Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zapracowana

agentki/agenci 2009 !!!!

Polecane posty

kochani agenci i agentki zapraszam !!!!!!!! czyli: Klemiiiiiiiiiii, ThroughGlass, faja, zaciekawiony26lat, vavamuffin, niepoprawna pesymistka, ...CarNa... , maly, pawian :) jezeli o kims zapomnialam przepraszam i rownie serdecznie zapraszam !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość faja 2009
Melduje sie!! Ostatecznie zmieniam nick-tamten za dlugi byl!!

jaacie widziałam na n-k u Fajiii pana zza ściany vel pana od Tira dokładnie tak go sobie wyobrazalam a w ogóle ... mówiłam Wam juz w tym roku że was kocham .... ? :***************

Ha ha ha!! musze zobaczyc najpierw czy juz go nie przykleil :D:D:D i musze aparat odzyskac :D

ej no smigło miało być w razie gdybyś Ty faja nie oświeciła pana zza ściany że to jednak samolot. Ale że nam odleciałas w okolicach polnocy to domyslam sie ze go tam oświecałaś ładnie ;)

Oświeciłam, oświeciłam!! ::D:D Tak mu wszystko wyjaśniałam dosadnie, że aż szampan po podłodze się lał!! :D

niepoprawna nie ma konta na n-k przynajmniej tak twierdziła nad ranem ale ona niewiele pamieta z tamtej nocy wiec moze jednak ma :D

wiesz... my tez zamieszalysmy sie w tego sylwestra kto jest kim, niepoprawna w koncu doszla do wniosku ze emilia to pawel :| kurde szkoda jednak ze nie ma tego czata zapisanego, posmialybyśmy sie :P

bo w takim razie to ja nakrecilam :D:D:D:D bo podalam ze niepoprawna jest na nk :P a do jestokok mamy maila :P

Ach to vava!! :D:D A jestokok gdzie się podziewa?! To jej mąż jest muzykiem , tak?

Glass>> a może Ty wiesz czy niepoprawna pesymistka i zalana pesymistka to ta sama osoba...? Bo my z zapracowana jakoś dojść do tego nie możemy :D:D:D

mąż wali jej w bębny bo on perkusista a moze jestokok wziela sie za spelnianie noworocznego postanowienia ;)