Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justickaaa

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Justickaaa

z moim chłopakiem kocham się zawsze w gumce, jednak marzymy, aby w kilka dni przed okresem spróbować bez gumki i bez wytrysku w środku. Ale ja jednak mam zawsze jakieś opory, bo wydaje mi sie ze albo przesunie mi sie cykl, albo niewiadomo co. Ostatnio miałam taką sytuację, że czekałam na okres już 2 dni i podczas kochania w gumce zostało na niej odrobinka krwi (czyli dowód że dostane okres następnego dnia, lub za kilka godzin). I tu moje pytanie, czy w takim razie jak było pewne, że ten okres będzie, est szansa, że zajde w ciaże? Cz raczej na 98% że nie? (bo nigdy nie ma 100:)) Tak bardzo byśmy chcieli to zrobić bez prezerwatywy...

Gość Justickaaa
przepraszam za błędy

Gość anitakafeeole
ja tez mam taka ochote......zdarzyło mi sie dwa razy 1 dzien przed kresem i nic nie było:)

Gość halinka765445
Ja ze swoim kochamy sie juz 2 lata bez gumki i nie zaszlam jakos :)

Gość halinka765445
sorki, mial byc taki usmieszek :(

Gość Justickaaa
no na razie poczęcie dziecka staram sie odłożyć na inny, późniejszy termin. kurde, szkoda, ze nikt tu nie stosuje takiej antykoncepcji jak kalendarzyk małżeński, możnaby sie bardzo dużo dowiedzieć:)

Gość Justickaaa
niby jak już pojawia się krew, czyli dni niepłodne, w zasadzie ok 5-10 dni niepłodnych, przez ten okres w kwaśnym ph plemini giną, tym bardziej, ze znaczna większość wyląduje w chusteczke:)

Gość Justickaaa
ma ktoś rozeznanie w temacie?

Gość echhhhhhhhhhhhhhhhhhh
to mówicie że też macie ten problem..

Gość odpowiem jajajajajajaj
musisz poobserwowac swoj sluz.zobaczysz ze w polowie cyklu czyli tak ok 10-20 dni po okresie(w zaleznosci od dlugoscvi cykli twoich) sluz jest taki jak kisiel troche ciagnacy mokry.po tym sluzie zaczna sie uplawy suche zoltawe-latwo zauawazyc na bieliznie.te zolte uplawy suche oznaczaja ze nie ma szans na zajscie w ciaze juz jets po owulacji.od tego momentu mozecie sie do okresu spokojnie kochac bez zabezpieczen.

Gość Justickaaa
No tak, ale słyszałaś o czymś takim jak druga owulacja w cyklu? rzadkos ie zdarza ale się zdarza

Gość odpowiem jajajajajajaj
no bez przesady ta druga owulacja zdarza sie rownie czesto co pekniecie gumki wiec 100% pewnosci nigdy nie ma.organizm tez na tabletki moze zareagowac roznie.a po drugie jak sie ma pojawic druga owulacja to ten sluz znowu bedzie ciagnacy sie i mokry

Gość wild cherry wild cherry
tez uwazam ze nigdy pewnosci 100 % nie ma. nawet przy pigulkach, nawet jak okres sie pojawi to i tak mozesz byc juz w ciazy. kalendarzyki sa do tego aby dziecko poczac a nie na odwrot.

Gość co się będziesz...
ja tam kochałam się ze swoim 2 lata w gumie, a od roku kochamy się bez, i bez wystrysku w srodku, nie zaszłam i nie mam takich panicznych lęków jak ty. W preejakylacie nie ma podobno plemników swoją drogą..

Gość HEHHHHHHHHHHHHHHHHH
jak nie ma jak są