Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytanieee

czy wierzyc ze wszystko sie ułoży?

Polecane posty

ja am takie pytanie bylam z facetem pozniej go zostawilam on znalazl sobie inna jest z nia teraz a ja ppo czasie zrosumialam ze go kocham i ze to jest prawdziwa milosc wiem ze on tez mnie kochal z calego serca ostatnio z nim rozmawialam powiedzial ze jest mu dobrze w obecnym zwiazku i ze nie chce ranic dziewczynyz ktora jest ale powiedzial ze zadzwoni do mnie.. i patrzyl na mnie z taka miloscia jak zawsze... co mam myslec kocha mnie jeszcze jest szansa ze mi wybaczy i do mnie wroci ?:(

najbardziej wiarygodna bedzie wypowiedz zainteresowanego, zapros go na forum i niech sie wypowie, wtedy bedziesz miala pewnosc, ewentualnie idz do wrozki

Ja bym nie była za tym, że sie Wam poukłada. Zobacz, był powód, że się rozstaliście, uważasz, że ta zadra w środku zniknie jak wrócicie do siebie? Na pewno zostanie to w pamięci, zacznie się wypominanie, brak zaufania. Pozatym skoro on ma kogoś i jest mu dobrze to znaczy, że jest tam jakies uczucie między nimi, nie ma sensu budować szczęścia na nieszczęściu tamtej dziewczyny to nie jej wina, no i czy Ty autorko przeszłabys do porządku dziennego i wróciła do byłego chłopaka ze świadomością, że spał, tulił, całował z inną? Pocierpisz troche, ale w przyszłości zbudujesz czysty moralnie związek, bez brudów z przeszłości. Dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki.

ale trudno jest tak zapomniec probowalam ale nie potrafie.... nie wyobrazam sobie nikogo innnego..