Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mum2be

dziewczyny czy tez sie denerwujecie w ciazy?

Polecane posty

Gość mum2be

jestem w 17tc i wciaz sie o cos wsciekam a tak naprawde to nie mam o co,maz robi w domu doslownie wszystko i jeszcze znosi moje humory...na jego miejscu nie wiem czy dalabym w ogole rade.Jestem na L4 i czekam na niego caly dzien w domu a jak przychodzi to od razu dostaje OPR.Codziennie sobie obiecuje,ze juz nie bede taka niedobra i kurrrrde nie moge.Boje sie,ze stres zaszkodzi dzieciatku ale mimo wszystko mam takie nerwy,ze... moze nie jestem jedyna?

Gość tez prasuje i bede prasowac
uspokoj sie twoje nerwy naprawde nie sluza dziecku wierz mi ,ja sie stresowalam na poczatku przed kazda wizyta czy z malym wszytsko w porzadku i na usg dzidzius mial przez moj stres przyspieszone tetno wiec naprawde kochana wyluzuj bo krzywdzisz siebie meza i baby. ja jestem juz w 8 miesiacu jeszcze tylko miesiac mam skurcze przedwczesne i mam lezec maz sprzata w domu tez sie tym denerwuje bo widze ze nie dokladnie myje podloge czy odkurza ale to sa pierdoly i nie marto psuc sobie nimi swoich meza i dziecka nerwow.pozdrawiam ciebie i zycze szczesliwego nowego roku i mniej stresu zrob ladna kolacje dla meza i przytul go bo taki ciagle opieprzany za przeproszeniem napewno nie jest szczesliwy

Gość Non stop nerwowa 6m-c c
Ja się ciągle denerwuję i w sumie to też o wszystko, więc nie przejmuj się. Nie da się być ciągle spokojnym. A jak widzę jak mąż wszystko robi na "odwal się" to krew się we mnie gotuje!!!