Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilinka15

Jak mu to powiedzieć???

Polecane posty

Gość pilinka15

Witam! a więc ( wiem nie zaczyna się zdania od \"a więc\" no ale...) Mam problem... Byłam z chłopakiem prawie rok... No ale on niestety wybrał swoją koleżankę... Jakoś sobie z tym radzę że nie ma Go tutaj i że Kocha ją a nie mnie... Ale nie w tym rzecz... Po rozstaniu byłam na imprezie z przyjaciółmi i pewnym chłopakiem... I tu się zaczynają schody... Na imprezie nawet nie zagadaliśmy ze sobą ( bardzo chciałam ale niestey nie wiedziałam o czym):( Ale potem udało mi się zdobyć numer jego telefonu...:) Zaczęliśmy pisać i umówiliśmy się na sex bez zobowiązań... (wiem możecie uznać mnie za jakąś puszczalską)Potem dużo rozmawialmy przez telefon prawie codziennie(często też mieliśmy gorącą linie) dużo pisaliśmy... Spotkaliśmy się drugi raz... Też bez zobowiązań... Kiedyś pytałam Go dlaczego pisze ze mną i się umawia na to... To powiedział że jest pies na baby i że poprostu jak kobieta chce to musi ją zaspokoić... Jeszcze dodam że mówił że żuciła go dziewczyna w której był zakochany i teraz się tylko bawi... Dodam iż zna moją koleżankę... Ale ona nie wie że my się znamy... Zakochałam się w nim i jak dać mu to do zrozumienia...?????? Oświadczam że po ostatnim związku bardzo się zmieniłam i jestem cholernie nieśmiała... Cały czas boję się że powiem lub napiszę coś nie tak i będzie źle... Lub że zostanę odżucona i wyśmiana... Jak dać mu do zrozumienia że czuję coś do niego i nie ośmieszyć się przy tym???

Gość taka jest prawda...
wiesz dobrze że ten facet jest "psem na baby" i nie wiem czego od niego oczekujesz...myslisz że jak przyznasz się do uczucia to padnie z wrażenia?-chyba raczej ucieknie w popłochu :)..zrobisz z Siebie kretynkę i tyle-to moje zdanie :)