Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka leci na kanary

Podróżujący samotnie-tutaj znadziesz towarzysza na wycieczki/wyjazdy/wakacje.

Polecane posty

Zakładam Topic dla ludzi podróżujących samotnie chcących wybrać się w podróż z osobą towarzysząca. Nie chodzi tu o sponsoring. Wiadomo że podróżując samemu często trzeba dopłacać do pokoju:o Tutaj dawajcie ogłoszenia gdzie lecicie i kogo szukacie oraz parę słów o sobie + kontakt. Pozdrawiam :D

hej, dorabiam sobie jako hostessa i odkładam od jakiegoś czasu poza tym zdarza się że na Święta czy urodziny dostanę trochę pieniążków od rodziny czasem 100 czasem 200 zł i tak zbieram grosz do grosza :) zapraszam do topicu :)

Osobiście szukam chętnych na wylot do ciepłych krajów,np Wyspy Kanaryjskie, Hiszpania, Mallorca,Grecja itp. Terminy do ustalenia. Najchętniej w ciepłe miesiące w roku.

Gość uwielbiam podroze do dalekich
szukam sympatycznych kolegow na wyjazd w wakacje do kraju arabskiego :) jade z kolezanka ja mam 21 ona 22 lata :) jestesmy studentkami i lubimy podrozowac :)

szukam towarzysza/towarzyszki na Fuertaventurę-Wyspy Kanaryjskie jeszcze nie wiem jaki termin. Chciałabym się załapać na jakiegoś last minute. Teraz last są np za 1700 zł za 2 tygodnie! All inclusive.Plaża bliziutko.

Gość ludzie piszecie a nie wiecie
a mi sie marzy wycieczka do jakiegos egzotycznego kraju typu indie, chiny, malediwy ... tylko jak widze ile trzeba doplacac do pokoju 1osobowego to mi sie odechciewa czasem sa to kwoty 1000 zl !!! Single maja ciezko ... pozostaje nam tylko europa ;/

Gość ankalecci na kanary
hej tu anka nadal szukam

Cześć, jeśli nadal szukacie kogoś do podróży - ogłoście się na www.podrozujacysamotnie.pl . Na razie jest tam mało ogłoszeń ale pomysł jest świetny!! Łatwo można znaleźć odpowiedniego partnera/partnerkę. Dodatkowo to nic nie kosztuje.

Cześć. Mam na imie Adi, 26 lat koncze w grudniu. Moi znajomi nie lubia podrozowac po drugie szkoda im kasy na zwiedzanie swiata, sa mega nudni, nawet na fb nie mam do kogo zagadac z oferta na sylwestra bo wiekszosc spedza go w domu z tvp1 albo tv -żenada..to nie dla mnie....... http://www.groupon.pl/oferty/groupon-travel/ga-grupa-plus-sp-z-o-o-32/46573328 Sylwester w Belgradzie: 4-dniowy wyjazd dla 1 osoby z 2 noclegami, zwiedzaniem i więcej za 299... tutaj oferta Belgrad Sylwestrowo, gdyby ktos mi chcial towarzyszyc, czekam na kontakt tutaj albo na gadugadu: 4916157 ;) Pozdrawiam Adi

Gość gość
założyciel tematu chciałby ze by ten temat kontynuować jak naj dłuzej najlepiej wiecznie ,ale nic z tego temat umrze jeszcze dzisiaj

no cienko cienkooooooooooooo!!! bida az skwirczy jak w Birczy aaaaaaaaa! a na samotni podroznicy nie da sie zalogowac czy zarejstrowac dupa na maaaaaaaaaaaaaaaxaaaaaaaaa sa jakies inne forma gdzie zyja ludzie? adi