Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnnnnnnn

spotkalem dziewczyne ma 26 lat i nigdy nie uprawiala seksu co myslec?

Polecane posty

Gość onnnnnnnnnnn

dla mnie to troche dziwne nie sadzicie?

Gość pewnie jest niesmiala
albo ma male piersi lub przerosniete wargi sromowe

Gość porzadna laska...
fajnie :) porzadna laska

Gość onnnnnnnnnnn
nie dziwi was to ?

Gość mysliciel zzz
penwie jakies choroy, szkarlatyna cipki, aids ...

Gość mfghmfj
A gdyby kobieta powiedziała ci że ma 26 lat i w ciągu tych paru lat dorosłości nigdy jeszcze nie spotkała mężczyzny w którym zakochała się ze wzajemnością, to też by cię to zdziwiło? Nie powinno cię to dziwić bo taka sytuacja jest bardzo prawdopodobna, prawda? Czemu więc uważasz za dziwne że kobieta nie uprawia seksu z byle kim, kogo nie kocha?

Gość Maksik
Kolejny chrzaniony niedojrzały palant dla którego wszystkie kobiety musze się roochać od pierwszej miesiączki to wtedy jest ok a jak dziewczyna jest czysta i to cud że w tym wieku żąden śmieć jest nie przeleciał to jest to oburzająco dziwne! Człowieku jeśłi można Cie tak nazwać nie zasługujesz na nią! POszukaj sobie jakiejś zdziry rozklapiochy i wtedy nie bedziesz zadowolony! Skąd takie zwierzeta się biorą? I co gorsze to oni będą uprawić sex ale nie fajny facet :(

Gość jeśli bedzie miała
menopauze w wieku 40 lat, to min 6 lat poszło się yebać, tzn chuuj strzelił bezpowrotnie, poyebany bywalcu oazy, maksiku

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
maksik a Ty juz jestes doswiadczony seksualnie?

Gość ona...............
a co to za problem dla ciebie? nie rozumiem

Należy odróżnić sytuacje, kiedy ona nie lubi seksu i traktuje go jako coś nieczystego, od sytuacji, w której nie trafią na fajnego faceta i nie była dłużej w związku. Ale generalnie takie przypadki mogą świadczyć o pewnych zahamowaniach i ewentualnych późniejszych problemów. Żeby potem nie było, że nie ostrzegałem! :P

Gość ona...............
zachamowaniach? a jak nie spotkala nikogo fajnego to co zaraz nienormalna twoja wypowiedz przeczy sama w sobie

Gość ona...............
zahamowaniach ale byka stzrelilam sorry

a co się dziwisz? pewnie panny puszczające się w wieku 14lat to dla Ciebie standard? co za ludzie;/

Gość ja jestem starszy
i nawet dziewczyny nie miałem.

Jeśli dziewczyna ma 26 lat, to znaczy, że od 7-8 lat nie potrafiła sobie znaleźć takiego faceta, którego pokochałaby i chciała się z nim kochać. 7 lat "poszukiwań" to sporo.

Gość racja.....
moze nie znalazla wczesniej a co w tym dziwnego? to do pewnego wieku trzeba miec jzu faceta i z nim seks uprawiac? nie wiedzialam a pozniej jak znajdzie to co? zle? nienormalna? zastanow sie

ja mam 22 lata też zero związków i seksu na koncie. Kiedyś byłam nieśmiała bardzo. Dopiero od roku zaczęłam się zmieniać na lepsze. Teraz jestem zupełnie inna, otwarta, wesoła i odważna więc jest nadzieja, że ktoś się znajdzie bo zawalczę. Więc nie pierdzielić tu takich dyrdymałów, że to dziwne - dziewczyna pewnie nie spotkała do tej pory kogoś wartościowego, niektóre mają pecha i zwyczajnie nie mogą znaleźć - ja teź🖐️

Gość mychatka
mam E3o lat i jestem dziewicza dziwne nie bo dopiero teraz naprawde sie zakochałam i dopiero teraz chce sie kochac a pierwszy raz ma byc z miłosci wielkiej i odpowiedzialnej i uwazam ze nie zasługujesz na dziewczyne jezeli dziwi cie ze ona jest dziewicza powinienes toUSZANOWAC A JEZELI TEGO NIE ROZUMIESZ TO SZKODA TEJ DZIEWCZYNY DLA CIEBIE

Gość nie dziwie się mychatka
że jesteś DZIEWICZA :D:D:D:D:D:o

Gość eksperttt
a ja straciłam tznotę przed 25 urodzinami z kolegą, który sie we mnie zakochał. nie powiedzialam mu ze jestem dziewica ale on i tak się zapytał po czy przypadkiem nie byłam pierwszy raz z facetem. było tak sobie za pierwszym razem za to póxniej bardzo dobzze, rzuciłam go bo nie pasował do mnie i teraz bzykam kolejnego który się we mnie zakochał