Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zapracowana

agentki/agenci 2009 !!!!

Polecane posty

Gość jest okok
heeeeeeej ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup!!! przyszłam sie przywitać ściskam Was serdecznie :) będę dłużej jutro

Gość Glassss
hejj ruuuppp wlaśnie to powiedziałam na czacie :P do jutraaa :)

🖐️ Od razu przepraszam za wczorajszą nieobecność na czacie ale znów miałam spięcie z panem od tira :O:O Już powoli mam dość... Później było już nawet ok, a dziś znów- oszaleć można 😠 Z tej wściekłości jak zaczęłam sprzątać w południe, to dopiero niedawno usiadłam :D:D Aaaaa, zostałam dziś uświadomiona, że ten samolot składany w Sylwestra to bez śmigła będzie- niby jakiś odrzutowiec czy coś ale ja i tak podejrzewa, ze Star z niego wyjdzie jak nic :D:D:D Mam nadzieję, że spotkanie wypaliło? :D:D Widzę, że jestokok się pojawiła :D:D A niepoprawna się odnalazła?? Dziewczynki, ja uciekam, jutro będę dłużej, to jakby co możemy się zgadać na jakiś czacik :D:D 3majcie się, 👄 🖐️

ooo a co tu taka cisza heheh dziewczynki odsypiaja wczorajsze ??? Faja smiglo byc musi :P:P:P:P niepoprawna tez sie odnalazla :) :) :) :) ja jeszcze jutro na uczelnie jade ale trzymajcie kciuki za mnie bo sie kola mi szykuja jak od stara ha ha :D mam nadzieje ze sam rade :) do jutra dziewczynki !! Jak wroce to napewno zajrze :) milej niedzieli 👄 !!!!!!

Gość jest okok
wybaczcie brak fory poprawie sie jutro obiecuje :))) własnie wróciłam do domu pozdrawiam serdecznieeeeee :)))

Gość jest okok
foty miało być :P

Gość Klemiiiiiiiiiii
Zyjecie??????

Gość Klemiiiiiiiiiii
A u mnie o.ki o.ki :PPP kiedy laseczki na czacie sie widzimy????

czolem laseczki :) :) :) co tam u Was ?? Glass czemu mamy poprawiac humorek ?? Przeciez postanowienie bylo ze zawsze mamy dobry :):) bo my najlepsze jestesmy :P buziaki 👄

Gość Glassss
no widzisz ... ja wiem, że jestem najlepsza ale inni chyba jeszcze ssię o tym nie przekonali ;) ale to kwestia czasu ( tak sobie wmawiam) :-]

gdzieś Wy się chude mało-nose lasencje podziewacie???? Toż na daremno mamy ustronny pokój????

\"wygląadana to ze jestes tutaj sama, poczekaj chwile a jesli nikt się nie pojawi przydź później\" ej przychodzę co godzinę a was jak nie było tak nie ma ... moja sylwestrowa ekipo wspierająca, bo się zaleję w trupa bez was :(

Glasss wczoraj bylam kilka minut przed Toba i tez spotkalam sie z takim komunikatem :( dziewczynki sie pewnie uczyly, ale kolejne podejcie dzisiaj ?? pozdrawiam !!!

Gość klemiiiiiii
Oj ja sie przyznaje ze czasu nie miałam ale dzis mam:P a was nie ma???? myslalam ze jakies nowe ploteczki cos tego a wy pilnie pracujecie i uczycie sie pewnie tak tak bardzo dobrze:P dziewuszki trzymajcie jutro za mnie kciuki bo ide na rozmowe o prace:P

Klemiii trzymam kciuki :) uda sie napewno :):):) i nie zapomnij dac Nam znac jak poszlo !!!!! pozdrowionka :)

Gość Glassss
Klementyneusz jak tam? opowiadaj :-)

Gość Klemiiiiiiiiiii
wczoraj pisałam tutaj ale nie moglam wyslac:( choziaz wczoraj pisałam pelna watpiliwosci i dziśsssss............. DOSTAŁAM DOSTAŁAM TA PRACE hahah jestesm zajebiscie szczesliwa:P dziewczynki w ten weekend koniecznie musimy zgadac sie na czacie cos ostatnio sie zaniedbujemy:(

Klemiiii chyba zartujesz ????? :) :) :) :) aaaa to wspaniale czyli jednak ten rok faktycznie będzie nasz, Twój sukces tylko mnie umocnił w przekonaniu że jestesmy zaaa... najlepsze . I kropka :) Gratuluje jestesmy z Ciebie bardzo bardzo dumne !!!! 😘 😘 😘

oj faktycznie to sa tylko potwierdzenia ze to Nasz rok Klemii dostala prace kochana brawo 🌼 a ja nadal trwam przy postanmowieniu iiii moze to nieduzo ale zanotowalam 1 kg w dol :P:P:P:P oj kochane rok jest nasz jak powiedziala Glass :) do spotkania w wiadomym miejscu :P milego dzionka !!!!

Gość Klemiiiiiiiiiii
dziewczynki o ktorej dzis wbijacie na czata:PPPPPPPPPPP