Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zapracowana

agentki/agenci 2009 !!!!

Polecane posty

Gość klemiiiiiii
Dziewczynki co tam u was??? wiem wiem zaniedlalam was ostatnio ale w srodku tygdnia rzdko mam na cos czas:(

jaki ryż? sesja mi chyba mózg zlansowała bo nie kumam :) no i własciwie w tym sie zamyka co u mnie - sesssjaaaaaaa ... ale juz niedlugo a wy jak laseczki dajecie rade na tym złym świecie ??:****

Gość klemiiiiiii
ej ej jakim złym?? Świat jest taki jakim my go chcemy widzisc pamietajcie:))) Ja mam jeszcze dwa egzaminy do zaliczenia i jeszcze mi sie dzis snilo ze na sciaganiu mnie prof. zlapal:( ale co tam jakos damy rade:) a co do tego ryzu to tez nie czaje:/ hahak

wiecie co dziewczyny ? wszystko jest głupie, żuczek jest głupi, kwiatek jest głupi, słońce jest głupie i ja głupia :-(

Gość klemiiiiiii
ThroughGlass co to za postawa co??? zapomnialas o naszym sylwku jakie byly postanowienia???jestes najwspanialsza i nie dolinujesz kochana wez sobie lyk dobrego piwka i powiedz sobieto na glos!!!!! ZADNEGO DOLINOWANIA!!!!! TO ROZKAZ A mnie to grypa chyba zlapala ale nie dam sie jej juz zapodalam sobie tabletki i jutro bede mowka sztuka --- :)) I odzywajcie sie kochane co u was ??

Nie najlepszy dzień dziś miałem w głowie mam burze myśli Wpadłem dziś na cygankę jak głupi dałem sie namówić na wróżenie Generalnie nie wieże w takie rzeczy ale ... powiedziała mi parę rzeczy z mojej przeszłości niestety trafnych między innymi o operacji która przyniosła przeciwstawny rezultat Jako dzieciak miałem operacie zeza zbieżnego po operacji zrobił sie zez prawostronny rozbieżny Tego nie mogła zgadnąć i parę innych rzeczy Powiedziała mi ze dla kogoś więcej znaczę niz ta osoba sama podejrzewa ale niestety umrę śmiercią nienaturalną nie spełniając marzenia . Olałbym to ale to trzeci raz w życiu słyszę o nienaturalnej śmierci Bardziej przytłacza mnie to ze ta cyganka z jakiś rok temu wróżyła ..... powiedziała mu że zginie w wypadku wraz z najlepszym kumplem Kurna .... razem z ..... zginęli w wypadku na jesieni ....

zaciekawiony - tylko o tym nie myśl, nie warto wyprzedzać zdarzeń. Słuchaj, co ma być to będzie kazdy z nas ma cos tam zapisane... głupia sprawa ale nie łam się , życie jest piękne i będzie jeszcze piękniejsze .... buziakiii:*********

Hej Kochani :):):) przepraszam ze tak dlugo sie nie odzywalam ale mialam male zamieszanie .... Sesja - czyli nasz system eliminacji studentow jest aktywny :D jakos spokojnie przebiega bez ofiar.... za to w czwartek hmmm jakby to powiedziec pewnei polegne na calej linii :( ale na kazdym semstrze musi trafic sie swir.... poza tym na horyzoncie pojawil sie facet........ :D:DD:D:D:D:D:D taka dosc dziwna sytuacjato jest i pewnie dawno zlapalabym dola z tego powodu a tu dzieki Waszym slowom ze rok jest nasz idzie do przodu :D ja bez dola on coraz bardziej sie wkreca - bo ja sie kurcze dawno wkrecilam hahaha :D ale zobaczymy co bedzie nie zapeszajmy lepiej :P zaciekawiony cyganka nie zawsze ma racje czasem jej sie zdarzy skojarzyc fakty :) nie przejmuj sie ten rok jest nasz i on otwiera droge do lepszego zycia wiec nic zlego sie nie stanie :) dziewczynki dawajcie znac co u Was :) Klemiii jak w pracy ??? Glasss zero smutow glowa do gory !!!! ;*;*;*;*;*;*;*;;*;*;*;*

Gość Klemiiiiiiiiiii
Zapracowana-- widze ze ładnie doprzodu śmigasz to bardzo dobrze:)) I bierz sie za tego faceta hahhah ja dzis sie dowiedzialam z eporaz kolejny chemi nie zeliczylam choc pisze za kazdym razem to co powinno byc no i ze sciag jade i wogule i niewem czemu nie zalicza za 2 tyg juz ostatni raz> W pracy jakos idzie narazie do przodu choc boje sie jak to wszystko pogodze jak on marca znowu zajecia dojda no ale zobaczymy jak to bedzie trzeba byc dobrej mysli co nie? Choc nieraz naprawde rece opadaja na tych wszystkich ludzi!!!

Gość klemiiiiiii
hejka dziewczynki i co ciekawego robicie w ten walentynkowy wieczor??? ja spedze wieczorek w łóżeczku i z antybiotykiem bo grypa mnie dopadla:(

Gość Klemiiiiiiiiiii
myslalam ze dzis tutaj ktos zajrzy:( a tu ciszaaaaaaaaaa

Gość klemiiiiiii
hihih dobre dobre zaciekawiony:)

klemiii jak zdrowko ???? Glassss a gdzieś Ty sie zapodziała :P aaaaa i mialam racje sama sobie wygadałam , o ja glupia !!!! poleglam w czwartek na egzaminie oczywiscie :( trzymajcie kciuki w srode poprawka !!!! :P oczywsicie pokaze na co mnie stac :P (czytajcie na zdanie egzaminu ) hehehe :P

halo !!! Glass codziennie pije wasze zdrowie i szczęście ... także jak któreś z was będzie nieszczęśliwe to pif paf bo to dla was narażam moją watróbkę :-P Zapracowana - student bez poprawki to jak żołnierz bez karabinu więc dajesz czadu w środę :) /za to ja poproszę o trzymanie kciuków w pon, wt, i nastepny wt, będzie mi potrzebne szczęście :]/

Gość klemiiiiiii
hejka ja bede trzymac kciuki za wszystkich ale wy za mnie tez musicie trzymac bo kurcze chyba 5 raz ide pisac chemie cholerka gosciu chyba sie uwzioł na nas bo piszemy wszytko co ma byc z podkladow i sciag a on nie zalicza juz mnie to denerwuje:/ a teraz to jest ostatnia szansa:/ ze zdrówkiem to juz lepiej choc jeszcz do konca mi nie przeszlo:( To bede trzymac za was dziewczynki kciuki j zebyscie wszystko pozaliczały 'BO JAK NIE MY TO KTO":))

Dla naszej kochanej Zapracowanej w dniu 21. urodzin :) Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyś kochała i była kochana. Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać. Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, Twoje było. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu. Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała, nie będziesz wiedziała co tracisz...Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz... Wszystkiego najlepszego :*

dziekuje slicznie za zyczonka :):):):):):) \"Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów.\" - hihih juz zaczelo sie spelniac :P moje decyzje ostatnio sa po tzw \"bandzie\" :D:D:D:D buziaki ;*;*;*;*;*;*;*;

Gość Klemiiiiiiiiiii
A mi jest tak smutno zle i wogule ble ble jestesm chyab jakims wybrykiem natury bo wszytki moje kolezanki maja facetow a ja siedze w piatkowy wieczor i pije sama wino bo nie che mi sie na zanda imoeze nigdzie isc:(( yyyyyyyyy plakac mi sie chce a nawet nie moge sie wyplakac

a czemu my nie opijamy urodzin Klemiiiiii-entyny naszej ????? aha znaczy wczoraj wszyscy opijali a dzis leczą kaca :) Kochana Klemiii Z okazji urodzin najpiękniejsze i najserdeczniejsze życzenia ciepła, miłości, sprawdzonych i wytrwałych przyjaźni. Dalekich podróży, wspaniałych przeżyć, super samochodu i pieniędzy jak lodu, co szczęścia może nie dają, ale znacznie życie ułatwiają ... i nigdy się nie zmieniaj bo jesteś wyjątkowa a ten rok jest Twój :**********

halo halo :) zaniedbujemy sie ostatnio ojojo niedobrze !!! gdzie sie wszyscy podziewaja ?? co u Was?? mam nadzieje ze ogolnie lepeij niz u mnie :( ostatnio trace te wielkie sily i zapal z ktorymi wchodzilam w ten nowy rok :( mam nadzieje ze to tylko to \"przesilenie wiosenne sie tak objawia\"..... chociaz w sumie nic sie nie uklada strzelic sobie w leb najlepsza rzecz ;/ a jak u Was dziewczynki ?? jak studia/praca?? no i reszta rownie waznych o ile nie wazniejszych rzeczy??? buziaki dla Was razem i kazdej z osobna ;*;*;*;**;*;

dzień dobrywieczór :) moje drogie chyba Wam się życie układa i nie macie czasu na kafe ... no i bardzo dobrze ale nie zapominajmy tak całkiem o sobie, bo dziewczynki muszę się przyznac, że dobrze działacie na moją samoocenę :-P :-P U mnie wszystko się układa - czyli potęga podświadomości jednak działa ;) Wesołych Świąt !!!! i spełnienia wszystkich marzeń :*

Gość Klemiiiiiiiiiii
Hej konietki zyjecie wy?? Troche zaniedbalysmy nasz temacik :( Napiszcie co u was:P

oszztyy własnie pokukałam na Twoją NK i postanowilam odnalesc nasz temat :) Widze ze wszystko ci sie elegancko uklada, no w koncu tak ustalilysmy 1 stycznia :p ej babeczki to był szałowy sylwester haha a reszta to z wrazenia zapomniala chyba o kafeterii, Fajka pewnie zrobila kariere na lepieniu szybowców/śmiglowców/tirów, Zapracowana to noska z tej swojej wymarzonej pracy nie wytyka, Vava sie obronila wiec domyslam ssie ze opija sprawe a niepoprawna pesymistka stała sie optymistką i przez różowe okulary nie moze dojrzec kompa .... heh uwielbiam was :):):)