Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fallingangel7

Kochanki, Układy, podwójne życie i związane z tym dylematy

Polecane posty

Gość miodka33
dziewczyny jak czytam te wasze wypowiedzi to mi was żal i modlę się, żebym nigdy nie dała się tak obezwładnić uczuciu, bo Wy postradałyście zmysły!!! Facetowi takie występki pzreważnie się wybacza, a kobiecie skaza zostaje na całe życie. Przykre, ale jakże prawdziwe!!!!

Mężczyźni szukają kochanki typowo do seksu, jednak kobiety często się w nich zakochują... czy taki układ ma sens?ciągłe myśli co robi? gdzie jest? czemu nie odpisał nie zadzwonił? czy nawet jak już będą z nami? to czy nie zaczną zdradzać nas?

Gość muszę to komuś wyznać
Mam 20 lat,spotykam się z żonatym facetem 12 lat starszym ode mnie.Nigdy przy nikim się tak nie czulam.To nie tylko sex,sporo rozmawiamy i teraz juz wiem,że zakochuję się w nim.Chyba jestem wyjątkowo antypatyczna bo nie myślę o jego żonie,wiem,że kiedyś i mnie to może spotkać,mogę poszerzyć grono zdradzanych kobiet.Ale dla mnie liczy się tu i teraz z nim.Wiem,że zło wyrządzone komuś zawsze wraca,ale uwielbiam Go.Myślę o nim o każdej porze dni i nocy.Wiem,że nic z tego nie będzie-żonaci faceci rzadko kiedy zostawiają żony dla kochanek,wiem też,że skoro zdradza ją to pewnie i mnie nie byłby wierny.Ale zatracam się w nim... Dzięki za przeczytanie tego.Teraz możecie napisać jaką suką jestem.

i jeszcze jedno-do szału doprowadza mnie to,że nie mogę mu nawet napisac smsa...I nie piszę,po co robić mu problemy?I tak nic z tego nie będę mieć... Uprzedzając pytania-nie,nie mają dzieci.

Gość upupupup
up

Gość kłodda
nie napiszę że jesteś taka czy owaka, chodzi mi tylko o to, że Ty najbardziej ucierpisz na tym, odejdz teraz, gdy się angażujes, tylko tak uratujesz siebie, on nioe będzie cie inaczej szanował, a bez szcunku to i tak cie zostawi, kwestia czasu niestety:(

Gość kolejna zdradzona
Dziewczyny ja jestem 14 lat po ślubie mamy 3 dzieci ,mąż ma romans z 10 lat młodszą moją byłą koleżanką.Powiem tylko tyle pisze do niej że ją kocha chce z nią być a w domu się jej wypiera .Naopowiadał jej jaki to jest biedny itd .a rzeczywistość jest inna.Faceci żonaci kłamią żeby się usprawiedliwić! Wiedzą że kobiety się litują ,żałują itd .Ja stale zaglądam do telefonu męża i wiem co za brednie jej pisze a ona w to wierzy.Ani jednego kroku niezrobił w kierunku rozwodu bo jest mu dobrze na dwa fronty.Wszyscy którzy w ten sposób postępują są poprostu wygodni najlepiej żeby to żona załatwiła wszystkie formalności.Niedajcie się rolować ,jeśli po 6 miesiącach delikwent nieodchodzi i nierozwodzi się to nigdy tego niezrobi,mężczyżni żyją tak latami .Jeśli kochanka jest zbyt natarczywa szuka innej tak to już mają te typy.

do musze to komuś wyznać wiem co czujesz ja mam podobną bardzo sytuację nie mają ślubu tylko dziecko ale wiem w których godzinach zadzwoni a w których jest z nią i dzieckiem...i wtedy kiedy chciałabym z nim tak bardzo porozmawiać to nie moge...

Gość musze to komuś wyznać
wiecie,on mi niczego nie obiecuje,to nie tak że kiedy jest ze mną mówi,że się rozwiedzie a potem wraca do żony...Stara się nie rzucać słów na wiatr a ja to doceniam.Tylko po prostu jestem słaba i to ja zaczynam darzyć go głębszym uczuciem...

myślę, że mu na Tobie zależy nie obiecuje nie wiadomo co, nie daje złudzeń stoi twardo na ziemi i realnie do tego podchodzi

wiadomo,łatwo jest rzucić pochopnie jakieś zobowiązujące słowa w chwili uniesienia,trudniej się potem z tego wyplątać...