Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinciaaa

prezent urodzinowy??

Polecane posty

Gość paulinciaaa

wiem ze tamatow o prezentach urodzinowych bylo multym Ale... Tym razem licze na wasza pomoc w wyborze jakiegos fajnego, przyjemnego miejsca.. Jestem ze swoim chlopakiem od 5 lat, i przez ten czas zdarzylismy dac sobie na wzajem praktycznie juz wszystko, lista pomyslow sie powoli konczy:( dlatego tym razem chcialabym go gdzies zabrac.. Dodam ze mieszkam jakies 30 km od bielska, w krakowie studiujemy wiec krakow tez wchodzi w gre:)) ci ci mieszkaja niedaleko bielska za pewne znaja kocierz.. ( a jesli nie to warto tam pojechac:)) mi chodzi o miejsca podobne.. ale takie gdzie moj kochany jescze nigdy nie byl:) licze na wasze propozycje:)) aaaa... i powiem jescse ze On bedzie mial teraz 20ste urodzimy wiec jesli macie jakeis szalone pomysly to bardzo prosze pisac:))

Gość fellatiooo
szalone nie?

Gość karrambaaaAAA
dupy mu daj

Gość paulinciaaa
szalone tez:) daj mu dupy? -jesli tobie sie taki prezeny marzy to popros swoja partnerke a nie dawaj durne odpowiedzi;/ bo nie takie pytanie zadalam;]

Gość paulinciaaa
Jego urodziny sa w weekend , bedzie to dzien wolny dla nas wiec moze byc to dluzsza wycieczka:)) nie ma problemy zadnego:) tz wyjazdu nad morze nie zaplanuje ze wzgledu finansowych.. ale jakies gory czy cos dlaczego nie;)

Gość paulinciaaa
to jak?? macie jaies propozycje/??:)