Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on the tequila

porozmawiaj ze mną - o niczym, o wszystkim...

Polecane posty

nostalgiczny dzień, sama nie wiem czego chcę. wyjść, nie wyjść? piątek w końcu. ale z drugiej strony ziiimno, a teraz siedzę pod kocykiem, gorącą czekoladę piję i rozmyślam :P (a nieczęsto mi się zdarza, ze względu na brak czasu, podsumowywanie dotychczasowego życia) a Wy co tam?

Gość cos cos
i jeszcze raz cos

Gość a ja wybrałem picie
wrzuć fotki na zachęte ile masz lat?

Gość Jamcija
A ja tez siedze i pije przed kompem :( Ale o co chodzilo??

o śniegu niestety mogę sobie pomarzyć, widzę marne resztki na parapecie, ewentualnie taka sama ilość u sąsiadki obok. i tak naprawdę to nie lubię zimy. Duuużo bym oddała za chociażby wiosnę (od jutra, naturalnie :P)

Jamcija - a co ciekawego pijesz? mam sklep zaraz pode mną, 24 h, więc coś czuję że dzisiaj jeszcze się tam pojawię, chociaż żeby piwko wypić. Niekoniecznie jedno :-)

Ja cały dzień nie robię nic konstruktywnego i jest mi z tym tak cholernie dobrze :), tylko z tyłu głowy gdzieś kołacze się myśl, że powinnam usiąść do mojej magisterki, sama się nie napisze. Ale to za chwilę. Póki co korzystam z dostępu do internetu ;) A myśli o moim życiu, które ostatnio stało sie strasznie zagmatwane, mam codziennie i jiest to męczące, więc ciesz się, że nieczęst Ci się zdarza. Pozdrawiam serdecznie :)

Gość Jamcija
on the tequila a gdzie mieszkasz bo u mnie bialo i snieg pada :)

Gość Jamcija
on the tequila ja piję Żubra, ale czuję, że zaraz po jakieś soweitskoje wyskocze:)

ja też ogólnie za zimą nie przepadam, ale mimo moich 27 lat lubie chodzić na sanki, może uda mi się też porzucać śnieżkami z moim chłopakiem. fajnie by było.

Gość Jamcija
No to gdzie w Wlkp mieszkasz w Poznaniu mamy snieg :) Martulka ja się nie porzucam z facetem śnieżkami, bo mi wczoraj powiedział ze ma mnie gdzieś. Co za cham!!!!!

Gość Jamcija
No całkiem możliwe czasem tak się zdarza, przed chwila bylam na balkonie i jest bialo i slicznie choc juz nie pada

Gość Sebastian Sesv
cześć, jak pijesz teraz czekoladę i owinęta w kocyk to ma dla cieibie nowinę. mam 22 lata. OStatnio umuwiłem sie z jedną 17stką do kawiarni. Wypiliśmy kawę, i zjedliśmy ciastko. Potem poslziśmy do mnie. tego dnia się właściwie drugi raz widzieliśmy w życiu. No i siedzimy i gadamy. i zaczęliśmy się przytuklać. I w końcu sie zaczęliśmy całować. A potem dałem jej potrzymać swojego penisa, a ona ładnie mi zsunęła skórkę. ąz miło było! To ja sie jej spytałem czy mogę jej zrobić dorbze i rozsunąc spodnie. to ona że tak. To zacząłem jej masować łechtaczkę i dałem jej orgazm. Jeszcze mi zdąrzyła wcześniej szpenąć "dochodzę". Umówiliśmy isę, ze ędziemy przyjaciółmi. ona jest dziewicą i pwiedzial, ze dziewictwa nie chce tracić ze mną. Czy wobec tego możemy być przyjaciółmi i spotykać się co jakiś czas na takie "figle" bez wsadzenia do pochwy? jak myślisz, on the tequila ?

Gość O boże
tequila... na sylwku piłam teqiule tyle ze zamiast soli był caynamon, a cytryny-pomarańcza

Gość Jamcija
Sebastian Sesv spadaj stoolejarzu martulka13579 dzięki ja sama od wczoraj pije, wiec jakies towarzych sie przyda :) Nie ma co sie lamac :)

to piłaś złotą tequilę :-) bo złotą właśnie z pomarańczką i cynamonem. Sebastian Sesv - co mnie to interere :P jak chcesz tak zrobisz. albo i nie.

Gość a ja pozdrawiam
wszystkich a zwlaszcza autorke topika. Wlasnie wskoczylam z nudow na kafe i przypadkowo na ten temat. Pozdrawiam wszystkich i przylanczam sie. Pozdrowienia sle z Niemiec w ktorych zyje od dlugich lat, Jest mi dzisiaj okropnie nudno i postanowilam wypic drinka i przylaczyc sie do was na pogawedke.

Gość O boże
wiem cholibka ze zła:O masakra do tej pory jak poczuje cynamon mam ochotę na zwrotkę:O nigdy więcej:O a ja lubię snieg a co za tym idzie zimę:)

Gość O boże
pozdrawiam🖐️:)

Gość Jamcija
O boże - a masz jeszcze kaca??? Może się napijesz z nami?? Ja również pozdrawiam wszystkich :)

Gość Sebastian Sesv
on the tequila... chodiz po rpostu o to, ze ona jest koszmarnie gruba, nie podoba mi sie. ale nie mam dziewczyny ani przyjaciółki. więc fajnei byłoby mieć taką przyjaciółkę. Już mi się marzy, żeby mi ustami obciągnęła i wszystko połknęła. albo żeby się z nią wykąpać w wannie z nałożoną na penisa prezerwatywą (wiadomo - dzieciakó jeszcze niańczyć nei chcę). Myślisz że to możliwe, ze mozemy sie spotykać na takie rzeczy? Pytam się ciebie jako kobiety. tez keidyś maiłaś 17naście lat. chciałbym teraz z niej wszyskto ściągnąć i zostawić tylko fajstopki i skarpetki. i znów chciałbym żeby jęczała z rozkoszy jak ją będę masował. ...bo taki samotny jestem... nie mam nikogo... i ona cyba tez nie... a tak w ogłele to ona jest dzieiwcą

dzięki, dzięki, herzliche gruesse lecą! w sumie zdecydowałam nigdzie nie wyłazić, zatracam się w bajecznej muzyce i tak mi dobrze. (chyba, że będzie jakiś spontaniczny telefon od znajomych z jakąś ciekawą propozycją, to może coś się zmieni, ale raczej-pozostanę przy tej wersji spędzenia wieczoru)

Gość eh...
a ja lubię tequilę srebrną z cytryną i solą ;) oddaję się (prawie) błogiemu lenistwu piję winko i mogę pogadać na wiele tematów :)