Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zapracowana

agentki/agenci 2009 !!!!

Polecane posty

Gość Klemiiiiiiiiiii
co tutaj tak cichooooooooooo????????

Fajka - co za smutna mina :( , mamy nasłać Niepoprawną na Twojego TIRowca ? Dziewczyny, ja wiem że chciałyście uczcic moją grype tygodniem ciszy ale juz pomalu zdrowieje wiec się uaktywniajcie ;) Jesli się nie możemy spotkac na czacie to proszę każda mi tu ładnie wypisze jakimi osiągnięciami się moze pochwalic w nowym roku :-P ... bo to miała byc sylwestrowo-całoroczna grupa wsparcia a Wy co ????? i tak Was kocham :):):)

Glass poniewaz tez Cie kochamy to juz sie pooprawiamy :P prawda dziewczyny ??? hihi Ja nie pisalam ostatnio bo zlapalam \"dorywcza robote\" na czas mojego nazwijmy urlopu i siedzialam tonac w papierach :( potem jeszcze najazd gosci ----> ale powiedzmy wiem ze zyje :P moje osiagniecia kolejne 0,5 kg do przodu i tak pomalu ale faceta brak:) ( no dobra juz nie narzekam bo ja bym chcala miec juz wszystko na poczatku roku.....:P laseczki moje kochane Wy mi napewno doradzicie co sadzicie o tym kompleciku?? chodzi mi o kroj, kolor 1 grafit w delikatna kratke (raczej taki odcien biore pod uwage ) musialabym cos wyszukac na sesje.... a nawet pomyslu jaki mialby byc nie mam :P http://www.allegro.pl/item519031142_salma24_hit_sliczny_kostium_dla_elegantki_new_42.html buziaki 👄

Gość Klemiiiiiiiiiii
no zakieci super a kiecka do kompletu jeszce lepsza:P ostatnio wlasnie mi mamuska uszyla podobna taka do kolan obcisla taka elegancka hahah na moja rozmowe ja zalozylam i zdala pierwszy egzaminhahah

Halo Laski a Wy gdzie ??? :( komplecik zamowiony :P:P jak bedzie cos z nim nie tak bede zla 😭 ale kto nie ryzyukuje ten nie ma :P nadawajcie co u Was !!! Kelmiii, Vava, Glass, Faja, niepoprawna, jest okok.....kazda chce uslyszec :) ( a raczej przeczytac :P)

jest ryzyko jest zabawa :) bardzo piękny komplecik, myślę, że z taakim dekoltem zrobisz szał ;) no więc u mnie życie kręci się aż miło tzn ledwo uszłam z życiem podczas choroby, mam kilka kolosów w plecy, nie mam praktyk ale co tam .... ten rok i tak jest mój więc wiem, że to tylko takie początkowe przeszkody w celu nieobrośnięcia przeze mnie w piórka jak już zacznie mi się wszystko ukłaadać i będę mieć tytuł inż, super prace, super fure, super faceta ... ehh życie jest piękne a będzie jeszcze piękniejsze i wtedy chyba oszaleję :):):) tak tak za dużo tabletek wiem :-p

zaciekawiony pewnei ze pamietamy :):):) a gdzies Ty byl jak Cie nie bylo ??? :D Ej Lejdis gdzie Wy sie zgubilyscie ?? Klemii zdawaj relacje jak w pracy :) Glass jakich tabletek :D dobrze mowisz :):) to tylko jakies male przeszkody :) rok jest nasz i tego juz nic nie zmieni :) i hej ruuuuup kiedy powtorka ?? :D 👄

Oj gdzie ja bywałem ?? Błądziłem to tu to tam :D No tak nowy rok mamy a niektóre rzeczy po staremu :( Hmm ciekawy jestem o czym było gadane jak sie zmyłem :)

Gość klemiiiiiii
hejka lasencje wiec w pracy od wtorku szkolenia dopiero zaczynam:) egzaimny w szkole do przodu a w pozostalych 2 pracach tez nawet idzie ale kurcze musze zwolnic dziewczynki bo nie mam sie kiedy wyspac nawet jesc to zawsze szybko na miescie ......nio i tak leci :) ale nie narzekam zeby nie bylo:) moze kupimy sobie po piwku i spotkamy sie wieczorkiem w sobote na czacie???/ mam nadzieje ze tym razem nie wymiekne:)

kelmiii kotku ja jestem na uczelni w sobote i niedziele ale postaram sie wpasc wieczorkiem w sobote na naszego czata :):):) buziaki all lejdis i jednemu rodzynkowi :)

Gość Klemiiiiiiiiiii
wow wow jak sie tutaj słodko zrobiło:PP

Gość Klemiiiiiiiiiii
no wlasnie cicho cicho a mi to brakuj rozmow z wami i powoli sie wypalam:( za duzo tego wszytkiego czasu nie mam na nic a ta praca??? szok teraz mamy szkolenia nie wiem czy to pojme tyle tego tyle tych promocji roznych pakietow masakra!!!!!!!!

Klemii nie łam się, podobno ten tydzień jest najbardziej depresyjnym czasem w roku, ale jak sie skonczy to inaczej spojrzysz na wszystko ;) mi tez Was brakuje babeczki i rodzynku, mam nadzieje ze jak przejdziemy sesje to sie zgadamy tak konkretniej mam Wam tyle do opowiedzenia . Buziaki :)

Glass z tym depresyjnym czasem cos musi byc.... cholera niech sie juz konczy.... Klemii dasz rade :):):):) wszyscy trzymamy kciuki :) a ja z Wami tez musze koniecznie pogadac tyle sie wydarzylo....:] aaaaaaa gdzie sie podzial nasz rodzynek :D

Gość Glasssss
rodzynek byl zbyt słodki - jak cukier i sie rozpuścił .... :-P :-P

A nie rozpuściłem się :) ehh to tylko fragment mojego życia sie rozpuścił :( tak to jest niestety życie to cholerne puzzle z których ktoś mi zakosił główne elementy :( kurna żeby tak można było zamrozić uczucia nic nie czuć ...

nie da rady zamrozic.... :) i wszyscy mamy te cholerne puzzle z 100000 elementow :P ktore sie gubia.....ale pamietaj ze to Nasz rok :P jeszcze dostaniesz kompletna układanke :):):):) Klemiiii jak Twoje elementy z pracy ?? Glasss co u Ciebie ?? Niepoprwna, Fajeczka, Vava?? gdzie Wy sie podziewacie ??? a Jestokok zapomniała o swoich \"gowniarkach\"???? :(

kurna chyba zaczynam fiksować :( Życie osobiste mi sie nie składa zawodowe hmm zaraz ja nie mam życia zawodowego :) zdrowie hmm oby nie było gorzej Ale gdzieś coś we mnie się zmienia jakiś strach sie we mnie zrodził wybitnie po tym tygodniu Zabrzmi to głupio ale dwa razy w tym tygodniu miałem za sobą śmierć max 500m odemnie Smutny to tydzień był wyjątkowo Jeszcze dziś widziałem sie z Ta na której mi tak zależy Jak można być przyjacielem kogoś kto nie jest obojętny sercu ??

dobrze ze ten tydzien sie wiec skonczyl :) teraz przed Toba nastepny napewno lepszy.... :) przyjacielem hmmm to bardzo ciezkie aby nim pozostac, jednak skoro sie widujecie i rozmawiacie w Niej ta przyjazn sie powoli tez przerodzi w cos glebszego?? Moze Ona poprostu potrzebuje wiecej czasu i pewnie po jego uplywie sama sie zdziwi ze jestescie wiecj niz przyjaciolmi....:)

zaciekawiony 😘 \"może to słońce już na zawsze zaśnie ... sztuka to wierzyć, że zaświeci jutro jaśniej\" :) nie ma co fiksować, każdy ma gorsze dni pewnie po to żeby doceniać te lepsze ;) podobno najbardziej odczuwa się brak jakiejś osoby kiedy siedzisz przy niej i wiesz że ona nigdy nie będzie Twoja... i chyba najgorzej jest być przyjacielem gdy serce chce czegoś więcej :-( ale nie łam się ... kiedyś przyjdzie Twój czas i będziesz śmiał się z dzisiejszych problemów. Trzymaj się dzielnie nasz rodzynie :)

JA chce wiosnę ja chce lato ja chce grila :) zapracowana wiesz widuje sie z nią ale co jakiś czas niestety dzieli nas w tej chwili prawie 200km Ona nigdy nie zobaczy we mnie kogoś więcej niż przyjaciela a ja nie wiem czy przyjaźń uniosę ThroughGlass podobno najbardziej odczuwa się brak jakiejś osoby kiedy siedzisz przy niej i wiesz że ona nigdy nie będzie Twoja... i chyba najgorzej jest być przyjacielem gdy serce chce czegoś więcej święta prawda