Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nienormalna

jestem gruba i dobrze mi z tym

Polecane posty

Gość chyba nienormalna
aha i jestem nadzwyczaj rozsądna - może i pomyślę o odchudzniu, jak będe na to w pełni gotowa, a nie taki słomiany zapał, co może dopiero doprowadzic do klopotow zdrowotnych.

Gość karina1234
Masz rację zawsze optymizm jest ważny. I zauważyłam ,że nawet brzydsze i bardziej wesołe i pewne siebie dziewczyny mają większe powodzenie niż te piękne i smutne . Ale myślę ,że jeszcze lepiej byś się czuła jakbyś trochę schudła

Gość brawo autorko
Oby bylo wiecej takich kobiet!

Gość chyba nienormalna
nie, a robaczek41 jest gruby? :D

Gość chyba nienormalna
I zauważyłam ,że nawet brzydsze i bardziej wesołe i pewne siebie dziewczyny mają większe powodzenie niż te piękne i smutne nie musisz wysuwać wniosku, że jestem bzrydka:D pomimo, że gruba brzydką bym się nie nazwała, ale pięknością także. ;) brawo autorko, dziękuje za uznanie;)

Gość chyba nienormalna
kathersis, na fotkach wyglądasz naprawdę symaptycznie i chyba nie jest, az tak Ci źle, skoro w stopce masz fotki ;) to dobrze:)

Gość chyba nienormalna
kathersis, na fotkach wyglądasz naprawdę symaptycznie i chyba nie jest, az tak Ci źle skoro w stopce masz fotki ;) to dobrze:)

Gość chyba nienormalna
katherines, przepraszam :)

Nie chodzi o to że sie sama sobie jakos strasznie nie podobam:P Ale chciałabym schudnac jakies 10/15 kg:)

Gość chyba nienormalna
ale odchudzasz sie czy na razie byc chciala? :P

No własnie niestety u mnie narazie konczy sie tylko na tym ze chce:P "Od jutra wezme sie za siebie"i na tym sie konczy:P

Gość chyba nienormalna
no wlasnie, dlatego nie ma co robic takich nieprzemyslanych prob, bo wtedy mozna sobie zrobic kuku;) a teraz cieszyc sie tym jak jest. wszytsko ma swoje plusy i minusy, np. biust, jak bylam szczupła nie mialam takiego ładnego i wcale nie mam obwislego :D

Gość chyba nienormalna
no nic... okazało się, że wcale na kafe ludzie nie są tacy chamscy dla grubych ;)

Gość gigi1983
Witam, Jestem redaktorka w TV i poszukuję puszystych dziewczyn do programu Ważysz ponad 100 kg, ale nosisz mini i seksi ciuszki? Zuch dziewczyna! Udowodnijmy wspólnie wszystkim, że puszyste kobiety potrafią fascynować mężczyzn swoim seksapilem! Jeśli chciałabyś nam pomóc w realizacji ciekawego przedsięwzięcia odezwij się! Tel. 660-764-210 e-mail: g.inglese@tvn.pl Pozdrawiam serdecznie