze od naszych bułek, Szkoły ładniejsze od naszych szkólek... Dalej nie pamiętam, było coś patriotycznego w najlepszym tego znaczeniu. Byłem raz w Egipcie, tam wielka różnorodność, bo w zawierusze historii Egipcjanie nie zmogli uratować siebie, Araby ich opanowali. W Egipcie wszystkie imiona tak, jak w Polsce "Jessica", inne są, obce. I naród już dawno zmieniony. Prawdziwych Egipcjan już nie ma. Znaczy... są, Koptowie, ale jest ich tak mało, że się prawie nie liczą. Imię, to rzecz święta! Wyrzec się swego imienia, wziąć obce, to tak jakby się s k u r w i ć. Tak mówił mi Egipcjanin (znaczy, mahometanin). Polska jest tolerancyjna, chcesz, nazwij dziecko, jak chcesz, najwyżej się będą śmiali sąsiedzi, dzieci w klasie. W takim Egipcie, za to, jak ktoś bardzo odmienny, to nie ma łatwego zycia. Na przykład, taki pedał, to musi się ukrywać z tym, że chłopaków lubi, bo jak takiego złapią, to mają przepis w Koranie (lub w koranowym zwyczaju), ze go stawiają pod murem, który ma się przewrócić i popychają ten mur, żeby się przewrócił na tego nieszczęsnego. Tak mówił mi mahometanin. Kurdę, aż się boję, chociaż pedałem nie jestem, a jest nim mój dobry kolega z Londynu (Szczepan G.). Boję się o niego, żeby mu się przypadkiem nie zachciało pojechać na wczasy do Egiptu. Koptowie są jeszcze Koptami, pomimo zalewu Egiptu arabskim porządkiem, bo mają wszyscy własne, koptyjskie imiona. Gdyby nie to i ich wiara (stara, przedmahometańska), to kóniec, umarł w butach!

Gość jessia
ja mam na imie jessica i szczerze mowiac jak to wszystko przeczytalam to az sie przerazilam !!!! mam 14 lat i jakos wszystkim sie moje imie podoba ( mi co prawda nie ) ale nic do niego nie mam a po przeczytaniu tego to troche mnie zgasilo co wy sobie myslicie ze jak ma sie takie imie to jest sie odrazu spisanym na statyy kur** ja jak slysze imie bronia phahahahah to sikam ze smiechu !!!!

Gość Sarenka jedna
Dżesika drze majtki i sika.

Gość proponuje wrocic na lekjcie ge
ografii NIETOPEREK I SWIEBODZIN JEST W LUBUSKIEM

Gość Jessica .
Wy sami jesteście jak wieśniaki . To piękne zagraniczne imię . Oczywiście , najlepiej dla wygody nazwać córkę Aśka lub Ola nie ? Brak słów .

Gość samotna mama773
nie prawda kazde imie ma swoj taki czy inny urok moja najmlodsza ma na imie Jessica i jakos sie z wysmiewaniem nie spotkala najpierw sie zastanowcie potem oceniajcie

Gość gość
Co tam Jessica.w mojej szkole dziewczynka sie nazywa...Desiree:(wszyscy łącznie z nauczycielami mówią na nią Dezira:)

Gość gość
Typowe imię zresztą jak wiele tym podobnych( Alan. Angelika), którym nazywa się dzieci z rodzin patologicznych, w celu podniesienia swego statusu społecznego.