Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek 25

moja siostra nie lubi mojej dziewczyny co robic??

Polecane posty

Gość piotrek 25

Gość a moja przyjaciolka mowila
a czemu nie lubi?

Gość piotrek 25
nie wiem jak pytalem to mowila ze jej nie przeszkadza..ale ze za czesto u nas przesiaduje widze to po niej jak przychodzi dziewczyna ona jest zlosliwa nerwowa i widac to po jej minie ze jej nie lubi

Gość jakuszyce jakuszyce
mnie siostra mojego narzeczonego tez nie lubi. ja jej tez. jezeli będziesz w poniedziałek to mozemy pogadać bo ja już spadam z neta

Gość wesollklaaa
a ja tez nie lubie dziewczyny mojego brata sama nie wiem czemu nie zamienilam z nia slowa ale jej nie znosze

ja na poczatku nie wiedziec czemu nienawidzilam laski mojego brata,a tera bardzo ja lubie.Stwierdzilam ze jest sympatyczna i pogadana i az mialam wyrzuty ze jej nie lubilam i bylam nie zawsze mila dla niej.......Staralam sie wczuc w sytuacje ze ja przychodze do faceta a jego siostra jakies akcje robi,jest nie mila,zlosliwa i w ogole.... :-0 dramat!ale poprawialm sie :-)

Gość wesollklaaa
gejsza ja mam tak samo nie znosze jej az mnie skreca jak ja widze jak do nas przychodzi sama nie wiem czemu

też nie znosiłam laski mojego brata, ale z konkretnego powodu - myśmy od lat nie rozmawiali ze sobą jak normalne rodzeństwo, jak już to jak nieznajomi. ale miał przyjaciółkę, z którą spędzał mnóstwo czasu, której się zwierzał, której się radził - no - to była dla niego taka starsza siostra (ja jestem młodsza). i kiedy pojawiła się ta pierwsza poważna to też jej nie znosiłam - bo była kolejną laską, z która żył o niebo lepiej niż z własną rodzoną siostrą - krótko: byłam zazdrosna! po kilku latach jakoś zaczęłam z nią rozmawiać i mi się przyznała, że na początku jak do nas przychodziła to się mnie bała bo ja zawsze tak wyglądałam (taki styl ubierania miałam niekobiecy ;) ). okazała się fajną laską, ale nawet ona nie naprawiła moich relacji z bratem. nie sa już razem, jest inna, z którą na pewno się nie dogadam, zapewne ta będzie jego żoną. ale pamiętam, że nie lubiłam tamtej, bo byłam zazdrosna, tej nie lubię, bo taki a ni inny charakter - jestem za duża na zazdrość o brata

Gość ademisiaaa
moze wlasnie dlatego ze czesto u was jest

Gość ljoicjqoehv
piotrek a macie oddzielne pokoje? powiem ci z punktu widzenia rodzeństwa mojego męża - brata i młodszej siostry, brat spotyka się z dziewczyną, siostra sie wkurza i wysiada nerwowo a złość właśnie na dziewczynę przelewa, mają wspólny pokój, więc siostra nie bardzo ma się gdzie podziać, jak oni sa w nim razem, a dziewczyna brata jest u nich praktycznie codziennie, on sie tym nie przejmuje, zamykają się w pokoju, oglądają soie do późna filmy, leżą na łóżku, a ona nie może sobie miejsca znaleźć bo jej pozostaje siedziec albo w kuchni, albo sie w końcu położyc spać z nimi w pokoju pomyśl więc czy Twoja siostra nie czuje się po prostu skrępowana jej obecnością, na zwykłą niechęc i złośliwość nie poradzisz, ale może ma to swoje przyczyny których nie bierzesz pod uwagę

Gość piotrek 25
wiesz jest tak jak piszesz mamy wspolny pokoj i jak dziewczyna przychodzi to siostra musi wyjsc

Gość racja olenka21
ja nie tak dawno zalozylam podobny temat na caffe dziewczyna brata przylazi do nas co drugi dzien a jets tez tak ze jest kazdego dnia mamy wspolny pokoj a ona kurwa siedzi do 22 23 nie wspomne ze mam tez mlodszego brata i jak ona tak siedzi to my nawet nie mamy jak sie polozyc spac:O widac niektore osoby sa tak ulomne ze sie nie zorientuja jaka jest syt mowie tutaj o niej

Gość ljoicjqoehv
to musisz się postawić w jej sytuacji, ustalcie że na przykład spotykasz się z dziewczyną u was w domu 2-3 razy w tygodniu, a resztę czasu staracie sie spędzić albo u niej, albo wychodźcie gdzieś, to jest też jej pokój i ona równiez ma prawo spędzać w nim czas swobodnie, myślę że gdybyście poszli na kompromis siostra z pewnością zmieni podejście do Twojej dziewczyny

Gość emilkkaaaa
ljoicjqoehv ma racje zreszta dziwie sie Tobie i tej dziewczynie skoro macie male mieszkanko powinienes pomyslec tez o innych czlonkach rodziny jak oni sie czuja moze jest im niezrecznie? ja sie dziwie takim dziewczynom ktore widza ze sie gnieciecie na 1 pokoju a przesiaduja tak kazdego dnia zero taktu!!!

ja wyniosłam z domu przekonanie, że to facet powinien przychodzić do kobiety, a nie ona do niego. szczególnie w takiej sytuacji, że masz wspólny pokój z siostrą. kiedyś laska siedziała u mojego brata do późna, aż moja matka wkroczyła i powiedziała, że już jest późno i chyba powinna iść do domu... dodam, że to była jakaś głupia pinda, nawet nie jego dziewczyna, bo takiej to by można w ciągu dnia nauczyć dobrego wychowania, a nie po 22)

Gość emilkkaaaa
dokladnie to facet ma chodzic do dziewczyny a nie ona do niego dziwna laska jakas tez bym jej nie lubiala:P

Gość catyyyy....
a co myslicie o mojej syt? mieszkam z bratem tylko on jest juz dorosly ma 24 skonczone i czesto jego dziewczyna nocuje u nas troche mnie to krepuje bo nawet mnie sie nie zapyta nie powiadomi a ona sie panoszy po moim mieszkaniu wkurwia mnie to wiec po czesci rozumiem twoja siostre....

Gość ccchhhoooojjjjj
a ta twoja biedna siostra go gdzie siedzi jak do ciebie laska przychodzi-na korytarzu?:O tez bym na jej miejscu nie lubiła twojej dziewczyny-to upokarzające musieć się na każde zawołanie wynosić Z WŁASNEGO pokoju:O

Gość emilkkaaaa
dlatego napisalam ze dziwie sie ze takie dziewczyny nie maja za grosz wstydu i taktu tak przylazic do kogos i przesiadywac gdy widza jakie sa warunki a Ty autorze tez madroscia nie grzeszysz

Gość piotrek 25
siostra wtedy idzie do drugiego pokoju gdzie jest mlodsza siosta

Gość piotrek 25
ona przyjezdza samochodem bo mieszka w wiosce za miastem

Gość ccchhhoooojjjjj
młodsza siostra mieszka sama a starsza z bratem?:O jakies dziwne zwyczaje-u mnie w domu dzieci w pokojach wg płci były pogrupowane:D

Gość piotrek 25
ona siedzi do 22 czasami sie zdarza do 23 to tak pozno? poza tym ja mam zepsuty samochod a ona pracuje w moim miescie wiec po pracy przychodzi do mnie

Gość ccchhhoooojjjjj
siedzi do 22-23? dziewczyna nie ma za grosz kultury i taktu:O wie ze to wspólny pokój i ktoś nie może się spać położyć bo ona przylazła i siedzi:O

a gdyby do twojej siostry przychodził chłopak i siedział do tak późna? bo to jest późno, w tygodniu pracującym gdybyś miał własny pokój to co innego, ale w obecnej sytuacji to niestosowne. rozumiem, że je tez u Was obiad, odpoczywa sobie - właściwie poza noclegami żyje u Twoich rodziców w domu? Bo to tak wygląda.

Gość piotrek 25
no ale konczy prace o 18 wiec ....

Gość emilkkaaaa
to niech siedzi do 21 to i tak 3 h poza tym mysl troszke o rodzinie o siostrze bo masz ja jedna a dziewczyn mozesz miec jeszcze 1000!