Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intimate secreatry

gdzie znaleźć przyjacioł?

Polecane posty

Gość intimate secreatry

Niby mam znajomych, ale tak naprawde nam na sobie nie zależy; nie mamy jakiś wspomnien wspólnych, przygód, ot tylko głupie spotkania aby zabić czas. Teraz wiem co to znaczy czuć się samotnym wsród ludzi:( Nawet nie mówie o przyjacielach, ale o zwyczajnych znajomych. Tamten rok i wszystkie poprzednie były zmarnowane, sylwester był zmarnowany. Dlaczego? Bo nie miałam z kim cieszyc sie tym czasem. To jest własnie moje zyczenie noworoczne - przestać być w końcu samotnym. Ale jak to zrobic? Gdzie i jak mam ich szukac?? ps; mam 16 lat

Gość intimate secreatry
Siedzą tu bardzo fajni ludzie, ale mi raczej nie chodzi o przyjaźnie wirtualne:O

Gość Nunnali
Masz jakieś zainteresowania? No więc w miejscach Twoich zainteresowań bywaj.

Gość intimate secreatry
up:(

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rozumiem cie, bo mam podobnie, mam znajomych ale kazdy albo pracuje, albo studiuje, albo mieszka w innym miescie, albo zagranicą, wiekszosc ma swoich partnerow, z ktorymi spedzaj ą najwiecej czasu. a skąd jestes?

Gość intimate secreatry
jestem z Krakowa a co do zainteresowań - tańczę hh, ale tam nie trzymamy sie za bardzo w grupie. Znaczy rozmwaiamy ze sobą ale tylko na puste tematy i tylko przez treningiem albo chwile po. Jest nas w grupie 16, ale nikt do siebie nie lgnie, jakos nie dobralismy sie:O muzyka - chciałabym chodzic na koncerty, mysle ze byłaby szansa spotkania nowych ludzi, ale sama nie pójde, a moi znajomi jak im to zaproponowałam popukali się w główkę nie wiem gdzie mogę ich spotkac. z chłopakiem jest łatwiej - spodobacie sie sobie, podchodzicie i wymieniacie sie numerami, ale z przyjaciółmi, dziewcyznami? przeciez sie nie da:O

Gość intimate secreatry
i mówią, że młodość to najlepszy czas w życiu - fakt, byłby najlepszy gdyby miało sie z kim go obchodzić:O

Gość intimate secreatry
nie dam wam spokoju póki mi nie pomozecie:P

Gość Nunnali
Może na koncert spróbuj iść sama. A jeśli poznasz chłppaka, to najpewniej będzie on miał swoją paczkę, w którą mogłabyś się w kręcić.

Gość o ta ta
ja mam bardzo podobnie, niemal identycznie. ludze mnie odrzucają, nie moge sobie znaleśc miejsca na tym świecie. jeżeli tańczysz hh moze spróbuj pioszukać jakeigos innego "klubu" tamnecznego, może tam prędzej znajdzesz, znajomych, przyjaciuł. może spróbiuj poszukać znajomych w innych klasach (bo przeciesz 16 lat to gim lub lo zalęzy jak na to patrzeć) najważneijsze ze masz zainteresowania, jakieś hobby. trzeba uwierzyć s siebie. moze spróbuj zmienić swój sposób bycia

Gość o ta ta
za błędy i jakieś literówki przepraszam pozdrawaim :*

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
najlepiej jest znalesc sobie jedną kolezanke, ale konkretną, z ktorą wszedzie byscie chodziły, taką, na ktorą mozna liczyc. ja miałam takie kolezanki, ale teraz one mają chłopakow i to z nimi spedzają czas kolezanki są super dopoki nie mają facetow

\"ze spróbuj pioszukać jakeigos innego \"klubu\" tamnecznego, może tam prędzej znajdzesz, znajomych, przyjaciuł. \" tak to pewnie nie znajdzie bo nie będzie tego robiła bo chce tańczyć tylko bo szuka przyjaciół... przynajmniej jak dla mnie to nie ma sensu

Gość intimate secreatry
Ale to nie jest tak, że nie jestem lubiana. Raczej...nitk się ze soba naprawdę nie przyjaźni, raczej wszyscy są podobnie samotni jak ja, tylko chyba im to nie przeszkadza:O Mało kto ma swoją 'paczkę'. Nie mogę jak narazie w innym klubie tańczyć, bo mam mistrzostwa Polski. Co do innych klas - to samo o czym pisałam na górze, znamy się, czasami chodzimy do kina, ale albo sie nie dogadujemy do końca albo ludziom sie nie chce prawdziwej przyjaźni. A ja chcialabym z nimi jeździć na campingi na Mazury, chodzić na koncery i robic imprezy. I byc ze sobą, spedzac razem czas i potem wspominac go jako udany - chociaz garstke takich ludzi, 3, 4 osoby:O Ale ludzie nie chcą teraz przyjaźni, oni poszukują związków

Gość intimate secreatry
wiem, ze to strasznie głupie pytanie, ale nie wiem gdzie sie poznaje przyjaciół:O

do tych co mają tutaj problem taki jak autor topicu nic wam nie stoi na drodze aby tutaj się poznać a potem spotkać w świecie realnym

Gość intimate secreatry
ja raczej nie wierze w miłosc, przyjaźń przez internet a w ogóle mam 16 lat, wiekszosc z was jest starsza, mieszkam w Krakowie i...i trudno byloby sie tak dobrac przez internet:O

Gość o ta ta
a jestes teraz w lo czy w gim ? bo to tez jest istotne

Gość intimate secreatry
w lo, niestety:O

Gość intimate secreatry
a wy, gdzie ich znaleźliscie?b