Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeteryjka008

Co to może być??

Polecane posty

Witam Miesiąc temu miałam pierwszą miesiączke i teraz leci mi jakiś taki śluz tylko ma taką blado brązową barwe czy to jest miesiączka?? A jeśli nie miesiączka to co?? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.

Gość a fujjjjjj
ja tu jem obiad, a ta mi wyskakuje z jakąś smierdzącą obrzydliwą wydzieliną, fujjjjjjj

jak miałaś dopiero jedna miesiączkę to to jest normalne:) ja po mojej pierwszej nie miałam następnej przez 3 miesiące. taka kolej rzeczy:) pozdrawiam

Teraz to jakby bardziej zaczyna leciec zaczęło mi sie to wczoraj ale to baardzo wogóle prawie wogóle nie leciało. Prosze nie ch ktos mi powie czy to miesiaczka

nie masz powodów do zmartwień :) nie będziesz od razu miała normalnej miesiączki. a jak masz duże wątpliwości to może porozmawiaj z mama? wiem że dla młodej dziewczyny to dośc wstydliwy temat, ale może warto spróbować :)

nie nigdy z mama o tym nie porozmawiam mama nawet o tym nie wie że dostałam pierwszą miesiaczke Czyli to nie jest miesiaczka tak??

Gość limek
syf po murzynach

póki co masz tylko plamienie, jeżeli nie ma widocznej czerwonej krwi to nie jest to miesiączka. nie wiem też kiedy miałaś tę pierwszą miesiączkę, bo może to też być śluz okołoowulacyjny. nie martw się na razie

no w sumie pewnie owulacyjne plamienie to nie jest, ale u tak młodej osoby to ciężko przewidzieć. Takie delikatne krwawienie może oznaczać jakieś zmiany hormonalne w twoim organizmie, bądź może by zapowiedzią okresu. czekaj spokojnie

Gość no to sie zgadza minał miesiac

Kafeteryjka008 naprawdę ciężko jest powiedzieć co to jest bez wyników hormonów. poczekaj parę dni jak zacznie się krwawienie to były to plamienia przed okresem. A z owulacją to bardzo ciężko stwierdzić ją u dorosłych kobiet a co dopiero u takiej młodej osóbki. podkreślam to MOZE być śluz owulacyjny ale nie musi.

aha a czy to może być takie poprostu plamienie bez zadnej przyczyny?? Czyli ze to nie jest plamienie przed okresem ani owulacyjne tylko tak poprostu??

nie ma krwawień bez przyczyny! albo będziesz miała okres, albo masz owulację albo to przez burzę hormonalną, która teraz szaleje w twoim organizmie. Jeżeli cię nie swędzi i nie piecze i nie ma nieprzyjemnego zapachu to jest ok.