Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millagrooSsssssss

kocham swojego faceta no ale jeżeli chodzi o lozko ..

Polecane posty

Gość millagrooSsssssss

to niestety totalna klapa...a szkoda.... :(

Gość millagrooSsssssss
No ale go kocham, on jest bardzo przystojny .. jeżeli chodzi o penisa to ' niezły sprzęt' ... ja nie wiem dlaczego jest coś nie tak..:(

Gość bleblebleblelelle
no to proponuje jednak sie rozstac bo na dluzsza mete nie da rady tak

Jejku... zawsze najłatwiejsze wyjście. Rozstanie to nie wyjście z sytuacji, tylko próba ucieczki od problemu. Skoro takowy istnieje, to postaraj się z Nim porozmawiać, razem zastanówcie się co robi źle. Wprowadźcie jakieś urozmaicenia w życiu seksualnym:) Zmiany są dobre.

Gość millagrooSsssssss
nie wyobrażam sobie życia z kimś innym.. no ale może się coś poprawi..

Samo się nie poprawi... To nie tylko Twój, albo Jego problem. To wasz problem, rozwiążcie go razem:)

Gość millagrooSsssssss
Ja wiem, tylko nie wiem jak mam zacząć rozmowę.. bardzo się go boję urazić.. ja wiem,ze on się stara i w ogóle, ale mu nie wychodzi..

Spróbuj delikatnie... Podsuń mu jakiś poradnik. Albo zacznij prosto z mostu... Rzuć problem i czekaj na reakcję. Jeżeli nic z tym nie zrobicie, to będzie coraz gorzej:)

Gość erbntm
no i co? co jest nie tak??

Gość millagrooSsssssss
Nie umiem tego opisać co nie jest tak jak być powinno.. Po prostu, nie jest mi dobrze, nie szczytuje .. nie mam orgazmu .. i mogę zapomnieć o ' gorącej nocy ' .. mdły sex.. nie chodzi o jakąś szczególną,konkretną rzecz, np przedwczesny wytrysk itp .. więc nie wiem jak mu to powiedzieć.. 'słuchaj., jest mi z Tobą źle w łozku ' ? :(

Gość erbntm
orgazm..........woln ezaty :D myslałam ze cie ni ekreci, cos nie tak robi, jest niezdarny a tobi eo orgazm chodzi! O to musissz niestety sama zadbac, siostro ;) jak my wszystkie 🖐️

Gość millagrooSsssssss
erbntm :P ehh .. z poprzednim facetem mi było lepiej .. były chociaz chwile uniesienia.. :P

Gość erbntm
zamienił stryjek siekierke na kijek? :P hahah no i po co? zartuje :P

Gość millagrooSsssssss
HEHEH :p ehhh normlanie ideał, gdyby jeszcze w łóżku było fajnie,.,, w sumie kochaliśmy się z 10 razy ..to może z czasem coś się polepszy

Jak wszystko gra w związku to powinno się pogadać o tym i coś ulepszać ,próbować.Ja z moją kobietą dużo eksperymentujemy .

Gość luluuuu
może chodzi o zwykłe dopasowanie,z moim "byłym" pieszczoty to było niebo,raj ale sam seks ...raczej marzyłam,żeby skończył.pojawił się ktoś,z kim było mi cudownie od samego "wejścia",on idealnie się do mnie dopasowuje...

Gość millagrooSsssssss
Ja go nie chce zamienić na kogoś innego, bardzo go kocham .. miałam pomysł ,taki zwariowany, żeby przesłać na wzajem sobie filmiki z redTube :p co on by chciał zrobić, a co ja... :p

No laska ma rację ,nie z każdą jest odlotowo ,czasem podświadomie coś przeszkadza ,zapach ,śmiech ,nie ma zgrania na maxa.

Gość millagrooSsssssss
No wlaśnie spróbuje coś zdziałać..czeka nas wspólny weekend we dwoje także coś wykombinuje ;)

Gość dam ci rade
Moze ty wejdz na niego i przejmij inicjatywe;>

Gość wsciekla kotka
witam mam tez problem z facetem mecze sie tak juz 10 lat zadnej przyjemnosci w sprawach lozkowych totalna klapa

Gość kkkkkkkkkkkkkkkk
U mnie niestety to samo. Bez sensu, chyba sobie poszukam innego ale póki co jestem z nim.