Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajaka

powiedzcie mi,czemu

Polecane posty

Gość jakajaka

tak sie stało, o co wam facetom chodzi? spotykałam sie z facetem 2 miesiace, wszystko ładnie pieknie nam sie ukladało, spotykalismy sie czesto, bylismy blisko ze soba... no własnie, doszlismy do tego stopnia ze sie piescilismy i powiedzialam mu ze jestem dziewica zdziwil sie troche, powiedzial ze to nie jest powód do wstydu, ze zna dziewczyne która tez jest dziewica i ma 25 lat, na drugi dzien przychodzi, wszystko tak jak przedtem, no i wieczorem dzwoni ze musi to wszystko sobie przemyslec no i koniec znajomosci o cu mu chodziło w ogóle tak naprawde? o co wam tak naprawde chodzi?

Gość jakajaka
mówił ze mu na mnie zalezy, obiecywał mi wiele ze nie skrzywdzi tak jak inni to robili...

Gość lotkaaaaaaa
porozmawiaj z nim. Masz prawo do tego, zeby Ci to wytlumaczyl. Nie moze tego tak zostawic, Jezeli wam tak dobrze sie ukladalo to nie powinno byc problemu z ta rozmowa

albo doszedł do wniosku, że jako dziewica i tak go zdradzisz albo rzucisz za rok najdalej by sprawdzić jak to jest z innym w związku... bo przecież jak jesteś dziewicą to żadnego poważnego związku mieć nie mogłaś więc jesteś ryzykowna :D

Gość jakajaka
no ale wy myslicie ze jak juz dziewica to kazda musi zdradzic? nie rozumiem was

Gość obiecał że nei skrzywdzi
i dotrzymał słowa mógł cię przelecieć i zostawić więc ciesz się że chociaż tyle uczciwy był

pomyśl o tym tak że lepiej że zerwał z tobą przed twoim pierwszym razem a nie że byście sie przespali i dopero potem powiedzial by nara. takto nadal możesz czekać na tego kto naprawde cie pokocha

Gość jakajaka
ale powiedział tez ze nie zostawi i nie pozwoli mi na to zebym ja jego zostawiła

Gość jakajaka
wiem ze 2 miesiące to mało na to zeby cos czuc tak naprawde ale ja myslałam ze mi sie w koncu zycie ułoży:O

przecież wiadomo że takie gadanie że ktoś tam cie nigdy nie zostawi nie zrani to brednie

Gość jakajaka
ale wiesz duzo o tym rozmawialismy, tzn nie na samym poczatku jak sie zaraz poznalismy tylko dopiero pozniej

ja się zgadzam z aniołkiem - bał się. Ze nie pójdzie mu z tobą łatwo i szybko i przyjemnie, bo niedoświadczona jesteś? że jeśli naprawdę się nie zakochał albo chociaż zauroczył to może Ciebie skrzywdzić? wbrew pozorom, faceci chcieliby uniknąć sytuacji rozdziewiczenia kobiety i złamania jej serca, jeśli nie wyjdzie; tylko chamy myślą inaczej. może bał się, że nie będzie potrafił zrobić tego delikatnie? albo oczekiwał full-serwisu po krótkiej bądź co bądź znajomości i teraz wątpi, że to dostanie? (słusznie chyba)

Gość jakajaka
ciezko mi tak w ogóle ufac komukolwiek, bo jestem DDA ale cholernie mnie to wkurza ze pozwolił mi sobie w koncu zaufac i przez to cholera jasna jeszcze gorszy dystans mam do wszystkiego

Gość ja mysle ze

Gość jakajaka
nie, nie jestem z Lublina;)