Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on the tequila

porozmawiaj ze mną - o niczym, o wszystkim...

Polecane posty

Gość a ja pozdrawiam
co to za jakis glupi Sebastian serv psuje tu mila atmoswere

Gość Jamcija
A olać go !!

Gość a ja pozdrawiam
Nie futrujcie wariatow jak tego Sebastian... Nie bedziecie reagowac na jego idiotyzmy to sie odczepi tylko glupi bedzie mu odpowiadal a madry wogole nie bedzie jego teksty czytac Niech pisze zobaczymy jak dlugo bedzie pisal jak nikt mu nie bedzie odpowiadal A do innych normalnych mowie - Na zdrowko w tym nowym roku niech nam sie dobrze wiedzie

Gość eh...
zdrówko :)

Gość O boże
Jamcia nie, kaca juz nie mam ale chyba mi na oczy poszło. dzięki za zaproszenie ale nie skorzystam. mam dość alko na najbliższy rok... no ok, miesiąc... no ok, tydzień;) fajnie, ludzie na necie uświadamiają mi że pilam wczoraj złotą (a nie złą jak wczesniej przeczytałam) tequile:O

Gość a ja pozdrawiam
JAMCIJA ON THE TEQUILA Na zdrowko

Gość Sebastian Sesv
cześć, o jakiej terapii mówisz. Po rpstu sę jeszcze z dziwicą nie bzykałem. Miaęłm przez dwa lata dziewczyę, ale ona "to" miała już za sobą. A czym chciałybyście mnie olać? Ja bym Was mógł olać ciepłą spermą... jeśli jesteście ładne. a jak jeteście łądne, to bym nawet mógł Wam fajnie sutki possać, tak żebyście się prężyły. umiem dobrze to robić. a poza tym co to za babska gadanina? mi się marzy raz, żeby tak pasem rpzyłożyć dziewicy na goły tyłek, żeby została upokorzona. Ale tylko raz w życiu. A potem usiec za granice i spędzić resztę życia na Wyspach Bahama, co to nei sa dla chama. Hej, dziewczyny Polkami jesteście, ja ostatnio po basenie, jak opdocyzwałem na ławce to słyszałem, że dziewczyna mói, ze goliła siostrze tyłek, a tam takie twarde i mocne włosy. Hi hi :-) i dla Was!

Gość Jamcija
O boże wiesz każdy alkohol w nieodpowiednich ilosciach może być zły :) on the tequila u mnie sylwek beznadziejny, tylko pokaz sztucznych ogni mi sie na placu podobał a tak to DNO!! Aha może olejemy stoolejarza??

Gość Sebastian Sesv
a ja dzisiaj cieczkę mam. ktoś ma zbędnego pampersa pod ręką?

Gość Sebastian Sesv
Olej Onara... nie poczuwaj sie! Olej Onara!

Gość a ja pozdrawiam
moj sylwester byl w domu bo zlamalam noge pod koniec listopada i bylam operowana i juz jest dobrze ale jeszcze jestem na zwolnieniu lekarskim i z zabawy tego roku nici i jeszcze do 31 - go grudnia bralam tabletki wiec ani wypic nie moglam ale zle w domu tez nie bylo ale za to dzis z wami wypije jak mi potowarzyszycie?

Gość Sebastian Sesv
teraz każdy może wejśc na mój profil i napisać w moim imieniu najgorsze rzeczy na przykład lewatywę z wywlekiem do ust fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj buziaki

wasze zdrowie tequila ja jestem bardzo zadowolona z sylwestra, dawno się tak nie wybawiłam. gdyby tylko nie to lekko podbite oko :D

Gość Sebastian Sesv
Ty! nie podszywaj się pode mnie!!! Wara!! buziaczki :-)

Gość Jamcija
no to martulka zabalowalas hehe, ale nic straconego przed nami jeszcze karnawał co??

Gość Sebastian Sesv
on the tequila i Jamcija jako dwie kurwy nie mozecie mnie pouczyc ? Nie tylko mowa o chlaniu a co z dupaka?

Gość Jamcija
Sebastian Sesv mnie nie sprowokujesz :)

Gość Sebastian Sesv
ja cie nie prowokuje jestes przeciez najwieksza kurwa to daj wskazowki nie badz zyla

Gość Sebastian Sesv
a moze ciebie mam zadowolic co?