Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozyczmiswojgrzebien

Bez gumki ... Pomocy?

Polecane posty

Kocham się z facetem przy tabletkach Microgynon21 biorę je od 2 mies. Ale podczas stosunku nie używamy niczego. Moja przyjaciółka powiedziała, że mój okres podczas ich brania skróci się, będzie trwał 3-4 dni. 31 powinnam dostać okresu (skończyłam drugie pudełko i zaczęła się przerwa na okres) i podczas tych dni kochałam się znów TAK z facetem bez niczego. Tabletki mnie chroniły? Nie mam wymiotów ani nic ... Lecz martwię się, że nie dostałam okresu, choć mam nadzieję że dostanę go jutro albo pojutrze wtedy rzeczywiście by trwał 3-4 dni jak mówiła przyjaciółka bo ona tak ma. Czy ma rację? Czy jestem bezpieczna?

Gość Lenorka
Ile masz lat ?

49 coci do tego

16

Mhym....Ktoś lubi psuć tematy podszywając się pod autora. Mam 16 lat.

Gość Lenorka
to ile/.> ]\

No 16! Nie czytaj tego co ktoś napisał ... ktoś sobie zart zrobił. Mam 16 lat i biorę tabletki od dwóch miesięcy. Zawsze po stosunku mam taki napęczniały brzuch jakbym była w ciąży. Albo woda mi się zatrzymała. Ale nie mam objawów ciąży.

troche za szybko w Twoim wieku i ten sex i ta antykoncepcja hormonalna. natrualne hormony jeszcze sie nie ułożyły a już pchasz sztuczne. oj będziesz miała problemy w przyszłosci... oby nie. jeśłi bierzesz pigsy regyularnie jak lekarz przykazał to nie ma opcji bycia w ciąży. przez piersze trzy cykle brania mogą się dziac różne rzeczy troche inne niż normalnie, wiec swirowanie okresu to też norma.