Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nienormalna

jestem gruba i dobrze mi z tym

Polecane posty

Gość chyba nienormalna

myślicie, że to niemożliwe? a jednak to fakt i jeszcze do tego wcale nie mam "kochającego mnie misia i do tego przystojnego", który musiałby rekompensować mi moje kg. uprzedzam pytania... ważę 80kg przy 163 cm wzrostu, choć bliskie osoby myślą, że 66kg. bo tyle średnio mi dawali, więc taką wersję utrzymuję:D zresztą na kafe dałam kiedyś fotkę bez twarzy i max dawaliscie 70kg, a min 60, przy znajomosci wzrostu. górę noszę rozmiar 42-46, dół 40-42... jestem zadbana (wiem, według was taka waga i zadbanie się wyklucza, widocznie znamy inną definicę słowa zadbana), mam dobrą kondycję i wbrew pozorom nie sapie przy czwartym piętrze :P nie zamierzam sie na razie wcale odchudzac, po prostu dobrze mi ze sobą :)

Gość chyba nienormalna
góra miało być 42-44 nie wiem, jak byłam młodsza matak mówiła ze jestem nabita, twarda

Gość chyba nienormalna
jak miło... nikt nie chce minie zwyzywać od tłusciocha, paszteta tudzież kaszalota? 😭

Gość chyba nienormalna
dziękuję patyczku :) lubię takie posty ku pokrzepieniu serc ;)

Gość chyba nienormalna
zresztą zawsze tez pociągałam męzczyzn.Ostatnio np uprawiałam sex przez 3 godziny : najpierw minetka potem lodzik potem fiut między fałdki tłuszczu a na koniec w moje szerokie dupcio :) mmmmm miałam az 2 orgazmy jedyny problem to to ze przypadkowo rozgniotłam mojego kochanka lewą piersią:(

Gość chyba nienormalna
poniosłam kafeteryjną porażkę 😭 a jak ktoś oczojebne prowokacje pisze to sie podniecacie jak łysy na suchara, a na prawdziwe tematy nie chcecie podzielić sie opinia 😠

Gość chyba nienormalna
dziękuję podszywaczowi za zainteresowanie :*

Gość chyba nienormalna
to może napiszecie, dlaczego nie chcecie tutaj nic napisac? ide po snickersa:D

Gość chyba nienormalna
to niech napiszą to :)

Gość chyba nienormalna
jak jestem na czarno, to chętnie ze mną rozmawiają, a teraz zlewka....

Gość aparatka18
Sama sobie cos udowadniasz?

Gość chyba nienormalna
sama sobie nie udowadniam, ale chyba sama ze sobą już rozmawiam:o po prostu chcialam to napisac, bo niedawno zdalam sobie z tego sprawe:) myslalam, ze ktos podzieli sie swoimi podobnumi lub zgoła odmiennymi doświadczeniami.

Gość chyba nienormalna
ehh jestem gruba - nosze rozmiary 40-44, nazywam rzeczy po imieniu:) nie przeszkadz mi to czuć sie dobrze ze sobą, podróżować, studiować, imprezowac.. chciałabym żeby inni też to poczuli ;)

Gość aparatka18
Tez jestem gruba. Ale mi to przeszkadza.

Gość naloznica sultana
to wedlug ciebie inne grube kobiety nie podrozuja nie imprezuja nie studiuja tylko siedza w domu zamkniete na cztery spusty tylko dlatego ze sa grube a ty jestes wyjatkowa i sie dobrze bawisz MIMO ze jestes gruba..

Gość chyba nienormalna
aparatko, u mnie tez byl taki czas, ze przeszkadzalo. kiedys bylam chudzielcem, wiec jak tak duzo pzrytyłam to początkowo byłam załamana. ale jakoś z czasem się to zupełnie zmieniło. nie warto odkładać życia przez kg!!! rób to co myślisz, że być robiła jakbyś była szczupła. zobaczysz, że wszystko wyda się inne. a ludzie są pzryjaźni. jaki nosisz rozmiar? naprawde można być grubym i czuc się świetnie ze sobą, a nawet zwracać uwagę mężczyzn.

Gość naloznica sultana
boze.. co za logika .. proponuje wycieczke po Europie. Zobaczysz ze to,ile kto ma ciala , nie ma znaczenia..

Gość chyba nienormalna
nałożnica sułtana, nie twierdze tak. ale sa kobiety grube, ktore unikaja ludzi, bo wstydzą sie swojej tuszy. oczywiscie nie wszystkie. nie sądzę, ze jestem wyjątkowa:)

Gość chyba nienormalna
nałożnica sułtana, pomieszkiwałam w różnych krajach Europy zachodniej, w USA też. w każdym kraju są różni ludzie, w stanach sa grubasy, jak i naprawde chudzinki...

Gość naloznica sultana
no to ja sie ciesze, chyba jestes jednak normalna ! ;)

Gość chyba nienormalna
kto ile ma ciała ma znaczenie dla ludzi, nie widzących nic poza tym. w Polsce nadal jest takich wielu.

Gość chyba nienormalna
nałożnica sutana, uznaje to za komplement ;)

Gość chyba nienormalna
ale gdzie się podziali kafeteryni mężczyźni? ;)

Gość karina1234
dlaczego wszystkie kobiety na kafeterii opisują jakie są piękne ,albo że są takie i takie i nie mają z tym problemu. jakbyś nie miała problemu nie musiałabyś o tym pisać i tego sobie udowadniać. W każdym razie owszem jesteś gruba bo wdł BMI masz dużą nadwagę,a to nie tylko kwestia wyglądu ,ale też zdrowia więc nie jak byś była rozsądna to byś schudła i nie byłoby Ci z tym dobrze. Poza tym faceci wolą szczupłe (nie mylić z chudymi). Bo to co zdrowe jest seksowne i tego nic nie zmieni

Gość karina1234
Aha i podejrzewam ,że poza paroma wyjątkami na kafeterii nie ma mężczyzn są tylko kobiety ,które się pod nich poszywają

Gość chyba nienormalna
karina, miałam problem z tym, ale się go pozbyłam.nie wykluczam, ze kiedyś schudnę, ale teraz nie zamierzam, bo dobrze sie czuje. nie mam chorób spodowanych nadawaga. choruje jedynie na niedoczynnośc tarczycy. a dlaczego cały czas mamy zrzedzic i narzekac? ja sie ciesz tym co mam:)