Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

straszna zolza

Nicole Richie

Polecane posty

Gość fajnie fajnie
pewnie ze super wyglada ale jak kogos stac by ubierac sie w najdrozszych butikach to żadna dziwota. wygląda super wg mnie, choc jakiegos szczegolnego wlasnego stylu nie potrafie sie u niej dopatrzec. wygląda raczej jak wszystkie dzisiejsze gwiazdki, a ze jest szczuplutka moze sobie na wiecej pozwolic

Gość hlipno
Bo ma taki neutralny styl, niezbyt wyzywający, wygladający na skromny, ale potrafi wykrzesać szyk, elegancji i to tyle ;)

Gość Felipe Massa
Jaja sobie dziewczyno chyba robisz :) Image tragedia . Co tu niby ma przyciagac oko?

Gość żadna filozofia
japonki i tunika... do tego zgrabne nogi, więc musi być ładnie. Ale zaraz stylowo? Standard, może akurat nie w Polsce. Stylowa to jest Ditta von Tesse.

Uwielbiam jej styl. Skromny, wygodny, codzienny ale zawsze stylowy i modny. I nie przesadzajcie z tym, że kto ma pieniądze to może pozwolić sobie na takie ubrania, podobne ubrania znajdziecie w sklepach w centrach handlowych, które wcale fortuny nie kosztują.

Gość ahaaaaa
najbardziej stylowe to ma łydki:O

wpisałam w wyszukiwarkę i dałam pierwsze lepsze.. Mnie sie jej styl podoba i to jest moje zdanie. Poszukaj w necie i wtedy oceń a nie patrz na moje 3 zdjęcia :O:O:O:O

Aha i nie koniecznie że ma kasę to musi się fajnie ubierać.. hehe Jak się wcześniej ubierała a jak teraz.. Patrząc na inne "gwiazdy" to ona mi się najbardziej podoba.. A mówiąc o Dittcie von Tesse (czy jak to się pisze) to kompletnie nie mój styl.. Dla mnie Nicole ma klase