Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca pocieszenia

mam zmartwienie..

Polecane posty

Mam 17 lat i nigdy nawet się nie całowałam - czy to coś złego? Martwi mnie rzeczywistość dzisiejszych czasów. Czasami mam wielką ochotę tylko się przytulić i porozmawiać z ukochanym facetem.. bardzo mi to zaczyna doskwierać. I nie chciałabym zobaczyć wypowiedzi, że zazdroszczę koleżankom. Nigdy nie zwracałam uwagi na to, czy ktoś się mną interesuje, czemu nikogo nie mam - tylko teraz. To uczucie, że chciałabym mieć przy boku ukochaną osobę. Każdy chłopak którego niedawno poznałam u koleżanki, potańczył i dał sobie spokój. Jeden miesiąc robił mi nadzieje, na sylwku nawet pocałował a teraz nic, milczy. Ktoś mi powie dlaczego? jest mi bardzo przykro. I doskwiera mi samotność, dopiero teraz to widzę. Nie wiem jak sobie poprawić humor.. Podobno nie jestem brzydka, chociaż mam o sobie niską samoocenę - raczej jestem naturalna. Włosy za ramiona, grzywka, ładnie ścięte o naturalnym ciemnym blondzie, noszę okulary - postarałam się dobrać odpowiednie oprawki, nie umiem się malować więc postawiłam na tusz do rzęs i błyszczyk - brzydko też się nie ubieram chociaż nie idę ślepo za modą. Tak tylko miałam potrzebę się wyżalić.. Zaznaczę, że rzadko gdzieś bywam - może warto wybrać się na dyskotekę..?

Gość smutne to jest bardzo
Ktoś kiedyś powiedział, że ludzi tak naprawdę zniszczy samotność...

Gość a mnie kręci zielony
Popracuj lepiej nad swoją niską samooceną bo przez nią będziesz miała głupie i nie głupie problemy w życiu. To że nikogo nie masz to może dlatego, że spotykasz jakiś ślepych łosiów. Zobacz sama u siebie co masz fajnego i co możesz światu pokazać. Na pewno jest ktoś, kto to dostrzeże - szukaj i powodzenia.

Cały czas walczę sama ze sobą - i z niską samooceną. Mam nadzieje, że w końcu wygram.