Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelinka 50

kobiety po lub przed 5o t-ką!!!!

Polecane posty

Gość Marcelinka 50

Chciałabym założyć nowy topik, bo stary ma już swój skład. Pogadajmy o naszych problemach, naszych radościach i spostrzeżeniach, nawiażmy bliższe znajomosci.

Gość czterdzieści dziewięć i pół

Gość Marcelinka 50
ja prawie 49. Ale czuje na karku tę pięćdziesiątkę i wcale mi sie to nie podoba.

Gość Marcelinka 50
Właściwie to ciagle jestesmy po czterdziestce...:)

Gość cooo zaaaa
co za brednie? a czym różnią się Wasze od innych? Bo jesteście starsze czy młodsze, a co w Waszym wieku takiego specjalnego? Głupie pindy!

Gość Marcelinka 50
spadaj

Gość to już tuż tuż
witam,można się zapisać?

Gość moze cooo zaaa pojechal/a
za ostro, ale szczerze mowiac, wazny jest charakter a nie wiek. Ja (po 50tce) na topikach "stosownych do wieku" wymiękam. Głownie parzenie kawki i przetłaczająca ckliwosc. Moze tu bedzie lepiej, czego zyczę założycielce.

Gość zgadzam się z powyższą
wypowiedzią, dodam ,że kobiety tutaj kłamią strasznie

Gość to już tuż tuż
ja też z tą nadzieją, że nie będzie tak nudno ..... kawki, herbatki, ogródki, wnuki .....

Gość kolejna ja
dlaczego kłamią?Mam prawie 50siąt i zaczynam wszystkim wokół mówic prawdę ,nie najlepiej na tym wychodzę.

Gość to już tuż tuż
dlaczego sądzisz ze kłamią?

Gość to już tuż tuż
podaj jakis przykład, chętnie pogadam

Gość kolejna ja
każdy topik na początku jest luzacki,później zaczynają wszystkie narzekać i kończy się na problemach z mężem,dziećmi ,a u samotnych na uprawach gleby

Gość Sulo
czy wszystkie przed 50 zdajecie sobie sprawę że jedno co Wam pozostało to modlitwa działka i pełna rezygnacja z seksu żadnych emocji tylko relaks w w okreslonym wymiarze mężczyzni niektórzy traktują Was jak Park Jurajski pozdrawia Sulo

Gość to już tuż tuż
no tak, jak ktoś ma bezbarwne życie to nie pozostaje mu nic innego jak narzekać.Ale rozejrzyj się po kobietach w naszym wieku. Spotkasz taką w pubie na piwie? nie, na jakiejś imprezie? nie. Wszędzie sama młodzież. A gdzie te pięćdziesiątki? W domu, przy wnukach, na działkach.No i stale narzekające. A jak u Ciebie?

Gość to już tuż tuż
Sulo, co ty wiesz o życiu?

Gość Marcelinka 50
Nie bedziemy sie witać zaparzoną kawką ale chętnie wymienię poglądy na rózne trapiące nas problemy, na pewno nie tylko zwiazane z wiekiem. Czuje się młoda i mam zamiar pozostać w tym stanie jeszce pare dobrych latek.

Gość kolejna ja
sulo nie chodzę,wiec modlitwa odpada,moze masz coś innego do zaproponowania?w ziemi grzebać tez nie lubie A na seks są jeszcze chętni:PMoze lubią dinozaury????????

Gość kolejna ja
to już tuż tuż żadna z moich koleżanek nie biega na działkę,imprezy regularnie organizujemy ,częsciej niz 10 lat temu.Spotykamy się w ulubionym pubie i rozmawiamy o seksie i mężczyznach

Gość Sulo
kochane 50 siątki czy Wy na głowę upadliście jakieś marzenia o topikach czy wam coś się nie pomieszało to chyba trzeba pomyśleć jak powstrzymywać rozchwiany charakter w Waszym wieku zioła kochane babcie pozdrawia wiecznie młody Sulo

Gość to już tuż tuż
super towarzystwo. Ja też mam takie tyle tylko że moje jest młodsze. Mam koleżanki dychę i więcej młodsze ode mnie. Bo te w miom wieku niestety....siedziące w domu i krytykujące.

Gość to już tuż tuż
młody sulo, zrób wypad na siłownię i basen bo jak będziesz w naszym wieku to Ci brzuch spadnie na kolana od braku ruchu.Rozejrzyj sie wśród facetów ok 50 to zobaczysz siebie za parę lat.

Gość Marcelinka 50
Mnie spotkacie w wielu miejscach, choć ciągle mi mało. Spotykam sie ze znajomymi, chodze do kina, teatru, urlopuje na nartach, tanczę latino i aqua aerobic ( wtedy cwiczę ..;). No cóż stosuje też różne diety, na razie skutecznie, staram sie zdrowo odżywiać, prawie czeęsto ..:), ale ostatnio tez gotuję i w końcu z całkiem duzą pasją. Lubie facetow i ich komplementy, jestem trochę próżna i łasa na komplementy. Mam dwoje dorosłych dzieci i są cudne i nie mieszkaja ze mną, ale ciągle dostarczają mi nowych wrażen...Pogadajmy o tym i tyle

Gość sulo my przeciez nie lecimy na
20 i 30latkow, bo dla nas to pedofilia i nudy, kręca nas faceci w wieku naszych męzów, jesli juz. Jasne, ze raczej nie spotkasz mnie na mlodziezowej imprezie, bo to dla mnie średnio atrakcyjne towarzystwo ( i zgadzam sie, ze wzajemnie), a piwo w pubie to nie szczyt szczescia, stac nas juz za to na eleganckie restauracje i 5gwiazdkowe hotele - kazdy wiek ma swoje blaski Myśmy juz piwo przerabialy w czasach studenckich , teraz lubimy troche luksusu i faceta , który soba cos reprezentuje. A imprez w gronie rowiesnikow nie brakuje (chocby ostatni sylwester do białego rana) - to nie od wieku zalezy, tylko od charakteru. Wspołczuję, jesli osoby po 50tce w twoim otoczeniu to mumie, moze tak akurat wam sie ułozyło w rodzinie...

Gość Sulo
słuchajcie wszystkie młode 50 siątki życzę Wam szczescia w poszukiwaniu swojego ciacha faceta co lubi egzotykę i klimaty Parku Jurajskiego ale Sulo nie widzi się tam wiec spadam niedługo wrócę zamieszac na Waszym Portalu Sulo

Gość Marcelinka 50
Nie znam mumii w moim wieku i narzekających. Narzekają młodzi dwudziesto latkowi i moi rodzice 70 plus. Ja ma najlepszych znajomych od 30 stki do 60 stki. Wszyscy super!!!!

Gość sulo swoje ciacha na ogol
juz od dawna mamy, a namieszac nam nie tak łatwo, bo nie traktujemy zycia z taka smiertelna powaga jak 20latki i przejmowac sie byle czym nie potrafimy. Ale próbuj, próbuj. I zauwaz, ze kazdy ma swe dinazaury - ty dla przedszkolakow jestes staruszką/kiem nad grobem - wszystko jest wzgledne.

Gość sulo swoje ciacha na ogol
nasze ciacha, mezowie i koledzy to dyrektorzy i profesorowie, wiec imprezy z nimi ciekawsze niz disco z nieopierzonymi chłopaczkami, chyba jasne, ze ich wolimy, jakimkolwiek Parkiem bys to nazwał.