Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Clem

Pogadajcie

Polecane posty

Leze w gorączce wielkiej i boli mnie gardło i wszytskie mięśnie oraz kości. Pogada ktoś?

Gość tzn ktore
raczej nie, bo mnie zarazisz:P

Gość skoro boli cię gardło
to nie możesz mówić, a skoro mięśnie i kości - to pisać też nie dasz rady. Jaka to więc gadka bedzie? :-) Ale życzę zdrowia!

nie mogę wstawać, ale mam lapa w łóżku, więc jakoś jest. Spalam pół dnia ale wzięłam jakieś prochy zbijajace goraczke i troche mi lepiej. Byłam u lekarza i ten debil powiedzial, ze mam czyste płuca jak mnie całe bolą jak kaszle. Jestem zła i zmeczona.

nie wyżywać, tylko wyżalić, bo siedzę sama w ciemnym pokoju, brat w pracy, chłopak pojechał i mi smutno :(

Gość dlaczego w
ciemnym pokoju????

Bo mnie światło razi, jak się obudziłam było ciemno i nie chciałam zapalać. Nie spałam całą noc bo było mi raz zimno, a jak wzięłam prochy za gorąco. Damn, jak chorowałam pare lat temu to lepiej to znosiłam :(

niech będzie bo od wczoraj umieram i raz jestem wymięta z wszelkich sił witalnych że do pionu wstać nie mogę, a raz się wkurwiam i wyklinam na głos wszystko. Już tylko Levviatan zostałeś, wszyscy mają mnie w dupie ja chce być zdrowa :( :(

zdrowa będziesz pochorujesz trochę i będzie lepiej :) "wszyscy mają mnie w dupie" Ja nie mam a więc nie wszyscy ;P

wiem, to już jakieś pocieszenie... ;) a ja Cię znam z forum z innych topików. A po co to oznajmiam nie wiem, ale kojarzę xywę ;D

Hmm już się staje rozpoznawalny? :P w necie "używam" tylko 2 ksywek :) heh niestety musz już znikaż... weacaj szybko do zdrowia.

Gość ja cię nie olewam wcale
tylko nie mam stałego nicka! Pytałam czemu w ciemnym :-) Ale jak cię wszystko denerwuje tzn. że dochodzisz już do zdrowia i będzie tylko lepiej! Trzymaj się! 🌻

nie wiem, dopiero drugi dzień tak leże i kwicze, i spać wcale nie mogę. Nie mam co robić, z łóżka się podnieść nie mogę, wiec mi sie nudzi i tu pisze.