nie jestem taka jak wszyscy 0 Napisano Styczeń 2, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie jestem taka jak wszyscy 0 Napisano Styczeń 2, 2009 nie pchajcie sie tak :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ja cie pie Napisano Styczeń 2, 2009 nie gadam z prostaczkami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tonia 0 Napisano Styczeń 2, 2009 a na jaki temat chcesz pogawedzic i jacy sa wszyscy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie jestem taka jak wszyscy 0 Napisano Styczeń 2, 2009 jesli nie gadasz z prostaczkami, to ze mna mozesz pogadac :) o niczym i o wszystkim. wszyscy nie sa tacy jak ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spoko.bardzo 0 Napisano Styczeń 2, 2009 właśnie... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spoko.bardzo 0 Napisano Styczeń 2, 2009 to mówisz, że jesteś, ewenementem ;) udowodnij... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ja cie pie Napisano Styczeń 2, 2009 pomówcie o mnie. Co o mnie myslicie, jak wam sie podobam, możecie mnie wychwalać... takie tam . Dawajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tonia 0 Napisano Styczeń 2, 2009 nie mam co opowiedziec, poza tym ze siedze w pracy do 19stej i czytam sobie wpisy na tutejszym forum, ktore mnie czasami doprowadzaja do smiechu wiec pozytywnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kenniks 7 Napisano Styczeń 2, 2009 Każdy jest na swój sposób wyjątkowy:D i inny niż wszyscy... Nie ma dwóch takich samych osób:) Rzucisz temat, to podyskutujemy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ja cie pie Napisano Styczeń 2, 2009 ja rzuciłem, mówcie o mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spoko.bardzo 0 Napisano Styczeń 2, 2009 o ja cie pie - ale co można o Tobie powiedzieć :) lubisz być w centrum uwagi... ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie jestem taka jak wszyscy 0 Napisano Styczeń 2, 2009 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach